Verbeter je accounting & finance vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten accounting & finance uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

accounting & finance

Dylan

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles accounting & finance met Dylan

Ik haal voldoening om studenten te helpen met het inhoudelijk te leren begrijpen van leerstof.

Gent
Master, Universiteit Gent

accounting & finance

Astrid

Gent

Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

Bijles accounting & finance met Astrid

Ik ben een eerste master studente Handelsingenieur aan de Universiteit van Gent. Ik zou heel graag bijles geven omdat het een mooie manier is om anderen dingen bij te leren en tegelijk een centje bij te verdienen. Ik krijg de indruk dat dit een heel persoonlijk bureau is en dit spreekt me dan ook heel erg aan. Ik ben een persoon die veel geduld heeft en geloof dan ook echt dat ik een goede bijlesgever zou zijn. Gedurende de week studeer ik in Gent en in het weekend ben ik Ronse, ook in Ronse ben ik zeker en vast geïnteresseerd bijles te geven en kan ik me verplaatsen met de auto.

Gent
Bachelor Handelsingenieur
Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

accounting & finance

Joachim

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles accounting & finance met Joachim

Ik hou er van om mijn kennis te delen aan anderen. Door het geven van bijles kan ik anderen helpen, en hen een verdiende confidence-boost meegeven. Iedereen verdient het om bij te leren, en daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen.

Gent
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

accounting & finance

Jeroen

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles accounting & finance met Jeroen

Over de jaren heen heb ik een goede en efficiënte studiemethode ontwikkeld met daaruit volgend goede resultaten. Ik zou deze competentie graag delen met andere studenten die problemen ondervinden tijdens het studeren.

Gent
1e jaar master handelsingenieur: operationeel management
Master, Universiteit Gent

accounting & finance

Emma

Gent

Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Bijles accounting & finance met Emma

Ik ben momenteel begonnen aan de lerarenopleiding aan de UGent. De ideale bijverdienste zou dan ook zijn om bijles te kunnen geven, want dat is iets wat ik graag doe en heeft ook met mijn richting te maken.

Gent
Economie
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

accounting & finance

Veronique

Gent

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles accounting & finance met Veronique

Ik help graag studenten met hun leerstof en studiebegeleiding want het is vaak een worsteling voor hen. Motivatie is mijn specialisatie en vooral wanneer het gaat over complexe leerinhoud en leerlingen/studenten met conflicten in leren. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk samen met de leerling/student om een gepaste studiemethode te zoeken. Examen commissie leerlingen zijn ook zeker welkom.

Gent
Internationaal recht
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

accounting & finance

Jorn

Gent

Master

Bijles accounting & finance met Jorn

Ik doe dit reeds voor Het Bijlesbureau en Edocadomo/My Sherpa. Ik krijg veel voldoening van lesgeven en ik verdien er een centje mee bij, meer motivatie heb ik niet nodig.

Gent
Master

accounting & finance

Sam

Gent

Master, Master Universiteit Gent

Bijles accounting & finance met Sam

Ik heb zelf al bijles gegeven en vond dit zo leuk dat ik het verder wil blijven doen. Het geeft immers veel voldoenig om iemand te helpen slagen.

Gent
Master, Master Universiteit Gent

accounting & finance

Jolien

Gent

None

Bijles accounting & finance met Jolien

Ik zit momenteel in de laatste fase van mijn master in general management aan Vlerick Business School. Aangezien ik in de maanden mei, juni, juli en augustus opnieuw meer vrije tijd heb wil ik graag mijn vergaarde kennis delen met jongeren die een helpende hand kunnen gebruiken.

Gent

accounting & finance

Emiel

Gent

None

Bijles accounting & finance met Emiel

Op school gebied geef ik zeer graag medestudenten uitleg indien zij iets niet begrijpen, het is een taak die ik zeer graag doe. Ik haal zeer veel voldoening wanneer zij het snappen en u daar dan ook dankbaar voor zijn. Als de resultaten tegenslaan kan dit aan verscheidende oorzaken liggen (studiemethode, leerkrachten, moeilijkheidsgraad van de leerstof...) een uitleg van iemand anders kan wonderen doen. Bijles geven bovenop mijn huidige studies zie ik absoluut zitten, hoe meer studenten ik kan helpen op school gebied hoe liever!

Gent