Bijles in Afsnee

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Lieven

Gent

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks

Bijles met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om hen betere punten te laten behalen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

10/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Van uit Lokeren

  Leerling in het 4e leerjaar heeft hulp nodig bij Nederlands / NT2. Hij heeft al logopedie gehad, maar hij kan nog ondersteuning gebruiken bij schrijven/spelling en lezen.

 • Reem uit Sint-Niklaas

  Leerling 4e middelbaar TSO (richting TW) heeft begeleiding nodig bij chemie, o.a. stoichiometrie en redoxreacties.

 • Amina uit Gent

  Moeder wenst begeleiding bij wiskunde en Nederlands voor haar dochter die in het 5de leerjaar zit. Bij Nederlands liggen de moeilijkheden vooral bij de werkwoorden, het spreken zelf gaa… Lees meer

 • Sayeda uit Beveren

  Leerlinge 5e leerjaar heeft wekelijkse opvolging nodig bij wiskunde.

 • Kris uit Sint-Gillis-Waas

  Studente in de bachelor interieurvormgeving (KASK) via afstandsonderwijs heeft ondersteuning nodig bij Sketchup. Ze heeft verschillende tekeningen gemaakt in Sketchup en moet deze overz… Lees meer

 • Lara uit Knokke-Heist

  Student 1e bachelor Vastgoed (HoGent) heeft begeleiding nodig bij AutoCAD. Hij heeft 2 lessen gemist van AutoCAD en wil zijn achterstand inhalen.

 • Lies uit Knokke-Heist

  Student in de 1ste bachelor Handelsingenieur (KUL) heeft extra hulp nodig bij het vak 'Softwareontwerp en Programmeren'. Hiervoor werkt hij in Python. Binnen dit vak heeft hij enorme mo… Lees meer

 • Yones uit Lochristi

  Yones zit in het 5de middelbaar industriële wetenschappen zou graag hulp hebben bij fysica. De leerstof gaat over isobaren, isochoren, isothermen, gaswetten en adeabaat proces.

 • Eva uit Renaix

  Leerlinge 2e leerjaar (school in Nukerke) heeft begeleiding nodig bij spelling en rekenen.

 • Rezzane uit Zottegem

  2 leerlingen 4e leerjaar hebben gezamenlijke begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. metend rekenen en toepassingen.

 • Reem uit Laarne

  Student 6de middelbaar Economie - Wetenschappen zoekt hulp bij het vak fysica. Momenteel behaalt ze 37 procent voor het vak. Ze heeft een nieuwe leerkracht dit jaar die meer nadruk legt… Lees meer

 • Kris uit Beveren

  Twee leerlingen in het lager onderwijs willen graag begeleiding bij Python. Ze zijn beide hoogbegaafd, de ene leerling heeft Scratch al geleerd, de andere heeft al wat ervaring met Scra… Lees meer

 • Jos uit Destelbergen

  Moeder wenst ondersteuning wiskunde voor haar dochter die in het 4de leerjaar zit. Ze heeft dyscalculie en heeft vooral moeilijkheden met maaltafels en aftrekken.

 • Melchior uit Lokeren

  Leerling uit het 4e leerjaar wil hulp bij de nieuwe leerstof die hij zelfstandig moet verwerken. Hij ontvangt de materie voor de volgende week elke zondag van zijn leraar en wil die met… Lees meer

 • Lotte uit Lochristi

  Leerling in het 5e middelbaar Industriële Wetenschappen heeft hulp nodig bij het vak elektriciteit. Hij is pas sinds het 4e middelbaar gestart in deze studierichting (ipv het 3e jaar), … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Afsnee die matcht met jouw beschikbaarheden.
BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Afsnee op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Afsnee hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

studiebegeleiding Afsnee, bijles gezocht in Afsnee, bijles Afsnee, bijlesleerkracht, bijles in Afsnee gezocht, ik zoek bijles, bijles aan huis in Afsnee, bijles nodig, bijlesleraar gezocht