Bijles in Drongen

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Raiden uit Gent

  Raiden zit in het 1e middelbaar en heeft wegens dyscalculie voornamelijk moeite met rekenen. Graag kreeg hij wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Bart uit Gent

  Student 1ste bachelor Rechten (UGent) doet momenteel het eerste jaar opnieuw. Voor de vakken 'Basisbegrippen van het recht' en 'Publiek recht' was de student opnieuw gebuisd dit semeste… Lees meer

 • Luna uit Gent

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. hoofdrekenen en bewerkingen.

 • Sofie uit Gent

  Student in het eerste bachelorjaar LO en Bewegingswetenschappen aan de UGent heeft moeilijkheden met chemie en fysica. In bepaalde sportvakken komen onderwerpen en vraagstukken aan bod … Lees meer

 • Gerbrand uit Gent

  Leerlinge zoekt ondersteuning wiskunde (fysica en chemie) ter voorbereiding van het ingangsexamen Geneeskunde.

 • Jeroen uit Gent

  Ouder zoekt hulp bij talen voor zijn zoon die in het 4de leerjaar zit. De vader spreekt Engels en Frans maar geen Nederlands.

 • Jesse uit Gent

  Moeder wenst ondersteuning wiskunde voor haar zoon die in het 6de leerjaar zit. Vorig jaar volgde hij ook al begeleiding wiskunde.

 • Faduad uit Gent

  Student 2e bachelor Burgerlijk Ingenieur (UGent) zoekt hulp bij het vak Transportverschijnselen. Hij loopt wat achter met de theorie waardoor hij niet kan volgen in de werkcolleges, hie… Lees meer

 • Tatenda uit Gent

  Student 2de leerjaar zoekt hulp bij huiswerkbegeleiding. Ze volgt momenteel al logopedie, voornamelijk voor wiskunde. Graag een docent die haar wekelijks helpt met het maken van taken r… Lees meer

 • Christ uit Gent

  Deze student zit in het 6de middelbaar Wetenschappen - Moderne Talen en is op zoek naar iemand die hem kan voorbereiden op het ingangsexamen Geneeskunde. Hij wil starten met lessen die … Lees meer

 • Sarita uit Gent

  Student industrieel ingenieur biotechnologie wenst begeleiding bij Python ter voorbereiding van een herexamen (vak van de 3de bachelor). Het gaat om leerstof rond differentiaalvergelijk… Lees meer

 • Yorben uit Gent

  Bijles NT2 gezocht. Deze persoon heeft reeds lessen Nederland achter de rug (A2) maar vond de aanpak te theoretisch en dus onvoldoende praktijkgericht.

 • Leen uit Gent

  Leerling uit het 3e leerjaar zoekt hulp bij rekenen. Hij heeft wat concentratieproblemen en werkt soms vrij traag volgens zijn moeder. Het gaat vooral om extra oefeningen maken zodat hi… Lees meer

 • Fabienne uit Gent

  Student 4de middelbaar ASO Economie zoekt hulp bij het vak fysica. Het is een algemene tendens, niet één bepaald onderdeel.

 • Marina uit Gent

  Studente in de 2de bachelor industriële wetenschappen (bouwkunde) heeft ondersteuning nodig bij AutoCAD in het kader van het vak Toegepaste Constructieleer. Ze moet voor een opdracht 5 … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles in Drongen doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Drongen wiens schema bij dat van jou past.
Alle docenten in Drongen die bij BijlesHuis aan de slag gaan, doorlopen een interview met een accountmanager en moeten aan enkele strenge eisen voldoen. Zo vragen wij een uittreksel uit het strafregister model 2, het recentste diploma of puntenlijst, en screenen we de didactische en communicatieve vaardigheden van de bijlesgever. Daarnaast ondervragen we uiteraard ook zijn/haar vakkennis.
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles in Drongen, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Drongen gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

inzicht bijles, zomer bijles, bijles juf, bijles aan huis in Drongen, bijles gezocht in Drongen, huiswerkbegeleiding Drongen, bijles in Drongen gezocht, examen bijles, repetitor in Drongen