Bijles in Sint‑Denijs‑Westrem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Lieven

Gent

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks

Bijles met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om hen betere punten te laten behalen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

10/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Raiden uit Gent

  Raiden zit in het 1e middelbaar en heeft wegens dyscalculie voornamelijk moeite met rekenen. Graag kreeg hij wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Floor uit Gent

  Student 1ste bachelor Rechten (UGent) doet momenteel het eerste jaar opnieuw. Voor de vakken 'Basisbegrippen van het recht' en 'Publiek recht' was de student opnieuw gebuisd dit semeste… Lees meer

 • Aneta uit Gent

  Studente 4de middelbaar Humane Wetenschappen zoekt hulp bij fysica. Door langdurige ziekte heeft ze lessen gemist.

 • Anca uit Gent

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. hoofdrekenen en bewerkingen.

 • Eveline uit Gent

  Leerlinge zoekt ondersteuning wiskunde (fysica en chemie) ter voorbereiding van het ingangsexamen Geneeskunde.

 • Catherine uit Merelbeke

  Leerling uit het 6e leerjaar zoekt hulp bij rekenen. Het gaat vooral om getallenkennis en meetkunde. Wiskunde is nooit zijn sterkste vak geweest, maar dit jaar scoort hij ook op huistak… Lees meer

 • Inge uit Gent

  Ouder zoekt hulp bij talen voor zijn zoon die in het 4de leerjaar zit. De vader spreekt Engels en Frans maar geen Nederlands.

 • Tamara uit Gent

  Student 2e bachelor Burgerlijk Ingenieur (UGent) zoekt hulp bij het vak Transportverschijnselen. Hij loopt wat achter met de theorie waardoor hij niet kan volgen in de werkcolleges, hie… Lees meer

 • Gino uit Gent

  Student industrieel ingenieur biotechnologie wenst begeleiding bij Python ter voorbereiding van een herexamen (vak van de 3de bachelor). Het gaat om leerstof rond differentiaalvergelijk… Lees meer

 • Julia uit Gent

  Student uit de opleiding kinesitherapie wil in 2020 graag deelnemen aan toelatingsproef geneeskunde. Ze zoekt ter voorbereiding ondersteuning bij chemie (chemische verbindingen en kools… Lees meer

 • Btissame uit Gent

  Student legt de toelatingsproef geneeskunde af en zoekt hulp bij het onderdeel 'communicatie'. Momenteel is ze bezig met het oplossen van casussen van dit onderdeel en heeft ze een tien… Lees meer

 • Michelle uit Gent

  Student 2de leerjaar zoekt hulp bij huiswerkbegeleiding. Ze volgt momenteel al logopedie, voornamelijk voor wiskunde. Graag een docent die haar wekelijks helpt met het maken van taken r… Lees meer

 • Emma uit Gent

  Bijles NT2 gezocht. Deze persoon heeft reeds lessen Nederland achter de rug (A2) maar vond de aanpak te theoretisch en dus onvoldoende praktijkgericht.

 • Mieke uit Gent

  Leerling uit het 3e leerjaar zoekt hulp bij rekenen. Hij heeft wat concentratieproblemen en werkt soms vrij traag volgens zijn moeder. Het gaat vooral om extra oefeningen maken zodat hi… Lees meer

 • Jan-Willem uit Gent

  Student 4de middelbaar ASO Economie zoekt hulp bij het vak fysica. Het is een algemene tendens, niet één bepaald onderdeel.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Ja. BijlesHuis legt de nadruk op een individuele aanpak. Elke leerling is uniek, en dus ook elke bijles! Je boekt het beste resultaat door persoonlijke aandacht. Als jullie graag samen bijles willen met vriendjes uit de klas, is dat natuurlijk mogelijk. Wij zoeken een privé-bijlesdocent uit regio Sint-denijs-westrem die bij jullie wensen past!
Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio Sint-denijs-westrem gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!
Het grootste deel van onze bijlessen gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles kan aan huis in Sint-denijs-westrem plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!

Top bijlesaanvragen

bijles thuis krijgen, huiswerkbegeleiding Sint-Denijs-Westrem, dyscalculie bijles, bijles geven in Sint-Denijs-Westrem, bijles aan huis in Sint-Denijs-Westrem, hulp in Sint-Denijs-Westrem, bijles hoger onderwijs, bijlessen aan huis, repetitor in Sint-Denijs-Westrem