Bijles Wiskunde in Zuienkerke

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Simon

Ichtegem

Master

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles wiskunde met Simon

Ik help graag mensen vooruit en ik ben gepassioneerd door de vakken die ik geef. Daarnaast is het voor mij een indicatie voor de toekomst om eventueel fulltime lesgever te worden.

8,5/10

Ichtegem
Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Olivier

Brugge

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Olivier

De smaak van bijlessen geven kreeg ik 4 jaar geleden te pakken tijdens mijn extra jaar fysica aan de VUB toen mijn medestudenten me geregeld opzochten voor uitleg. Naast mijn persoonlijke interesse in kennis en wetenschap, is het idee om een daadwerkelijk steunpunt te zijn in iemand haar of zijn opleiding de hoofdreden waarom ik graag bijles geef. Het geeft me een persoonlijke voldoening wanneer ik merk tijdens een bijles dat iemand effectief een inzicht verwerft en dan zelfstandig verder kan met de leerstof.

8,5/10

Brugge
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

wiskunde

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles wiskunde met Gunther

Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

wiskunde

Glenn

Brugge

Master

KHBO

Ingenieur Bouwkunde

Bijles wiskunde met Glenn

Glenn is afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Bouwkunde en is momenteel werkzaam als betontechnoloog. In deze job volgt hij de kwaliteit van betoncentrales op, conform alle wetgevingen en brengt hij bij grootschalige renovaties de betonstructuur in kaart. Door zijn eerdere ervaringen als werfleider heeft hij ook ervaring met bouwplannen, risicoanalyses en andere bouwkundige administratie. Hij geeft momenteel bijles rekenen aan zijn 2 nichtjes van 6 en 11 jaar. Door bijles wiskunde te geven, wil hij zijn kennis actief houden en er anderen mee verder helpen.

9/10

Brugge
Ingenieur Bouwkunde
Master, KHBO

wiskunde

Karen

Zedelgem

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Karen

Na mijn master Handelsingenieur aan de UGent heb ik een lerarenopleiding gevolgd. Ik werk niet in het onderwijs, maar bijles geven na mijn werkuren geeft me de voldoening waar ik naar op zoek was. Ik heb altijd graag uitleg gegeven aan studenten en vind het een leuk gevoel als ze het snappen.

9,7/10

Zedelgem
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Lara

Zedelgem

Bachelor

UGent

Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Lara

Ik wil studenten helpen om leerstof te begrijpen en motiveren om progressie te maken op zijn/haar/hun eigen niveau.

Zedelgem
Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

wiskunde

Emma

Beernem

Bachelor

Vives Torhout

secundair onderwijs economie-wiskunde-geschiedenis

Bijles wiskunde met Emma

Ik ben reeds zes jaar aan de slag als leerkracht. Dit is iets wat ik met hart en ziel doe. Vroeger gaf ik bijlessen tijdens mijn studies, maar toen ik begon te werken heb ik in avondonderwijs een bachelor economie gestudeerd. Hierdoor had ik minder tijd om mij nog bezig te houden met bijlessen. Nu ik voor de tweede keer afgestudeerd ben en al wat ervaring heb opgedaan, ben ik klaar om mijn kennis weer te delen buiten de klas.

9/10

Beernem
secundair onderwijs economie-wiskunde-geschiedenis
Bachelor, Vives Torhout

wiskunde

Jacques

Oostende

Master

wiskunde en fysica

Bijles wiskunde met Jacques

Als leerkracht op rust geef ik graag bijles. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan en gaf wiskunde en fysica in het middelbaar onderwijs. Nu geef ik mijn kennis graag nog steeds door tijdens individuele bijlessen voor leerlingen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

10/10

Oostende
wiskunde en fysica
Master,

wiskunde

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles wiskunde met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

wiskunde

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

8,8/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Soukaina uit Zuienkerke

  Student 2de middelbaar (Kunsthumaniora) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Ze heeft klierkoorts en daardoor volgt ze maar halftijds les. Zo ziet ze delen van de leerstof niet, en is het m… Lees meer

 • Oliwia uit Brugge

  Leerling die naar eerste middelbaar STEM clil gaat, zoekt begeleiding bij wiskunde. Hij werkt niet volledig en onnauwkeurig waardoor hij vaak niet aan de juiste oplossingen of tussensta… Lees meer

 • Joeri uit Blankenberge

  Leerling uit het VTI Brugge (technische afdeling), zoekt voor volgend schooljaar ondersteuning bij wiskunde. Hij heeft nu net het 1e jaar afgerond. Hij kreeg een A-attest, maar was voor… Lees meer

 • Luuk uit Brugge

  Student derde middelbaar Biotechnische wetenschappen (5u wiskunde) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Vroeger heeft ze ook al bijles gehad voor het vak en mits extra begeleiding lukt dit … Lees meer

 • Marleen uit Brugge

  Student 4de middelbaar Biotechnieken (5u wiskunde) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Er zijn geen tekorten voor het vak, maar het gaat om een extra ondersteuning voor de eindexamens. Gra… Lees meer

 • Fatima uit Brugge

  Student 3de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Vorig jaar lukte alles nog goed, maar met de kerstexamens had ze een onvoldoende. Vooral de leerstof rond … Lees meer

 • Rune uit Blankenberge

  Student 5de middelbaar Economie-Wiskunde (6u) wenst ondersteuning bij wiskunde. Ze heeft door omstandigheden de leerstof de laatste tijd niet goed kunnen verwerken, waardoor ze een here… Lees meer

 • Henk uit Brugge

  Leerling 4e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het gaat om het herhalen van de basis en het opvolgen van de nieuwe leerstof.

 • Bram uit Brugge

  Leerling uit het 6e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (6 uu) heeft nood aan bijlessen wiskunde. Hij heeft moeite me zelfstudie en heeft door de coronacrisis een achterstand opgelopen.

 • Imane uit Brugge

  Imane zit in het 3e middelbaar Toerisme en krijgt graag begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Veerle uit Brugge

  Leerlinge 3de middelbaar Maritieme Technieken wenst begeleiding bij het vak Toegepaste Wiskunde. Het is een van de vakken waardoor ze vorig jaar is blijven zitten en merkt dit jaar opni… Lees meer

 • Asher uit Brugge

  Een student uit het 3e middelbaar economie (4u wiskunde/week) zoekt begeleiding bij wiskunde. Na de kerstperiode zal hij schakelen naar het 3e middelbaar techniek-wetenschappen.

 • Jan uit Brugge

  Studente 6de middelbaar Techniek-Wetenschappen wenst ondersteuning voor fysica en wiskunde. Ze merkt dat ze er dit jaar wat moeite mee heeft en kan over de hele lijn wel wat extra uitle… Lees meer

 • Kauthar uit Brugge

  Leerling uit het 6e middelbaar sportwetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat voor het komende examen vooral om logaritmische en exponentiële functies.

 • Hafsa uit De Haan

  Student zit in het 3de middelbaar Natuurwetenschappen en wenst extra ondersteuning bij wiskunde. De student heeft een anderstalige achtergrond waardoor de materie niet altijd even goed … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.