Bijles Accounting & finance in Wetteren

Krijg vandaag nog bijles accounting & finance op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

accounting & finance

Edgard

Gent

Master

Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

Handelswetenschappen

Bijles accounting & finance met Edgard

Door de coronacrisis hebben de studenten het niet gemakkelijk, daarom wil ik hen helpen de leerachterstand weg te werken. Ik heb 20 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs en heb ook al veel ervaring met het geven van bijles aan studenten.

8,4/10

Gent
Handelswetenschappen
Master, Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

accounting & finance

Sander

Gent

Bijles accounting & finance met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gent

accounting & finance

Stefano

Gent

Master

UGent

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles accounting & finance met Stefano

Ik wil extra lessen geven omdat ik gepassioneerd ben door kennisoverdracht en anderen wil helpen groeien. Mijn ervaring met lesgeven was buitengewoon bevredigend. Ik geniet ervan om complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen en studenten te zien groeien en slagen. Het is een beloning op zich om hun interesse te stimuleren en hen te begeleiden op hun leerreis. Door mijn ervaring als docent op een middelbare school, waarbij ik financiële analyse en boekhouding aan zesdejaars heb onderwezen, heb ik geleerd dat geduld, empathie en effectieve communicatie essentieel zijn voor een succesvolle leeromgeving. Ik kijk ernaar uit om anderen te inspireren en te motiveren tijdens hun leerproces.

Gent
Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, UGent

accounting & finance

Thomas

Gent

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen

Bijles accounting & finance met Thomas

Ik heb altijd graag medestudenten geholpen om zaken uit te leggen, en met m'n leergierigheid verdiep ik me ook graag in ingewikkelde vragen van anderen. Ook op de werkvloer vind ik het zalig om kennis over te dragen, zowel naar starters als naar anciens die eens een frisse kijk op processen nodig hebben.

9/10

Gent
Handelswetenschappen
Master, KU Leuven

accounting & finance

Micheline

Hamme

Master

KU Leuven Campus Antwerpen

Handelswetenschappen - Accountancy

Bijles accounting & finance met Micheline

Ik ben momenteel werkzaam als auditor bij KPMG en start dit jaar met het afronden van de specifieke lerarenopleiding economie. Voor de klas staan en lesgeven vond ik steeds zeer interessant, vandaar dat ik hier nu ook terug iets mee wil doen. Graag geef ik bijles in de economische vakken (economie, boekhouden, bedrijfsbeheer, etc.), maar ook vakken zoals Excel en algemenere vakken zijn geen probleem. Door het volgen van de lerarenopleiding heb ik een beter inzicht gekregen in de leermethodes van leerlingen en kan ik hen hierdoor ook zo goed mogelijk begeleiden.

8,5/10

Hamme
Handelswetenschappen - Accountancy
Master, KU Leuven Campus Antwerpen

accounting & finance

Kathleen

Gent

Bachelor

Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk + Brugge

Accounting & Controlling

Bijles accounting & finance met Kathleen

Ik wil graag mensen helpen bij het verwerken van lesmateriaal voor alles wat met boekhouden te maken heeft. Ik hou van iemand 1-op-1 begeleiden. Bijles geven is dus helemaal mijn ding.

8/10

Gent
Accounting & Controlling
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk + Brugge

accounting & finance

Lukas

Gent

Master

UGent

Handelsingenieur Finance

Bijles accounting & finance met Lukas

Studenten bijstaan die het moeilijk hebben met bepaalde vakken en hen hierdoor naar een hoger niveau tillen geeft mij een grote voldoening.

Gent
Handelsingenieur Finance
Master, UGent

accounting & finance

Sebastien

Laarne

Bachelor

Artevelde

Accountancy-fiscaliteit

Bijles accounting & finance met Sebastien

Enerzijds om leerlingen vooruit te helpen die moeite hebben met leerstof, anderzijds om zelf ook bezig te kunnen zijn met de leerstof en mijn kennis te verbreden.

Laarne
Accountancy-fiscaliteit
Bachelor, Artevelde

accounting & finance

Thomas

Oosterzele

Bachelor

Bijles accounting & finance met Thomas

Ik zie bijles geven zowel als een verrijkende ervaring als de mogelijkheid om anderen op een constructieve manier te helpen.

Oosterzele
Bachelor,

accounting & finance

Kris

Lede

vub

Bijles accounting & finance met Kris

Ik ben reeds gastdocent aan de Oost Vlaamse Politie Academie (OPAC) en in oktober start ik met de opleiding 'master in de rechten' in combinatie met de 'lerarenopleiding'. Gezien ik momenteel in 'non-activiteit' ben bij de federale politie (voor de duur van mijn studies, dus minimum nog 2 jaar) wens ik mijn tijdsbesteding overdag te optimaliseren. Sinds ik les geef aan aspirant-politie-inspecteurs heb ik de microbe van het lesgeven te pakken.

Lede
, vub

Studenten die we al konden helpen

  • Annoek uit Kortrijk

    Studente volgt de bachelor Accounting & Finance, maar ondervindt problemen met het vak Accountancy. Momenteel zit ze in het 2de jaar, maar begrijpt het vak niet van zowel het 1ste als h… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je kan zeker online bijles accounting & finance volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in Wetteren zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent accounting & finance oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.
Indien je merkt na de eerste (of tweede, derde,...) bijles accounting & finance dat er geen klik is met je bijlesdocent, gaan wij meteen op zoek naar iemand uit regio Wetteren waarmee het wél klikt. Dat heet onze 'fit-garantie'. Je hangt uiteraard nooit vast aan bijlessen en kan op eender welk moment de begeleiding stopzetten of om een andere docent vragen.
Bijlessen accounting & finance worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Wetteren: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis accounting & finance, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent accounting & finance ben je in goede handen.

Top bijlesaanvragen

ik zoek bijles, Accounting & finance leren, bijles Accounting & finance tarief, bijles krijgen, bijlesleraar gezocht, bijles coach, hulp in Accounting & finance regio Wetteren, bijles Accounting & finance middelbaar, Accounting & finance bijles in Wetteren