Bijles Mechanica in Zuienkerke

Krijg vandaag nog bijles mechanica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

mechanica

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles mechanica met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

9,8/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

mechanica

Frederick

Lievegem

Master

Royal Military Academy

Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde

Bijles mechanica met Frederick

Mijn ouders alsook mijn zus zijn leerkrachten. Laat ons zeggen dat ik er een beetje mee opgegroeid ben. Bovendien houdt het me scherp om zelf mijn kennis te onderhouden.

Lievegem
Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde
Master, Royal Military Academy

mechanica

Jens

Oostende

Bachelor

Burgerlijk Ingenieur KU Leuven

Burgerlijk ingenieur

Bijles mechanica met Jens

Ik hou ervan om op een vlotte wijze mijn kennis over te dragen aan anderen en zo zelf op andere vlakken iets bij te leren.

Oostende
Burgerlijk ingenieur
Bachelor, Burgerlijk Ingenieur KU Leuven

mechanica

Robin

Brugge

Derde graad

Heilig Hart Heverlee

secundair onderwijs

Bijles mechanica met Robin

Ik geef bijles omdat ik graag mensen help. Daarnaast ben ik een heel sociaal persoon en vind ik sociaal contact zeer aangenaam. Ik ben tweetalig opgevoed (Nederlands - Frans). Ik spreek ook vlot Engels. Daarnaast geef ik ook graag lessen wiskunde en Fysica.

Brugge
secundair onderwijs
Derde graad, Heilig Hart Heverlee

mechanica

Sander

Beernem

Master

Ugent

Industrieel ingenieur elektrotechniek

Bijles mechanica met Sander

Ik haal er veel voldoening uit om andere mensen te helpen. Dat is voornamelijk de reden waarom ik graag bijles geef. Mijn werkdagen beginnen 's ochtends vroeg waardoor ik al rond 15u45 gedaan heb met werken: genoeg tijd om erna nog wat bijles te geven! Via een internet search kwam ik bij BijlesHuis terecht.

Beernem
Industrieel ingenieur elektrotechniek
Master, Ugent

mechanica

Bas

Oostende

Derde graad

ten Doorn: College O.-L.-V.

Wetenschappen-Wiskunde (met 8 uur Wiskunde)

Bijles mechanica met Bas

Ik wil met mijn studies graag meer doen dan gewoonweg een diploma halen. Tussen de lessen in ben ik altijd degene die heel graag en spontaan mijn gehele cursus uitlegt. Zo worden medestudenten geholpen en leer je er zelf ook van bij! Dat is een dubbele win. Daarbij vind ik het altijd een zeer aantrekkelijke uitdaging een poging te doen gelijkenissen te vinden om moeilijke concepten vereenvoudigd uit te leggen. Tenslotte is het zeer voldoening gevend om soms wat gedemotiveerde leerlingen/studenten weer wat moed in te spreken en terug het goede pad op te leiden door onder andere het nut van de leerstof proberen ietsje duidelijker te maken!

Oostende
Wetenschappen-Wiskunde (met 8 uur Wiskunde)
Derde graad, ten Doorn: College O.-L.-V.

mechanica

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles mechanica met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

mechanica

Edwin

Oostkamp

Master

HoGent

electro-mechanica

Bijles mechanica met Edwin

- motivatie: goesting en ik help graag - ik kan maar iets overbrengen, als ik het zelf begrijp -- en dat inzicht geef ik mee aan hen (zo simpel mogelijk en op de gepaste wijze (student/student)) omdat ik begrijp waarom het mistig is voor hen - bijles ervaring: momenteel 2 personen, de ene super tof, de andere was zeer complex (ik kreeg enkel leerdoelstellingen van de 3e graad TSO en dan moest ik alle wiskunde uitleggen in 60 min, de persoon had geen cursus en het examen was 2 dagen nadien) -- oplossing: samenvattingen (functies, statistiek)

9/10

Oostkamp
electro-mechanica
Master, HoGent

mechanica

Hannelore

Oostkamp

Master

Bijles mechanica met Hannelore

Ik geef vaak uitleg aan mijn medestudenten en krijg hier vaak complimentjes over. Ook toen ik verder ging gaan studeren twijfelde ik eventueel voor leerkracht, maar persoonlijke begeleiding is meer voor mij weggelegd. Terwijl herhaal ik mijn kennis nog eens en leer ik iemand iets bij.

Oostkamp
Master,

mechanica

Jean

Oostende

Bijles mechanica met Jean

Ik volgde de opleiding tot scheepswerktuigkundige maar ben intussen op pensioen. Gelukkig ben ik nog actief als docent! Ik voel mij daar goed bij omdat het voldoening schept om iemand iets bij te brengen en je ervaring door te geven. Lesgeven is voor mij een manier om de eigen geest aan te scherpen en mentaal jong te blijven.

Oostende

Studenten die we al konden helpen

  • Alison uit Lebbeke

    Student 1ste Bachelor Industriële Wetenschappen (UGent) heeft een herexamen Mechanica. Hij begrijpt de theorie, maar wil meer inzicht verkrijgen in de oefeningen. Het gaat hierbij om st… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Zuienkerke aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis mechanica en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent mechanica bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.
Bijlessen mechanica worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Zuienkerke: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis mechanica, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent mechanica ben je in goede handen.
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles mechanica in Zuienkerke een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles mechanica zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

Mechanica leren, privé lessen, bijles Mechanica middelbaar in Zuienkerke, Mechanica bijles gezocht in Zuienkerke, bijlesleerkracht, Mechanica bijles in Zuienkerke, inzicht bijles, hulp in Mechanica regio Zuienkerke, bijlesgever gezocht