Bijles Powerpoint in Zuienkerke

Krijg vandaag nog bijles Powerpoint op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Powerpoint

Tom

Brugge

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles Powerpoint met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Brugge
MaNaMa, drs.
Master, UGent

Powerpoint

Ellen

Brugge

PhD

Universiteit Gent

Biotechnologie en biochemie

Bijles Powerpoint met Ellen

Ik heb zelf 2.5 jaar in het onderwijs gewerkt als leerkracht wetenschappen (2e graad), STEM en wiskunde (3e graad TSO) zowel in ASO en TSO richtingen. Lesgeven geeft mij veel voldoening omdat ik anderen dan iets kan bijbrengen op een ludieke en interessante manier. Het is bovendien leuk om vooruitgang te zien bij de cursisten.

Brugge
Biotechnologie en biochemie
PhD, Universiteit Gent

Powerpoint

Laura-Jane

Brugge

Bachelor

HoGent

Bedrijfsmanagement

Bijles Powerpoint met Laura-Jane

Persoonlijk vind ik het geweldig om na enkele bijlessen te horen hoe veel vooruitgang ze geboekt hebben. Dat is de reden waarom ik het doe. Niet elk vak ligt je maar kinderen of studenten iets uitleggen zodat ze het begrijpen maakt hen vaak veel gemotiveerder om hiervoor te studeren.

Brugge
Bedrijfsmanagement
Bachelor, HoGent

Powerpoint

Pauline

Jabbeke

Master

UGent

Geneeskunde

Bijles Powerpoint met Pauline

Sinds ik kind was heb ik altijd een grote interesse gehad om te gaan lesgeven. Ik vind het erg leuk om een ander iets te kunnen bijleren en anderen te helpen, iets wat ik bijvoorbeeld als deed als vrienden iets niet begrepen van de leerstof.

Jabbeke
Geneeskunde
Master, UGent

Powerpoint

Lisa

Brugge

Master

Coventry University - United Kingdom

International Business Law

Bijles Powerpoint met Lisa

Door mijn vele opleidingen en diploma’s die ik behaald heb, heb ik verschillende leermethodes toegepast op mezelf. Uiteindelijk heb ik van alle methodes de voor en nadelen ondervonden. Graag breng ik mijn kennis over deze methodes en over mijn vakgebied over aan leergierige studenten en kinderen. Zodat ik hen kan helpen om efficiënt hun doel te bereiken.

Brugge
International Business Law
Master, Coventry University - United Kingdom

Powerpoint

Eveline

Brugge

Bachelor

HoWest

Toegepaste Psychologie

Bijles Powerpoint met Eveline

Ik vind het enorm belangrijk dat elk kind of jongere de kans krijgt om te groeien en zichzelf te ontwikkelen in een veilige omgeving. Een goede studieloopbaan is ook een enorm belangrijk aspect voor later.

Brugge
Toegepaste Psychologie
Bachelor, HoWest

Powerpoint

Alex

Brugge

Master

Howest

Lager onderwijs

Bijles Powerpoint met Alex

Met een diploma lager onderwijs op zak wil ik graag mijn passie voor het lesgeven verderzetten. Mijn huidige studie onderwijskunde en het geven van bijles is dan ook de perfecte combinatie.

Brugge
Lager onderwijs
Master, Howest

Powerpoint

Marilyne

Brugge

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs : geschiedenis - Nederlands

Bijles Powerpoint met Marilyne

Ik wil mij blijven verdiepen in mijn vakken en jongeren mee op sleeptouw nemen om hen warm te maken voor Nederlands en geschiedenis. Jongeren dingen bijleren en helpen ontwikkelen in onze samenleving is mijn grootste passie. Daarnaast ben ik ook enthousiast om volwassenen mee te nemen in de wereld van het digitale dankzij mijn diploma Mediacoach.

Brugge
in het onderwijs: secundair onderwijs : geschiedenis - Nederlands
Bachelor, Arteveldehogeschool

Powerpoint

Anais

Brugge

Bachelor

professionele lager onderwijs

in het lager onderwijs

Bijles Powerpoint met Anais

Huiswerkbegeleiding vind ik persoonlijk heel uitdagend aangezien iedere leerling op een andere manier tot leren komt. Voor mij was het dan ook altijd een uitdaging om didactische tools te ontwikkelden die de leerlingen helpen. Door de lerarenopleiding heb ik natuurlijk de nodige pedagogische en didactische kennis om nieuwe dingen aan te leren aan leerlingen.

Brugge
in het lager onderwijs
Bachelor, professionele lager onderwijs

Powerpoint

Aurélie

Blankenberge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Toerisme- en Recreatiemanagement

Bijles Powerpoint met Aurélie

Het heeft mij altijd al geboeid om anderen dingen bij te leren. Ik ben reeds twee jaar een Specifieke Lerarenopleiding aan het volgen in avondschool, welke ik met veel motivatie en enthousiasme verder zet. Bijles is voor mij dus een geweldige manier om meer ervaring op te doen.

Blankenberge
Toerisme- en Recreatiemanagement
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Veelgestelde vragen

Als jullie dat wensen, is de bijles Powerpoint aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Zuienkerke. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Uiteraard hang je nooit vast aan bijlessen met een lesgever met wie het niet klikt op elk vlak. Als dat het geval is, zoeken wij meteen een nieuwe bijlesdocent Powerpoint in Zuienkerke die wél bij je wensen past. We beloven zo altijd een oplossing te vinden waarmee je tevreden bent.
De prijs van bijles Powerpoint in Zuienkerke ligt tussen de €25 en €40 per lesuur. Waarom zo'n brede range? BijlesHuis werkt met zowel junior, senior als professionele docenten. Die zijn ingedeeld en worden eerlijk vergoed op basis van diploma en didactische ervaring. Daarnaast speelt ook de duur van je bijlesreeks Powerpoint een rol, net als de inhoud van het vak waarvoor je bijles nodig hebt. We hebben hier alle informatie over onze tarieven duidelijk opgelijst.

Top bijlesaanvragen

bijles Powerpoint in Zuienkerke, bijles krijgen, bijles in de zomervakantie, bijles thuis, bijles Powerpoint middelbaar, bijles Powerpoint in de buurt van Zuienkerke, bijles Powerpoint middelbaar in Zuienkerke, bijles volgen, bijles Powerpoint