Bijles Economie in Destelbergen

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

economie

Edgard

Gent

Master

Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

GHSO Handelswetenschappen

Bijles economie met Edgard

Door de coronacrisis hebben de studenten het niet gemakkelijk, daarom wil ik hen helpen de leerachterstand weg te werken. Ik heb 20 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs en heb ook al ervaring met het geven van bijles aan studenten.

8,8/10

Gent
GHSO Handelswetenschappen
Master, Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

economie

Peter

Gent

Professioneel / Volwassen

Vlekho-Brussel

Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica

Bijles economie met Peter

De voldoening leerling/cursist te kunnen verder helpen. Afwisseling in bijles aan leerlingen versus hogeschool en universiteitsstudenten zorgen voor leuke afwisseling.

9/10

Gent
Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica
Professioneel / Volwassen, Vlekho-Brussel

economie

Isabelle

Laarne

Master

Odysee Brussel

Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2

Bijles economie met Isabelle

Ik ben gemotiveerd om leerlingen/studenten/volwassen te helpen om meer inzicht te geven in economische vakken en/of toegepaste informatica. Momenteel geef ik aan enkele leerlingen secundair onderwijs bijles en het is fijn om te zien dat ze vooruitgang boeken en slagen in hun examens.

10/10

Laarne
Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2
Master, Odysee Brussel

economie

Sander

Gent

Bijles economie met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gent

economie

Sophie

Gent

Master

Ugent

Farmacie

Bijles economie met Sophie

Ik geef ontzettend graag les op een gestructureerde, maar ook boeiende en gevarieerde manier. Ik hou ervan de progressie te zien bij kinderen en ben niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

9,3/10

Gent
Farmacie
Master, Ugent

economie

Anne-Lore

Lochristi

Master

Hogeschool Gent

Handelswetenschappen

Bijles economie met Anne-Lore

Enkele jaren geleden ben ik gestart met bijles boekhouding te geven aan de zoon van een vriendin. Het gaf mij veel voldoening om hem te kunnen helpen. Zeker toen ik hoorde dat hij van een onvoldoende naar een goed resultaat gegaan is. Daarom heb ik mij ingeschreven bij Bijleshuis om nog meer studenten te kunnen helpen.

Lochristi
Handelswetenschappen
Master, Hogeschool Gent

economie

Sander

Evergem

Bachelor

Artevelde

bedrijfsmanagement: Fiscaliteit; Bank en verzekeringen; boekhouding

Bijles economie met Sander

Jongeren zijn de toekomst van onze wereld. Hen goed opleiden is cruciaal om de kritische geest van jongs af aan aan te wakkeren. Mijn doel is om hen op weg te zetten en genoeg bagage te geven omtrent de vakken waarin ze moeilijkheden hebben. Dat ze zelf evolueren binnenin het vak is een noodzakelijke beweging naar de beste ontwikkeling.

Evergem
bedrijfsmanagement: Fiscaliteit; Bank en verzekeringen; boekhouding
Bachelor, Artevelde

economie

Jasper

Gent

Master

Universiteit Gent

geschiedenis + leraar economie/geschiedenis

Bijles economie met Jasper

Ik geef nu vijf jaar les en ik hou ervan om jongeren te activeren en enthousiast te maken. Dat is zeker een sterkte van mij. Ik kan jongeren motiveren door in dialoog te gaan. Ik kan als bijlesleerkracht net daar nog een beetje meer betekenen. Daarnaast heb ik nu een deeltijdse job en ik wil mijn vrije tijd besteden aan jongeren helpen.

Gent
geschiedenis + leraar economie/geschiedenis
Master, Universiteit Gent

economie

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles economie met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

economie

Jasper

Gent

Master

UGent

Handelsingenieur (operations management)

Bijles economie met Jasper

Doorheen mijn studies zie ik dat mits een kleine ondersteuning, mooie resultaten kunnen geboekt worden. Dit geldt voor elke student. Ik wil mensen helpen die dat kleine duwtje kunnen gebruiken om mooie resultaten te behalen. Dit geeft voldoening. Uit ervaring weet ik dat een inspirerende leraar een wereld van verschil kan zijn.

Gent
Handelsingenieur (operations management)
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Sandy uit Gent

  Leerling uit vierde jaar TSO Economie zoekt begeleiding bij Economie op voorbereiding van de examens. De student is reeds van richting veranderd waardoor de basis niet goed begrepen wor… Lees meer

 • Ninthe uit Gent

  Leerlinge in het 5e middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft begeleiding nodig bij economie. Tot vorig jaar zat ze nog in een wetenschappelijke richting, waardoor de basis van e… Lees meer

 • Ninthe uit Gent

  Een leerling uit het 5e middelbaar TSO heeft ondersteuning nodig voor economie. Hij heeft het moeilijk met algemene begrippen.

 • Mirjam uit Gent

  Leerlinge in het 5e middelbaar Economie-Moderne Talen heeft extra hulp nodig bij economie. Het gaat momenteel over oligopolies en antitrustbeleid. Ze studeert voor dit vak, maar het ont… Lees meer

 • Lynn uit Destelbergen

  Leerling uit het 6e middelbaar economie-talen zoekt hulp bij economie. Het gaat o.a. over inflatie, deflatie, obligaties, rente, rendement. De leerling schrijft: "Mijn leerkracht econo… Lees meer

 • Chloe uit Gent

  Leerling uit het 4de middelbaar Economie-Talen heeft bijles economie nodig ter voorbereiding van de herexamens. Eventueel ook voor Frans.

 • Britt uit Gent

  Leerling in het 5de middelbaar Economie - Moderne Talen heeft extra hulp nodig bij economie, ter voorbereiding van een herexamen. Hij veranderde na de paasvakantie van school, waardoor … Lees meer

 • Celia uit Gent

  Bachelorstudente heeft begeleiding nodig bij het vak "Markten en prijzen" (micro-economie, UGent), in het kader van een herexamen op 22 augustus.

 • Hayat uit Gent

  Studente uit het schakelprogramma Algemene Economie (UGent) wenst begeleiding bij het vak Micro-Economie. De studente heeft voornamelijk problemen met het gedeelte algebra.

 • Sarah uit Gent

  Student uit het 2e jaar bedrijfsmanagement Artevelde wil ondersteuning bij de vakken economie, logistiek en bank en verzekeringen.

 • Hilal uit Gent

  Studente 1e bachelor Hotelmanagement met dyscalculie heeft begeleiding nodig bij Boekhouden, o.a. leningen, en Economie, o.a. grafieken, in het kader van de herexamens (vanaf 30 augustu… Lees meer

 • Ronald uit Gent

  Studente Marketing aan de Hogeschool Gent heeft begeleiding nodig voor Economie en Excel ter voorbereiding van twee herexamens. Vooral Excel lukt moeilijk, bij Economie is de focus eerd… Lees meer

 • Ekam uit Gent

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Handelseconomie voor de Examencommissie 2e graad TSO Handel-Talen, op 30 oktober.

 • Gaëlle uit Gent

  Een studente handelswetenschappen aan UGent heeft bijles nodig voor het vak Economie B. De onderwerpen die worden behandeld zijn publieke economie en macro-economie. Ze heeft de lessen … Lees meer

 • Elin uit Melle

  Elin zit in derde graad middelbaar economie-moderne talen en zou graag hulp hebben bij economie.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.