Bijles in Zuienkerke

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Paul

Brugge

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn

Bijles met Paul

Ik ben uitermate gepassioneerd door de Klassieke Oudheid, het Grieks en het Latijn. Die passie geef ik dan ook heel graag door. Ik heb het afgelopen jaar zowel individuele bijlessen Latijn als Grieks gegeven, en niet zelden met positieve resultaten: de leerlingen waren geënthousiasmeerd. Bijna allemaal hervonden ze de motivatie, begrepen ze de leerstof en raakten ze uit de gevarenzone van een nakend C-attest. Ook de ouders waren erg tevreden.

10/10

Brugge
Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Elizabeth

Brugge

Master

University of Warwick

History of Art

Bijles met Elizabeth

Ik vind het leuk om les te geven en jongeren te helpen zich educatief te ontwikkelen en vooruitgang te boeken. Bovendien vind ik lesgeven een zeer lonende carrière.

9/10

Brugge
History of Art
Master, University of Warwick

Simon

Ichtegem

Master

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles met Simon

Ik help graag mensen vooruit en ik ben gepassioneerd door de vakken die ik geef. Daarnaast is het voor mij een indicatie voor de toekomst om eventueel fulltime lesgever te worden.

8,5/10

Ichtegem
Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, KU Leuven

Johan

Brugge

Master

KUL

Biochemie

Bijles met Johan

Het is uitermate boeiend om jonge mensen boven zichzelf te laten uitstijgen maar ook om hen voldoende inzicht, kennis en zelfvertrouwen te geven.

9/10

Brugge
Biochemie
Master, KUL

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Jacques

Oostende

Master

wiskunde en fysica

Bijles met Jacques

Als leerkracht op rust geef ik graag bijles. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan en gaf wiskunde en fysica in het middelbaar onderwijs. Nu geef ik mijn kennis graag nog steeds door tijdens individuele bijlessen voor leerlingen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

10/10

Oostende
wiskunde en fysica
Master,

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9,2/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Sarah

Damme

Bachelor

Lager Onderwijs

Bijles met Sarah

8/10

Damme
Lager Onderwijs
Bachelor,

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Mariem uit KNOKKE HEIST

  Leerling 4e middelbaar heeft een intensieve begeleiding nodig bij Duits, vanaf de basis.

 • Stefanie uit Houtave

  2 studenten hebben begeleiding nodig bij Duits in het kader van hun werk, o.a. communicatie met klanten en leveranciers.

 • Tom uit Blankenberge

  Leerling 4e leerjaar heeft studiebegeleiding nodig, o.a. bij de maaltafels en taalbeschouwing.

 • Debbie uit De Haan

  Leerlinge 5e middelbaar (WeWi6-STEM) heeft begeleiding nodig bij Duits.

 • Lotte uit Brugge

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Aicha uit Brugge

  Leerling 1e middelbaar (Latijn-CLIL) heeft begeleiding nodig bij geschiedenis, dat gegeven wordt in het Engels.

 • Jan uit Brugge

  Leerling 6 KVK (KSO, vrije beeldende kunst, De Maricolen, Brugge), heeft hij problemen met de praktische uitvoering van zijn tekentaken. Hij zou hier voor het volledige schooljaar extra… Lees meer

 • Michiel uit Knokke-Heist

  Leerling 3de middelbaar heeft hulp nodig bij zijn algemene studiemethodiek en bij de vakken Frans en wiskunde.

 • Magda uit Brugge

  Leerlinge heeft begeleiding nodig bij het mondelinge examen Duits van de Examencommissie op 29 november (3e graad Economie-Moderne Talen).

 • Angèle uit Brugge

  Graduaatstudente Accounting Administration zoekt persoonlijke ondersteuning bij het vak rechtspraktijk: sociale wetgeving, burgerlijk recht, handels- en economisch recht, nationale en i… Lees meer

 • Pauline uit Brugge

  Student uit het graduaat webdesign (Kortrijk) wil ondersteuning bij Python. Hij zoekt hulp ter voorbereiding van het herexamen in augustus. Het gaat o.a. om klassen.

 • Mieke uit Brugge

  Twee leerlingen uit het lager onderwijs willen elk afzonderlijk begeleiding bij de algemene vakken tijdens de zomervakantie. De jongste leerling gaat naar het 5e leerjaar, de oudste naa… Lees meer

 • Alexandre uit Brugge

  Student Master (schakeljaar) Handelswetenschappen zoekt begeleiding bij meerkeuzevragen voor herexamen Privaatrecht. De materie beheerst de student goed, maar hij ondervindt problemen b… Lees meer

 • Dominique uit Brugge

  Student uit de opleiding Vastgoed zoekt hulp bij AutoCAD (2D) en SketchUp n.a.v. een herexamen. Ze heeft moeite met het inzicht in de programma's. Daarnaast werkt ze op een Mac, maar zi… Lees meer

 • Monika uit Knokke-Heist

  Student 1ste middelbaar zoekt hulp bij het vak wiskunde. Ze heeft ADHD en heeft moeite om zich te concentreren. Tijdens de online lessen is ze ook te snel afgeleid. Voor het paasexamen … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Zuienkerke. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Zuienkerke te vinden.
Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Zuienkerke die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen vast hoe jullie het wensen.
Iedereen uit Zuienkerke kan bij BijlesHuis terecht, van bijles voor de kleuterklas tot het lager onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. Ook voor professionals selecteren we een geschikte docent op niveau. Omdat ons netwerk zo uitgebreid is, kunnen we helpen bij elke materie, hoe complex ook.

Top bijlesaanvragen

bijles aan huis in Zuienkerke, ik zoek bijles, bijles prijs per uur, hulp in Zuienkerke, bijles coach, bijles gezocht in Zuienkerke, bijles gevraagd, bijles Frans Zuienkerke, huiswerkbegeleiding Zuienkerke