Bijles Wiskunde in Zomergem

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Jesse

Gent

Master

UGent

Bedrijfseconomie

Bijles wiskunde met Jesse

Ik ben een leergierig persoon. 'Waarom is dat zo? Daarom!' is voor mij niet voldoende, ik wil begrijpen. Bijles geven geeft me de kans om mezelf constant te blijven uitdagen en bovendien kan ik alle inzichten en kennis delen met anderen. Een win-win situatie.

9,6/10

Gent
Bedrijfseconomie
Master, UGent

wiskunde

Annelies

Deinze

Master

UGent

Toegepaste Ingenieurswetenschappen: Bouwkunde

Bijles wiskunde met Annelies

Omdat ik momenteel in Mexico woon, kan ik uiteraard geen les meer geven in België. Dankzij digitale bijlessen via het online platform van BijlesHuis zet ik dan ook graag mijn passie van hieruit verder!

9,2/10

Deinze
Toegepaste Ingenieurswetenschappen: Bouwkunde
Master, UGent

wiskunde

Alexander

Gent

Master

UGent

of Science in de industriële wetenschappen: informatica

Bijles wiskunde met Alexander

Ik ben gemotiveerd om elke student te ondersteunen in een succesvol schooltraject.

8/10

Gent
of Science in de industriële wetenschappen: informatica
Master, UGent

wiskunde

Bernard

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Gent

burgerlijk ingenieur

Bijles wiskunde met Bernard

Passie voor en 20 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode. Heel veel positieve feedback van oud-studenten.

9,3/10

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

wiskunde

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles wiskunde met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

9,8/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Lissah

Merelbeke

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur ICT

Bijles wiskunde met Lissah

9/10

Merelbeke
Industrieel ingenieur ICT
Master, KU Leuven

wiskunde

Bart

Gent

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9,2/10

Gent
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

wiskunde

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles wiskunde met Siska

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Marthe uit Gent

  Student uit het 3e middelbaar wetenschappen wil inhoudelijke hulp bij wiskunde. Daar gaat het vooral om vergelijkingen.

 • Mandy uit Gent

  Student uit de opleiding toegepaste informatica wil ondersteuning bij wiskunde (en probleemoplossend denken). het gaat o.a. om algebra, analyse en discrete wiskunde, (en om algoritmen).

 • Nele uit Knesselare

  Student uit de opleiding handelswetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde I en II. Wiskunde 1: differentiaalrekening, elasticiteiten en integraalrekening. (Herexamen 23 augustus) Wis… Lees meer

 • Magalie uit Gent

  Een studente uit het 1e middelbaar Moderne heeft begeleiding nodig bij haar wiskunde. Focus op concentratie en aandacht en het herwinnen van haar zelfvertrouwen.

 • Andreas uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Economie, 4u wiskunde) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. studiemethode. De leerlinge studeert te lang en oppervlakkig, en heeft bijsturing nodig.

 • Annemiek uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Sint-Janscollege) heeft begeleiding nodig bij wiskunde en fysica. Ze is snel onzeker en heeft o.a. begeleiding nodig bij de studiemethode.

 • Lola uit Gent

  Een leerling uit het 3e middelbaar ASO heeft op wekelijkse basis ondersteuning nodig voor wiskunde en fysica.

 • Mohamed uit Gent

  Leerling 6de middelbaar ASO (6u wiskunde) heeft wat extra ondersteuning bij wiskunde nodig.

 • Yasmin uit Gent

  Leerling uit het 5e middelbaar humane wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat o.a. om afgeleid getal en afgeleide functie.

 • Lohren uit Gent

  Student uit de 2e BA zoekt ondersteuning bij wiskunde. Het gaat voornamelijk over oefeningen.

 • Wesley uit Gent

  Student uit het 3e jaar handelsingenieur wil hulp bij wiskunde IIA&B en bij natuurkunde. Voor wiskunde gaat het om: Inleidende Begrippen - Functies van meerdere veranderlijken - Optimal… Lees meer

 • Michael uit Gent

  Bachelorstudente Lager Onderwijs (Arteveldehogeschool Gent) met dyscalculie heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Yves uit Gent

  Leerlinge 6e middelbaar (Grafische Media, SKI) zoekt begeleiding bij wiskunde. Ze kampt met dyscalculie en er is wekelijkse opvolging nodig.

 • Vincent uit Gent

  Student uit de 2e bachelor Handelswetenschappen (UGent) zoekt ondersteuning voor het vak 'Wiskunde voor Bedrijfskundigen 2'.

 • Yasmin uit Gent

  Leerling uit het 1e middelbaar ASO zoekt hulp bij wiskunde. In het lager onderwijs volgde ze Freinet. Ze mist wat basiskennis van bepaalde onderdelen. Volgens haar leerkracht op school … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Zomergem. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles wiskunde nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Zomergem te vinden.
Bijles wiskunde in Zomergem verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent wiskunde die het beste bij jou past, en in de buurt van Zomergem woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles wiskunde van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
Als jullie dat wensen, is de bijles wiskunde aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Zomergem. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde middelbaar, bijles Wiskunde in de buurt van Zomergem, bijles Wiskunde geven in Zomergem, bijles Wiskunde middelbaar in Zomergem, bijlesleerkracht, bijles prijs per uur, privé leerkracht, bijles secundair onderwijs, Wiskunde leren