Bijles Excel

Verbeter je Excel vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Excel

Vincent

Zwijnaarde

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek

Bijles Excel met Vincent

In de voorbije jaren is voor mij het studeren steeds heel vlot gegaan. Voor veel leeftijdsgenoten was dit echter niet altijd het geval en ik vind het jammer als het talent van mensen door bepaalde omstandigheden niet ten volle benut kan worden. Ik zou dan ook graag willen helpen om ook voor hen de ondersteuning te bieden die nodig is om zich een bepaalde materie eigen te maken en hen enthousiast te maken voor de nuttige toepassingen van bepaalde leerstof. In het verleden gaf ik meestal extra uitleg aan mijn medestudenten en vond ik het belangrijk om vaak complexe materie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen, zodat zij op hun beurt in staat waren om het in hun eigen woorden na te vertellen. Dit was echter steeds op vrijwillige basis en niet als officiële bijlesgever. Van BijlesHuis had ik al gehoord via medestudenten en ik vond het makkelijk terug via internet.

Zwijnaarde
Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

Excel

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles Excel met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst met wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten.

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

Excel

Diederik

Gent

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur - Finance

Bijles Excel met Diederik

Ik ben iemand met een vrij breed interessegebied, en ik leer heel graag bij. De beste manier voor mij om complexe leerstof goed onder de knie te krijgen is zorgen dat ik het kan uitleggen aan een derde persoon. Als student vond ik het dan altijd heel leuk en uitdagend om bepaalde materie aan medestudenten te kunnen uitleggen. Het was een natuurlijke stap voor mij om dan ook bijles te gaan geven na mijn uren eens ik afgestudeerd was. Ik heb de voorbije twee jaar al heel wat studenten kunnen helpen, en zou dit nu graag doen in samenwerking met BijlesHuis.

Gent
Handelsingenieur - Finance
Master, Universiteit Gent

Excel

Dieter

Destelbergen

Master

Universiteit gent

of science in bioscience engineering technology

Bijles Excel met Dieter

Ik zou heel graag mijn expertise willen doorgeven aan studenten met problemen. Zelf had ik initieel (2e graad middelbaar) geen goede studiemethode. Ik ben toen geholpen door derden en ontdekte 'leren leren'. Ik veranderde mijn studiemethode en met vrucht. Uiteindelijk heb ik 2 jaar geleden een master in de ingenieurswetenschappen biochemie gehaald waarbij ik afstudeerde met de hoogste score vergeleken met alle masterstudenten. Ik leerde BijlesHuis kennen na grondig surfen via het net.

Destelbergen
of science in bioscience engineering technology
Master, Universiteit gent

Excel

Els

Herentals

Bachelor

Den Ham in Mechelen

Handel

Bijles Excel met Els

Mijn doel is altijd geweest om leerlingen veel bij te leren. Ik merk met de jaren dat dit moeilijker gaat in het gewoon onderwijs. Ik ondervind dat ik met bijles geven deze voldoening wel kan bereiken.

Herentals
Handel
Bachelor, Den Ham in Mechelen

Excel

Silke

Genk

Master

universiteit Hasselt

industriële ingenieurswetenschappen biochemie

Bijles Excel met Silke

Bijles is een interessante manier om actief bezig te blijven met de leerstof. Het geeft me altijd veel voldoening als mijn studenten het na mijn komst het weer helemaal zien zitten.

Genk
industriële ingenieurswetenschappen biochemie
Master, universiteit Hasselt

Excel

Tim

Antwerpen

Master

universiteit antwerpen

rechten

Bijles Excel met Tim

Ik ben momenteel werkzaam als Finance Manager en enkele jaren geleden heb ik masters in het recht en economie behaald. Ik help je dan ook graag met die vakken.

Antwerpen
rechten
Master, universiteit antwerpen

Excel

Filip

Kessel-lo

Master

KUL Leuven

Bijles Excel met Filip

Begonnen als docent, heeft het virus mij nooit meer verlaten. Ik heb steeds aan een hogeschool of privé-instituut blijven lesgeven gedurende mijn carrière in de privé. Door een carrièreswitch ben ik nu korter bij huis komen werken en heb ik wat meer tijd om les te geven. De vakken waarnaar mijn voorkeur uitgaat zijn wiskunde, statistiek, ....

Kessel-lo
Master, KUL Leuven

Excel

Ben

Vlimmeren

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles Excel met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

Vlimmeren
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

Excel

Freya

Elverdinge

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur in de bouwkunde

Bijles Excel met Freya

Bijles geven is iets wat mij heel erg aanspreekt. Ik heb mijn zus altijd geholpen (ze had vroeger moeite met vakken zoals wiskunde, chemie, fysica, ... de wetenschappelijke vakken waar ik net sterk in ben). Ik had zelf altijd trucjes, gaf deze dan aan haar door en hielp haar met de oefeningen. Ik probeerde haar af en toe ook het 'nut' van deze vakken duidelijk te maken; door voorbeelden in de praktijk te tonen.

Elverdinge
Industrieel Ingenieur in de bouwkunde
Master, KU Leuven