Bijles in Wetteren

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help ze om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk biologie, chemie, fysica en wiskunde bijles.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

Sofie

Hamme

Bachelor

Odisee Campus Waas

Wiskunde, economie en biologie

Bijles met Sofie

Ik vind het leuk om kinderen iets bij te leren in een rustige omgeving met aandacht aan hun noden. Verder vind ik het ook belangrijk om leerlingen (en hun ouders) te helpen bij hun ontwikkeling in deze maatschappij.

8,7/10

Hamme
Wiskunde, economie en biologie
Bachelor, Odisee Campus Waas

Studenten die we al konden helpen

 • Demi uit Wetteren

  Leerlinge 5e middelbaar STW (Mariagaard) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. schrijven en de werkwoordstijden.

 • Priscilla uit Wetteren

  Studente Graduaatsopleiding Programmeren (Artevelde) heeft begeleiding nodig bij JavaScript, in het kader van een examenopdracht (deadline: 12 juni). Het gaat om het maken van een movie… Lees meer

 • Alia Dana uit Wetteren

  Alia dana wil graag via examencommissie haar diploma middelbaar onderwijs behalen (3e graad ASO). Graag verkreeg ze hulp bij de voorbereiding van haar examen wiskunde op 8 maart.

 • Benoit uit Wetteren

  Leerling 5e middelbaar met DCD en ADHD heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Maïté uit Wetteren

  Maïté zit in het tweede middelbaar (Grieks - Latijn) en zoekt begeleiding bij wiskunde. Vooral meetkunde is een probleem. Graag wekelijks ondersteuning ter voorbereiding van de examens.

 • Linda uit Wetteren

  Leerling 4e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. de basis, zowel schrijven als spreken.

 • Audrey uit Wetteren

  Leerling 2e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij zijn studiemethode en bij wiskunde.

 • Marie Ann uit Wetteren

  Marie ann rond dit jaar haar master farmacie af en zoekt hulp voor haar thesis. Het onderwerp is: "Nieuwe medicatie voor hypercholesterolemie." Graag intensief begeleiding bij het opzoe… Lees meer

 • Nancy uit Wetteren

  Leerling 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands en wiskunde.

 • Maud uit Wetteren

  Leerling zoekt met spoed online begeleiding voor Java op hbo-niveau: data-structure, OO principles, I/O, Events, Concurrency, Exceptions, GUI’s.

 • Sarah uit Wetteren

  Vader zoekt begeleiding bij Nederlands en wiskunde voor zijn zoon 3de leerjaar. De ouders zijn anderstalig, waardoor ze zelf minder kunnen helpen bij de leerstof. De leerstof op school … Lees meer

 • Rani uit Wetteren

  Student zit in het derde leerjaar en woont sinds twee jaar in België. Haar moedertaal is Roemeens, ondertussen spreekt ze ook een woordje Engels en Duits. Toch wil ze het Nederlands wat… Lees meer

 • Elke uit Wetteren

  Leerlinge in het 6de middelbaar richting Latijn-Wetenschappen heeft extra hulp nodig bij fysica, meer bepaald bij dynamica (ERB, EVRB, enz). Ze is meestal maar op het nippertje geslaagd… Lees meer

 • Doris uit Wetteren

  2 leerlingen uit het 2e en het 3e middelbaar (beide ASO) zoeken hulp bij wiskunde. Het gaat om individuele lessen om de materie uit de klas te herhalen. Leerling 2 middelbaar Moderne: … Lees meer

 • Natasha uit Wetteren

  Leerling 4e middelbaar (Elektromechanische Technieken) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij mist de basis en heeft momenteel een vakantietaak gekregen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Wetteren. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Het grootste deel van onze bijlessen gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles kan aan huis in Wetteren plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
Iedereen kan bijles volgen in Wetteren! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.

Top bijlesaanvragen

hulp in Wetteren, bijles in Wetteren gezocht, bijlesleraar gezocht, huiswerkbegeleiding Wetteren, studiebegeleiding Wetteren, bijles nodig, bijles Frans Wetteren, beste bijles, bijles in de zomervakantie