Verbeter je mechanica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten mechanica uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica

Kevin

Gent

Master, Master Universiteit Gent

Bijles mechanica met Kevin

Ik ben studiebegeleider en bijlesleerkracht als zelfstandige in hoofdberoep en wil graag nog meer leerlingen en studenten ondersteunen.

Gent
Master, Master Universiteit Gent

mechanica

Cedric

Gent

Master, UGent

Bijles mechanica met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

mechanica

Lucas

Gent

Derde graad, Universiteit Gent

Bijles mechanica met Lucas

Tijdens mijn carrière als student heb ik een resem aan studentenjobs gedaan, voornamelijk in de horeca. Deze bijverdiensten waren goed voor de portemonnee maar gaven weinig persoonlijke voldoening. Als een student Fysica & Sterrenkunde aan de universiteit Gent zou ik daarom graag mijn kennis willen gebruiken op een manier die voldoening brengt en inspeelt op mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding. Ik heb mij al vaak in de loop van mijn studies (inclusief het middelbaar) medestudenten en vrienden geholpen met Fysica en Wiskunde. Deze informele ervaring met lesgeven en het feit dat ik zelf ook een student ben die deze vakken heeft (en nog steeds heeft) gehad maken mij uiterst geschikt om bijles te geven in een meer professionele setting. Ik ken de knelpunten, moeilijkheden en obstakels waar studenten het meeste last mee hebben in de Fysica en Wiskunde, ik ben ze in mijn carrière ook tegengekomen. Ik durf ook te zeggen dat ik weet ook hoe dat deze, bij de meeste studenten, het best worden aangepakt en opgelost. Mijn lessenrooster is redelijk soepel wat als voordeel heeft dat ik doorheen de week s'avonds (en eventueel s'middags) gemakkelijk les kan geven aan studenten. Ik zit op kot in Gent en kan met de fiets gemakkelijk overal in de stad en (als deze niet te ver liggen) eventuele randgemeente geraken. In het weekend vertoef ik in Antwerpen en kan ik eventueel daar ook bijles geven. Ik hoop dat dit alles u heeft overtuigt van mijn potentieel als bijlesgever. Lucas Rouckhout

Gent
Bachelor Fysica & Sterrenkunde
Derde graad, Universiteit Gent

mechanica

Jelle

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles mechanica met Jelle

Een vriend die bijles geeft via het Bijleshuis overtuigde me dat dit een toffe bijverdienste is en ik vind het nuttig mensen te kunnen helpen op deze manier.

Gent
Burgerlijk ingenieur - werktuigkunde-elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

mechanica

Yannick

Gent

Master, KU leuven

Bijles mechanica met Yannick

Mijn uiteindelijk doel is om na mijn opleiding Industrieel Ingenieur (Chemie) nog een leerkrachtenopleiding te volgen waarmee ik dan les wil geven in de derde graad van het middelbaar onderwijs. Om al wat ervaring op te doen, zou bijles geven aan jongeren rond die leeftijd of 1ste jaars hoger onderwijs geknipt zijn voor mij. Daarnaast is het ook een job die ik zeker graag zal uitoefenen, aangezien ik graag zaken uitleg aan geïnteresseerden.

Gent
Industrieel Ingenieur (Chemie)
Master, KU leuven

mechanica

Eline

Gent

None

Bijles mechanica met Eline

In het vierde leerjaar gaf ik tijdens de speeltijd voor het eerst "bijles" wiskunde aan een klasgenootje die de les niet zo goed kon volgen. Het maakte me erg blij om te zien dat ze het na een tijdje begreep. Ook nadien ben ik altijd blijven lesgeven, voornamelijk muziekles, maar soms ook wetenschappelijke vakken. Mijn leerlingen zeiden altijd zeer tevreden te zijn met wat ze hadden bijgeleerd en dat gaf me veel voldoening. Ik ben iemand die mensen graag verder helpt en vind het boeiend om na te denken hoe ik iets zo helder mogelijk kan uitleggen.

Gent

mechanica

Christiaan

Gent

None

Bijles mechanica met Christiaan

Ik geef graag les.

Gent

mechanica

Maxime

Gent

Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

Bijles mechanica met Maxime

Ik ben op zoek naar een bijverdienste, en aangezien ik mijn capaciteiten -die ik heb aangeleerd in mijn ingenieursopleiding- perfect kan benutten, lijkt bijles geven mij de perfecte studentenjob. Ik ga graag om met mensen, medestudenten en kinderen. Ik ben enorm sociaal en geduldig waardoor de leerstof uitleggen geen problemen kan geven.

Gent
Burgerlijk Ingenieur
Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

mechanica

Nathan

Gent

Master, Master ingenieurswetenschappen UGent

Bijles mechanica met Nathan

Ik help reeds sinds het middelbaar vrienden wanneer ze problemen hebben bij hun oefeningen wiskunde en natuurkunde. Tijdens mij studie Burgerlijk Ingenieur heb ik dat ook steeds proberen doen wanneer mensen naar mij kwamen voor hulp. De reden waarom ik mij nu pas inschrijf om bijles te geven is omdat ik er eerlijk gezegd nog niet aan gedacht had. Totdat mijn zus mij enkele weken geleden zei dat ik dat echt zou moeten gaan doen nadat ik haar geholpen met haar voorbereiding op het examen van een cursus die ze volgt in opdracht van haar werkgever. Mijn zus is 2 jaar ouder en afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Architect. De idee sprak mij zeker aan, waardoor ik na wat opzoekwerk bij het Bijleshuis terecht ben gekomen. Ik denk dat ik vooral leerlingen uit de 3e graad alsook studenten in de ingenieurswetenschappen zal kunnen helpen met mijn kennis over de vakken die ik heb aangegeven.

Gent
Mechanische Energietechniek
Master, Master ingenieurswetenschappen UGent

mechanica

Aksoy

Destelbergen

None

Bijles mechanica met Aksoy

Ik ben een leelrlingen uit 5 Industriele wetenschap (middelbaar) Ik wil graag mensen helpen Ik krijg zwaare studies van wiskunde en elek. En mech . Mensen die moeite hebben in het middelbaarschool kan ik helpen

Destelbergen