Bijles Accounting & finance in Dendermonde

Verbeter je accounting & finance vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

accounting & finance

Sander

Lede

Bijles accounting & finance met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Lede

accounting & finance

Pieter-Jan

Asse

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Handelsingenieur

Bijles accounting & finance met Pieter-Jan

Het geeft me veel voldoening om mensen iets bij te brengen en te zien dat ze in een bepaald vakgebied groeien. Ook geeft het een geweldig gevoel van tevredenheid om iemand succesvol te kunnen begeleiden in het behalen van zijn doelen.

Asse
Handelsingenieur
Master, Katholieke Universiteit Leuven

accounting & finance

Wouter

Meise

Bachelor

Thomas More

Accountancy-Fiscaliteit

Bijles accounting & finance met Wouter

Het geeft mij een goed gevoel om mijn kennis te kunnen delen met anderen en zo andere mensen te kunnen helpen met een vak waar ze moeilijkheden van ondervinden.

Meise
Accountancy-Fiscaliteit
Bachelor, Thomas More

accounting & finance

Kelly

Sint-Niklaas

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Master Handelsingenieur - Operationeel Management

Bijles accounting & finance met Kelly

Het is van jongs af aan mijn passie om kennis en ervaring over te brengen naar anderen en hen te helpen in hun groei, ontwikkeling en kunnen. Samen kansen creëren en volop voor een fijne toekomst gaan, geeft mij als individu een uitermate grote voldoening. Ik hou ervan mensen te helpen en gecombineerd met een grote passie voor organisatie, theorie en vorming, ben ik er volledig klaar voor om les te geven!

Sint-Niklaas
Master Handelsingenieur - Operationeel Management
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

accounting & finance

Marc

Aalst

Bijles accounting & finance met Marc

Ik geef momenteel al 7 jaar les in het avondonderwijs ( accountancy,bedrijfsbeheer ). Dit zijn dikwijls zeer gemotiveerde mensen die vooruit willen in het leven. Dit schenkt echt veel voldoening. Ik ben beroepshalve erkend boekhouder / fiscalist en zetel al negen jaar als rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel. Daarnaast treden wij ook op in grote bedrijven voor de financiële organisatie en businessmanagement.

Aalst

accounting & finance

Andrea

Willebroek

Bachelor

Bijles accounting & finance met Andrea

Ik begrijp uit eigen ervaringen in het onderwijs dat niet alle leerstof even gemakkelijk begrepen wordt door alle leerlingen. Ik wil me daarom ook naast mijn job als leerkracht inzetten om leerlingen de leerstof op eigen niveau en op eigen tempo bij te brengen.

Willebroek
Bachelor,

accounting & finance

Simon

Londerzeel

Master

of Science in de Handelswetenschappen

Bijles accounting & finance met Simon

Zelf heb ik een aantal jaar geleden mijn studies afgerond. Graag combineer ik de theoretische kennis met de praktische ervaring om studenten te helpen meer inzicht te krijgen in economische onderwerpen. Voor mij is het natuurlijk een mooie kans om mijn kennis op punt te houden.

Londerzeel
Master, of Science in de Handelswetenschappen

accounting & finance

Jolien

serskamp

Bijles accounting & finance met Jolien

Ik zit momenteel in de laatste fase van mijn master in general management aan Vlerick Business School. Aangezien ik in de komende maanden opnieuw meer vrije tijd heb, wil ik graag mijn vergaarde kennis delen met jongeren die een helpende hand kunnen gebruiken.

serskamp

accounting & finance

Nadia

Aalst

Bijles accounting & finance met Nadia

ik ga graag met jongeren om en vind het geweldig wanneer ze slagen in hun examen boekhouden door mijn hulp. Ik heb reeds iemand van mijn familie die via een schakeljaar na bachelor Toegepaste Informatica in TEW terecht kwam, zonder enige basiskennis boekhouden, een 15/20 bezorgd op zijn examen aan de VUB. Met 20u uitleg. Zelfs debet/credit en balans/resultatenrekening waren niet duidelijk in het begin. Bij mijn job werk ik ook jaarlijks met stagiairs van 17 à 18 jaar en leer hen boekhouden in SAP of Navision, en bijv. de beginselen om bepaalde aangiftes te maken.

Aalst

accounting & finance

Martine

Sint-Niklaas

Bijles accounting & finance met Martine

Een 6-tal jaar geleden ben ik per toeval in het bijles geven gerold door de zoon van vrienden uit de nood te helpen. De ervaring die ik had doordat onze 3 kinderen met schoolproblemen kampten nav leerstoornis NLD en hoogbegaafdheid, kwam hierbij goed van pas. Daar waar ik aanvankelijk tegen op zag, bleek mij zo veel voldoening te geven dat ik stilaan meer en meer bijles of eerder studiebegeleiding beginnen geven ben. Om een en ander theoretisch te kaderen ben ik aan de opleiding gezinswetenschappen begonnen.

Sint-Niklaas