Verbeter je Latijn vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Latijn

Leo

Evergem

Master, in de Dramatische Kunsten, SOA, Hogent

Bijles Latijn met Leo

Ik vind het erg fijn vind een leerproces te begeleiden, ik heb ervaring in lesgeven aan alle leeftijden. Ik geniet van het persoonlijke contact bij een één-op-één-lessituatie en vind het enorm waardevol om een evolutie in het leren bij mensen te mogen waarnemen.

Evergem
in de Dramatische Kunsten
Master, SOA, Hogent

Latijn

Jordy

Ieper

Professioneel / Volwassen, Specifieke Lerarenopleiding, Creo Kortrijk

Bijles Latijn met Jordy

Momenteel ben ik op zoek naar een vaste job als leerkracht in het secundair onderwijs. Omdat de eerste jaren in het onderwijs vaak uit de opeenvolging van interims bestaan en omdat ik ook tijdens de zomer reeds een onderwijsopdracht wil opnemen, geef ik graag bijlessen aan leerlingen die extra begeleiding nodig hebben. Mijn interessegebied is geschiedenis en andere maatschappelijke vakken, maar ik ben bereid ook bijlessen te geven voor andere vakken.

Ieper
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Creo Kortrijk

Latijn

Seppe

Sint-Laureins

Bachelor, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Bijles Latijn met Seppe

Als leerkracht Latijn-wiskunde help ik ook graag individueel leerlingen met specifieke problemen of moeilijkheden. Graag zou ik bijles geven om bovendien nog meer ervaring op te doen binnen mijn vakgebieden.

Sint-Laureins
Bachelor, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Latijn

Cedric

Bredene

Master, Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding, UGent

Bijles Latijn met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Bredene
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

Latijn

Hans

Oostende

Master, in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn), Lerarenopleiding Universiteit Gent

Bijles Latijn met Hans

Voor de leerling: - individuele begeleiding is ideaal voor een hoger leerrendement - individuele opvolging kan welbevinden van de leerling op school en op persoonlijk vlak verbeteren - gepassioneerde, persoonlijke lesgever zal liefde voor bepaalde vakken ongetwijfeld aanzwengelen Voor mijzelf: - ervaring opdoen - didactische vaardigheden trainen - werken met differentiatie en werkvormen op maat van een specifieke leerling - vakinhoudelijk: eigen passie voor Nederlands en Latijn blijven cultiveren en gebruiken om appreciatie bij leerlingen op te wekken

Oostende
in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Latijn

Fauve

Ghent

Master, Taal- en Letterkunde: Latijn-Grieks, UGent

Bijles Latijn met Fauve

Ik werk graag één op één met leerlingen die een duwtje in de rug of wat extra uitleg kunnen gebruiken. Met de juiste hulp komt iedereen er, is mijn motto.

Ghent
Taal- en Letterkunde: Latijn-Grieks
Master, UGent

Latijn

Els

Gent

Bijles Latijn met Els

Ik ben reeds 18 jaar actief in het secundair onderwijs. Onderwijs, onderwijzen en leerlingen helpen om de juiste studierichting te vinden is steeds mijn grote passie geweest. Ik ben reeds 16 jaar voltijds benoemd in het onderwijs, maar zou in de toekomst graag minder uren op een school werken zodat ik mijn werkuren beter zelf kan inplannen. Ik werk reeds 18 jaar met anderstaligen. Ik gaf lessen NT2, studiebegeleiding en begeleidde leerlingen binnen het secundair onderwijs om de geschikte studierichting te vinden. Hierdoor werkte ik niet alleen met leerlingen van 12 tot 18 jaar, maar ook met leerlingen van 10 tot 12 jaar om de overstap van lagere school naar secundair te begeleiden. Als leerkracht Latijn en geschiedenis, ben ik ook bereid om bijlessen Latijn voor leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs en bijlessen geschiedenis voor leerlingen van de eerste en tweede graad secundair te geven.

Gent

Latijn

Imke

Gent

Bachelor, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Latijn met Imke

Ik heb tijdens mijn studie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur lesgegeven op een middelbare school en ik vond het geweldig om jongeren iets mee te geven over de schoonheid van de Klassieke Oudheid.

Gent
Bachelor, rijksuniversiteit Groningen

Latijn

Natalie

Aalter

Master, Bachelor Rechten + Crtiminologie + lerarenopleiding op universitair niveau, UGent

Bijles Latijn met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

Aalter
Bachelor Rechten + Crtiminologie + lerarenopleiding op universitair niveau
Master, UGent

Latijn

Frank

Deinze

Master, Biologie, UGent

Bijles Latijn met Frank

Veel leerlingen hebben moeite met het vak biologie omdat ze het nut ervan in hun eigen leven niet altijd kunnen zien. Het staat soms ver af van hun digitale leefwereld die hen veel meer boeit. Net daarom ligt de sleutel voor de studie van 'saaie' vakken in de manier waarop de leerstof aangebracht wordt. Biologie is helemaal niet 'moeilijk', en vereist geen specifiek talent of leerknobbel. Wel vraagt het pedagogisch een juiste - soms psychologische - aanpak om de leerling zich ervoor te doen interesseren. Van zodra een leerling inziet dat biologie één groot wonderlijk verhaal is over hoe het systeem van het leven in elkaar zit ("biologie"="studie van het levende") komen de betere resultaten vanzelf.

Deinze
Biologie
Master, UGent