Verbeter je Excel vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Excel

Ben

Vlimmeren

Master, Industrieel ingenieur: Chemie, KU Leuven

Bijles Excel met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

Vlimmeren
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

Excel

Filip

Kessel-lo

Master, KUL Leuven

Bijles Excel met Filip

Begonnen als docent, heeft het virus mij nooit meer verlaten. Ik heb steeds aan een hogeschool of privé-instituut blijven lesgeven gedurende mijn carrière in de privé. Door een carrièreswitch ben ik nu korter bij huis komen werken en heb ik wat meer tijd om les te geven. De vakken waarnaar mijn voorkeur uitgaat zijn wiskunde, statistiek, ....

Kessel-lo
Master, KUL Leuven

Excel

tim

Antwerpen

Master, business economics, KuLeuven

Bijles Excel met tim

Ik ben momenteel werkzaam als Finance Manager en enkele jaren geleden heb ik masters in het recht en economie behaald. Ik help je dan ook graag met die vakken.

Antwerpen
business economics
Master, KuLeuven

Excel

Michaël

Deurne

Master, Handelsingenieur optie Informatica, Universiteit (UA)

Bijles Excel met Michaël

Ik doe dit al meer dan 10 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

Deurne
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

Excel

Brent

Lier

Bachelor, Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie, Universiteit Antwerpen

Bijles Excel met Brent

Mijn opleiding Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie heeft me soms een hoop kopzorgen geleverd, al zal je dat misschien niet onbekend lijken. Twee bekende redenen: na de les(sen) ben je niet veel wijzer geworden of voelde je jezelf op een andere planeet zitten, en twee: je lijkt te moeten slagen voor de hoeveelheid leerstof die je dient te kennen, met als gevolg dat de kwaliteit van leren daalt (of m.a.w.: hoe veel > hoe goed). ‘Niet enkel de competenties of resultaten kunnen daardoor ongetwijfeld in de problemen komen’, dacht ik, ‘maar ook sommige vaardigheden voor na je studies’. Daarom ijverde ik instinctief om, over de leerstof of werkstukken van mijn piekende vakken, mijn medestudenten meer uitleg of informatie te kunnen geven waar nodig. Tot op het punt waarop gedacht werd: ‘Waarom niet verder denken aan andere leerlingen die er echt behoefte aan hebben? Waarom niet meer inzicht in de leerstof brengen?' Wat inzicht verkrijgen in het onderwerp of vak dus, en deels op je eigen manier. Oh ja, dat kan inderdaad niet altijd meezitten. Daarom bouw ik naast de nodige lessen graag met je samen aan een deeltje doorzicht (tot waar het nodig is natuurlijk) zodat dit ook kan meetellen op lange termijn. Vanuit zowel professionele als persoonlijke overtuigingen ben ik actief in het overdragen van kennis binnen de domeinen wetenschappelijke gezondheidszorg en sport. Binnen het eerste domein gebeurt dit onder de vorm van de competenties dewelke we dienen te behalen ter afwerking van de opleiding, de sportieve tak gebeurt als (aspirant-) initiator sinds augustus 2016.

Lier
Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie
Bachelor, Universiteit Antwerpen

Excel

Amy

Kruishoutem

Bachelor, OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Bijles Excel met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Excel

Maarten

Lier

Master, Advanced of Financial Economics, KULeuven

Bijles Excel met Maarten

Ik wil graag jongeren motiveren en hen "leren leren". Mijn doel is om hen op een zelfstandige en zelfzekere manier toekomstige leerstof te kunnen aanpakken en beheersen. De bedoeling van bijles moet zijn dat de jongere de leerstof begrijpt en zelf verder kan redeneren.

Lier
Advanced of Financial Economics
Master, KULeuven

Excel

Arnaud

Gent

Master, in Management, KULeuven

Bijles Excel met Arnaud

Als burgerlijk ingenieur in de werktuigkunde en voertuigtechnieken heb ik een grote passie voor wiskundige/technische materie en die breng ik graag over op studenten.

Gent
in Management
Master, KULeuven

Excel

Laura

Wevelgem

Master, Handelswetenschappen, Ehsal Brussel

Bijles Excel met Laura

Uit mijn werkervaring heb ik vooral gehaald dat ik graag het potentieel in mensen wil zien, vastgrijpen en vooral: eruit wil halen. Aangezien één-op-één intensieve coachingsessies me het meeste energie geven, is dit een gedroomde activiteit voor mij. Ik ben reeds werkzaam als studiecoach maar wil mijn werkveld verbreden.

Wevelgem
Handelswetenschappen
Master, Ehsal Brussel

Excel

Stijn

Tienen

PhD, Doctoraat Industrële Wetenschappen, KU Leuven (ADS)

Bijles Excel met Stijn

Lesgeven leek mij altijd al een mooie carrièrekeuze. Mijn beide ouders zijn leerkrachten en hebben mij altijd met kennis overspoeld. Ook nu ben ik graag bezig met mijn didactische taken aan de universiteit. De voldoening die voortkomt uit het overdragen van kennis en het kritisch bekijken van wetenschappelijke concepten is bij mij altijd zeer groot geweest.

Tienen
Doctoraat Industrële Wetenschappen
PhD, KU Leuven (ADS)