Bijles Excel

Verbeter je Excel vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Excel

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles Excel met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst met wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten.

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

Excel

Vincent

Zwijnaarde

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek

Bijles Excel met Vincent

In de voorbije jaren is voor mij het studeren steeds heel vlot gegaan. Voor veel leeftijdsgenoten was dit echter niet altijd het geval en ik vind het jammer als het talent van mensen door bepaalde omstandigheden niet ten volle benut kan worden. Ik zou dan ook graag willen helpen om ook voor hen de ondersteuning te bieden die nodig is om zich een bepaalde materie eigen te maken en hen enthousiast te maken voor de nuttige toepassingen van bepaalde leerstof. In het verleden gaf ik meestal extra uitleg aan mijn medestudenten en vond ik het belangrijk om vaak complexe materie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen, zodat zij op hun beurt in staat waren om het in hun eigen woorden na te vertellen. Dit was echter steeds op vrijwillige basis en niet als officiële bijlesgever. Van BijlesHuis had ik al gehoord via medestudenten en ik vond het makkelijk terug via internet.

Zwijnaarde
Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

Excel

Silke

Genk

Master

universiteit Hasselt

industriële ingenieurswetenschappen biochemie

Bijles Excel met Silke

Bijles is een interessante manier om actief bezig te blijven met de leerstof. Het geeft me altijd veel voldoening als mijn studenten het na mijn komst het weer helemaal zien zitten.

Genk
industriële ingenieurswetenschappen biochemie
Master, universiteit Hasselt

Excel

Dieter

Destelbergen

Master

Universiteit gent

of science in bioscience engineering technology

Bijles Excel met Dieter

Ik zou heel graag mijn expertise willen doorgeven aan studenten met problemen. Zelf had ik initieel (2e graad middelbaar) geen goede studiemethode. Ik ben toen geholpen door derden en ontdekte 'leren leren'. Ik veranderde mijn studiemethode en met vrucht. Uiteindelijk heb ik 2 jaar geleden een master in de ingenieurswetenschappen biochemie gehaald waarbij ik afstudeerde met de hoogste score vergeleken met alle masterstudenten. Ik leerde BijlesHuis kennen na grondig surfen via het net.

Destelbergen
of science in bioscience engineering technology
Master, Universiteit gent

Excel

Nico

Gent

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Bijles Excel met Nico

Voor mezelf creëer ik vaak nieuwe inzichten in de wetenschappen, die ik graag met andere studenten deel. Ik heb zelf een passie voor wiskunde en wetenschappen en hou ervan om deze door te geven. Ik heb al een paar jaar bijles gegeven in wiskunde, wetenschappen en programmeren en vond dit altijd een heel fijne ervaring. Ik ben er van overtuigd dat de kinderen waar ik mee gewerkt heb er telkens veel aan gehad hebben.

Gent
Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen
Master, Universiteit Gent

Excel

Michaël

Deurne

Master

Universiteit (UA)

Handelsingenieur optie Informatica

Bijles Excel met Michaël

Ik doe dit al meer dan 15 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

Deurne
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

Excel

Ben

Vlimmeren

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles Excel met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

Vlimmeren
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

Excel

Gilles

Merelbeke

Bachelor

Artevelde

Accountancy – fiscaliteit,

Bijles Excel met Gilles

Ik zou graag later graag les willen geven voor fiscale vakken. Ik gaf eerder al bijles en met de gedachte om later les te geven in professionele context in het achterhoofd, wil ik heel graag mijn skills hierin verder ontwikkelen.

Merelbeke
Accountancy – fiscaliteit,
Bachelor, Artevelde

Excel

Floris

Borgerhout

Master

Universiteit Antwerpen

Educatieve

Bijles Excel met Floris

Ik geef graag individuele bijles omdat ik een persoonlijke aanpak in een ongedwongen sfeer nog steeds de beste manier vind om iets bij te leren. Zo krijgt de leerling de kans om vragen te stellen en op eigen tempo vooruit te gaan. Ik heb BijlesHuis leren kennen via een medestudent aan de UA. Zij was erg enthousiast over deze aanpak en het bijles geven op zich en heeft mij volledig warm gemaakt om ook van start te gaan. Tenslotte denk ik dat in deze speciale Coronatijden veel leerlingen het niet zo gemakkelijk hebben om de opgegeven leerstof allemaal individueel te verwerken. Zelf heb ik momenteel ook veel tijd, aangezien de scholen gesloten zijn. Bijles geven is de ideale manier om deze moeilijke periode te overbruggen.

Borgerhout
Educatieve
Master, Universiteit Antwerpen

Excel

Tibor

Heverlee (Leuven)

Bachelor

KU Leuven

Geografie

Bijles Excel met Tibor

Ik vind het vooral leuk om de aanpak die ik zelf ontdekt heb bij het verwerken van leerstof (een figuur, tabel, ...) over te brengen naar andere studenten. Uiteraard is het dan fijn om achteraf te horen dat iemand geslaagd is voor een examen, mede dankzij mijn hulp.

Heverlee (Leuven)
Geografie
Bachelor, KU Leuven