Verbeter je Latijn vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Latijn uit De Haan! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Latijn

Raf

De Haan

PhD, Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Bijles Latijn met Raf

Het geven van persoonlijke begeleiding stelt me in staat om de eigen talenkennis scherp te houden in interactie met leerlingen. Mensen helpen bij hun ontwikkeling en hun onderzoek is daarnaast ook belangrijk voor mij.

De Haan
Geschiedenis
PhD, Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Latijn

Seppe

Sint-Laureins

Bachelor, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Bijles Latijn met Seppe

Als leerkracht Latijn-wiskunde help ik ook graag individueel leerlingen met specifieke problemen of moeilijkheden. Graag zou ik bijles geven om bovendien nog meer ervaring op te doen binnen mijn vakgebieden.

Sint-Laureins
Bachelor, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Latijn

Cedric

Bredene

Master, UGent

Bijles Latijn met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Bredene
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

Latijn

Hanne

Oostende

None

Bijles Latijn met Hanne

Ik heb altijd al geweten dat ik later leerkracht wil worden. Ik vind het namelijk zeer boeiend om met jongeren te werken en hen dingen bij te leren. Na mijn opleiding egyptologie ben ik dan ook van plan om een bijkomend jaar lerarenopleiding te volgen. Omdat ik binnen de egyptologie kon kiezen voor de minor oudheid, heb ik dan ook de juiste kennis om studenten alles te leren over het oude Egypte, Griekenland, Rome en het Oude Nabije Oosten. In mijn minor kon ik een keuzetaal kiezen. Omdat ik in het middelbaar ook Grieks gevolgd heb en deze taal toen al erg interessant vond, heb ik voor Grieks gekozen.

Oostende

Latijn

Laura

Aalter

Master, KU Leuven

Bijles Latijn met Laura

Ik zou graag bijles geven, omdat ik graag veel met kinderen en jongeren in contact kom. Ik heb een uitgebreide ervaring binnen het jeugdwerk en vrijwilligerswerk en ga geregeld op zoek naar nieuwe uitdagingen voor mezelf binnen het werkveld. Bovendien ben ik een studente psychologie en hoop ik op deze manier al wat ervaring uit te bouwen in het begeleiden van kinderen en jongeren bij hun studies.

Aalter
Nederlands-Duits & Psychologie
Master, KU Leuven

Latijn

Natalie

Aalter

Master, UGent

Bijles Latijn met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

Aalter
Bachelor Rechten + Master Crtiminologie + lerarenopleiding op universitair niveau
Master, UGent

Latijn

Michèle

Brugge

Master, GO Atheneum Aalst

Bijles Latijn met Michèle

Ik wil leerlingen/studenten helpen om te slagen. Ik heb zelf een jaar lesgegeven in het secundair onderwijs en in klasverband is het moeilijk om de leerlingen "individueel" te begeleiden. Sommige leerlingen hebben extra uitleg nodig en dat wil ik met plezier doen.

Brugge
Master in de taal-en letterkunde: Frans-Latijn + Specifieke Lerarenopleiding
Master, GO Atheneum Aalst

Latijn

Fee

Eeklo

None

Bijles Latijn met Fee

Bezig met studie: specifieke lerarenopleiding

Eeklo

Latijn

Annelies

Zomergem

Master, Universiteit Gent

Bijles Latijn met Annelies

Ik zit in het laatste jaar rechten aan de universiteit van Gent, maar desondanks vind ik lesgeven heel leuk. Mensen op een vlotte en vriendelijke manier de zaken bijbrengen, vind ik heel tof en nuttig werk.

Zomergem
master rechten
Master, Universiteit Gent

Latijn

Evelyn

Deinze

Master

Bijles Latijn met Evelyn

Ik wil graag bijles geven omdat ik individueel les geven of aan kleinere groepen les geven interessant vind, en omdat ik uit ervaring besef dat het echt een noodzaak kan zijn om op die manier (tijdelijk) geholpen te worden

Deinze
Master