Bijles Wiskunde in Zuienkerke

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles wiskunde met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

wiskunde

Glenn

Brugge

Master

KHBO

Ingenieur Bouwkunde

Bijles wiskunde met Glenn

9/10

Brugge
Ingenieur Bouwkunde
Master, KHBO

wiskunde

Dominique

Oostende

Bachelor

privé normaalschool Zwijnaarde + Vives Brugge

Leerkracht basisonderwijs

Bijles wiskunde met Dominique

voldoening om leerwinst te behalen motivatie verhogen Bijleshuis leren kennen via Vdab

9/10

Oostende
Leerkracht basisonderwijs
Bachelor, privé normaalschool Zwijnaarde + Vives Brugge

wiskunde

Simon

Ichtegem

Master

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles wiskunde met Simon

Ik help graag mensen vooruit en ik ben gepassioneerd door de vakken die ik geef. Daarnaast is het voor mij een indicatie voor de toekomst om eventueel fulltime lesgever te worden.

8,5/10

Ichtegem
Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Sander

Oostkamp

Master

Universiteit Gent

Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding

Bijles wiskunde met Sander

Voor mij is opleiding een rugzak die een persoon zijn hele leven met zich meedraagt. School en onderwijs maken dat jongeren worden voorbereid op allerlei situaties, uitdagingen en problemen die zij dagdagelijks zullen tegenkomen. Ikzelf heb de luxe gehad om tijdens mijn opleiding veel steun te ontvangen vanuit verschillende hoeken. Ik geef dan ook graag iets terug aan kinderen/jongeren van nu en help met hun lessen, huiswerk of opleiding.

9/10

Oostkamp
Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Lara

Zedelgem

Bachelor

UGent

Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Lara

Ik wil studenten helpen om leerstof te begrijpen en motiveren om progressie te maken op zijn/haar/hun eigen niveau.

Zedelgem
Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

wiskunde

Sarah

Damme

Bachelor

Secondair Onderwijs PAV

Bijles wiskunde met Sarah

8/10

Damme
Secondair Onderwijs PAV
Bachelor,

wiskunde

Jacques

Oostende

Master

wiskunde en fysica

Bijles wiskunde met Jacques

Als leerkracht op rust geef ik graag bijles. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan en gaf wiskunde en fysica in het middelbaar onderwijs. Nu geef ik mijn kennis graag nog steeds door tijdens individuele bijlessen voor leerlingen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

10/10

Oostende
wiskunde en fysica
Master,

wiskunde

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

wiskunde

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles wiskunde met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Azra uit Brugge

  Een student uit het 3e middelbaar economie (4u wiskunde/week) zoekt begeleiding bij wiskunde. Na de kerstperiode zal hij schakelen naar het 3e middelbaar techniek-wetenschappen.

 • Quinten uit Brugge

  Een studente uit het 5e middelbaar Architecturale Vormgeving zoekt begeleiding bij wiskunde (6u wiskunde/week).

 • Mario uit Brugge

  Leerling uit het 6e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (6 uu) heeft nood aan bijlessen wiskunde. Hij heeft moeite me zelfstudie en heeft door de coronacrisis een achterstand opgelopen.

 • Wibe uit Brugge

  Student 3de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Vorig jaar lukte alles nog goed, maar met de kerstexamens had ze een onvoldoende. Vooral de leerstof rond … Lees meer

 • Victor uit Brugge

  Victor zit in het 4e middelbaar Latijn en heeft moeite met wiskunde. Graag kreeg hij wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Ewoud uit Brugge

  Leerling uit het 6e middelbaar sportwetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat voor het komende examen vooral om logaritmische en exponentiële functies.

 • Asude uit Brugge

  Leerlinge uit het 4de middelbaar Economie-Moderne Talen zou 2 jaar op internaat gaan in Engeland (voor haar 3de graad). Haar ingangsexamen voor wiskunde viel tegen. Daarom heeft ze nood… Lees meer

 • Sophia uit Brugge

  Sophia zit in het 5de middelbaar Economie-Wiskunde (6u wiskunde) en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Op dit moment heeft ze het vooral moeilijk met matrices en stelsels, veeltermfunc… Lees meer

 • Vesile uit De Haan

  Student 6de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (8u) wil zich voorbereiden voor de ijkingstoets voor burgerlijk ingenieur. Hij is al sterk in het vak, dus zoekt iemand die kan helpen met … Lees meer

 • Cindy uit Brugge

  Leerling uit het 3de middelbaar richting Techniek-Wetenschappen heeft nood aan bijles wiskunde en fysica ter voorbereiding van zijn herexamens.

 • Quinten uit Brugge

  Leerling uit het 4de jaar Economie (4u wiskunde) heeft nood aan bijles wiskunde.

 • Juliette uit Zuienkerke

  Juliette zit in haar 1ste middelbaar Latijn en zou graag hulp hebben bij wiskunde. De huidige leerkracht is niet echt bereikbaar voor vragen en ze zou graag regelmatig met een docent sa… Lees meer

 • Camille uit Brugge

  Camille zit in het 3e middelbaar (TSO) en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof om haar motivatie terug op te krikken.

 • Roy uit Brugge

  Leerlinge in het 6e middelbaar richting Latijn heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Het is de eerste keer dat het moeilijk gaat bij dit vak en ze kan algemene begeleiding (extra uitl… Lees meer

 • Jitse uit Brugge

  Studente 6de middelbaar Techniek-Wetenschappen wenst ondersteuning voor fysica en wiskunde. Ze merkt dat ze er dit jaar wat moeite mee heeft en kan over de hele lijn wel wat extra uitle… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis speelt als het ware 'matchmaker' voor je bijles. We luisteren telefonisch naar je hulpvraag, zoeken de beste docent uit regio Zuienkerke en stellen die aan je voor. Voor, tijdens en na je bijles wiskunde blijven we uiteraard bereikbaar voor elke vraag. Alles begint met een vrijblijvende aanvraag indienen. Lees hier in detail onze werkwijze!
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles wiskunde van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Zuienkerke, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent wiskunde waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Het grootste deel van onze bijlessen wiskunde gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles wiskunde kan aan huis in Zuienkerke plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!

Top bijlesaanvragen

Wiskunde bijles in Zuienkerke, bijles Wiskunde in de buurt van Zuienkerke, privé bijles, bijles Wiskunde middelbaar in Zuienkerke, examen bijles, extra bijles, beste bijles, bijles Wiskunde in Zuienkerke, bijlesdocent Wiskunde in Zuienkerke