Bijles Nederlands in Zuienkerke

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Dominique

Oostende

Bachelor

privé normaalschool Zwijnaarde + Vives Brugge

Leerkracht basisonderwijs

Bijles Nederlands met Dominique

voldoening om leerwinst te behalen motivatie verhogen Bijleshuis leren kennen via Vdab

9/10

Oostende
Leerkracht basisonderwijs
Bachelor, privé normaalschool Zwijnaarde + Vives Brugge

Nederlands

Charlotte

Beernem

Bachelor

Vives Brugge

Office Management - bedrijfsvertaler/tolk

Bijles Nederlands met Charlotte

Beernem
Office Management - bedrijfsvertaler/tolk
Bachelor, Vives Brugge

Nederlands

Vanessa

Oudenburg

Master

Erasmushogeschool

Tolk

Bijles Nederlands met Vanessa

Als leraar kan je echt het verschil maken. Je kan mensen een nieuwe taal aanleren of je kunt studenten helpen bij het slagen voor hun examens. Dit bezorgt je echt voldoening.

Oudenburg
Tolk
Master, Erasmushogeschool

Nederlands

Anne-Laure

Oostende

Master

Universiteit Gent

Logopedische wetenschappen

Bijles Nederlands met Anne-Laure

Ik geef graag bijles om op die manier mensen en kinderen te helpen die niet in het ondersteuningsvangnet zitten (extra ondersteuning, logopedie), maar die hier wel veel baat bij zouden hebben.

Oostende
Logopedische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Carine

Gistel

Master

KU Leuven

Germaanse Filologie: Nederlands, Engels en Duits

Bijles Nederlands met Carine

Ik vind het leuk om kennis over te brengen en om (jonge) mensen te helpen bij het verwerven en verwerken van nieuwe of moeilijke leerstof. Als je achteraf merkt dat je het verschil hebt kunnen maken, dan geeft dat een boost.

Gistel
Germaanse Filologie: Nederlands, Engels en Duits
Master, KU Leuven

Nederlands

Dennis

Blankenberge

Bachelor

Zuyd Hogeschool

Oriëntaalse talen (Arabisch en Frans)

Bijles Nederlands met Dennis

In het verleden heb ik al les gegeven in het volwassenenonderwijs in België, en ik heb ook al examentrainingen Frans verzorgd in Maastricht. Momenteel student leerkracht Nederlands-Frans.

Blankenberge
Oriëntaalse talen (Arabisch en Frans)
Bachelor, Zuyd Hogeschool

Nederlands

Sophie

Oudenburg

Master

Universiteit Gent

Vertaler tolk Frans-Italiaans

Bijles Nederlands met Sophie

Ik vind het heel leuk om ervoor te zorgen dat een student iets snapt waar hij het moeilijk mee heeft. Ook iemand zien evolueren op alle vlakken is heel boeiend. Van studenten kan er bovendien iets geleerd worden. De aanpak moet verschillen van leerling tot leerling. Ik heb nog enkele jaren bijles gegeven aan een meisje uit het middelbaar en vond het leuk te horen dat ze graag kwam en Frans niet meer zo erg vond.

9/10

Oudenburg
Vertaler tolk Frans-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles Nederlands met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Nederlands

Ulrike

Brugge

Master

Universiteit Gent

of Arts in de Taal- en letterkunde afstudeerrichting Nederlands

Bijles Nederlands met Ulrike

Graag wil ik de kennis die ik gedurende mijn vierjarige studie heb opgedaan delen met andere studenten en leerlingen. Het is voor mij een boeiende en uitdagende job om studenten te helpen en bij te sturen bij de problemen die zij tijdens hun studie ondervinden. Door mijn uitstekende kennis van de Nederlandse schrijf- en spreektaal kan ik leerlingen helpen die hier problemen mee ondervinden. Ook studenten die vastlopen op hun thesis, of die met de taalkundige kant van schrijfopdrachten moeite ondervinden, kan ik helpen. Het geven van bijles is bovendien een ideale manier om al wat ervaring in het lesgeven op te doen.

Brugge
of Arts in de Taal- en letterkunde afstudeerrichting Nederlands
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Koen

Brugge

Derde graad

Vrije Universiteit Brussel

Eerste twee jaren academische bachelor Ingenieurswetenschappen Architectuur afgerond met onderscheiding zonder tweede zittijden

Bijles Nederlands met Koen

Ik ben een gemotiveerde en leergierige student die niet terugdeinst om uit persoonlijke interesse extra informatie op te zoeken. Bijles geven is ideaal om anderen te helpen en intussen zelf op een intellectuele manier te werken. Nog meer ervaring opdoen in het uitleggen en les geven is een perfecte manier om bepaalde sociale vaardigheden en competenties te versterken.

Brugge
Eerste twee jaren academische bachelor Ingenieurswetenschappen Architectuur afgerond met onderscheiding zonder tweede zittijden
Derde graad, Vrije Universiteit Brussel

Studenten die we al konden helpen

 • Pierre uit Gent

  Leerling 2e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Dieter uit Gent

  Volwassene met anderstalige achtergrond heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze heeft reeds een basiskennis van de taal, maar wenst ondersteuning in het kader van haar werk.

 • Jossie uit Kortrijk

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Tamerlan uit Nieuwpoort

  Leerlinge (6 jaar) heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Het meisje spreekt Frans en Engels, maar heeft geen voorkennis van Nederlands.

 • Jan uit Gent

  Anderstalige volwassene met beperkte basis heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Pierre-Yves uit Gent

  Leerling 3e kleuterklas (5 jaar) heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Farida uit Gent

  Deze jongeman wenst zijn Nederlands te verbeteren. Hij spreekt al heel vlot Nederlands maar hij wilt zijn niveau nog meer naar omhoog halen. Hij wenst zowel te trainen op mondelinge als… Lees meer

 • Anja uit Gent

  Leerlinge 1e middelbaar met hoogsensitiviteit heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Siza uit Eeklo

  Studente 2e bachelor Secundair Onderwijs heeft begeleiding nodig bij het vak Nederlands. Ze behaalde 2 keer een 9/20. Het gaat vnl. over grammatica, o.a. woordleer.

 • Vincenzo uit Assenede

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands, in het kader van haar opleiding tot leraar Nederlands (en techniek). Ze heeft voornamelijk moeite met zinsleer en grammatica, en besch… Lees meer

 • Houda uit Blankenberge

  Anderstalige volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij heeft reeds een cursus gevolgd van het eerste niveau, maar moet deze nu opnieuw doen. Hij presteert echter beter in e… Lees meer

 • Annemieke uit Kortrijk

  Anderstalige volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze wil graag haar mondelinge vaardigheden verbeteren, te beginnen met woordenschat rond dagelijkse routine/ritme en kanto… Lees meer

 • Freya uit Lochristi

  Studente 1e bachelor Kleuteronderwijs (Artevelde hogeschool Gent) heeft begeleiding nodig bij 2 vakken, in het kader van de herexamens. Voor het vak Taalkracht moet ze een presentatie g… Lees meer

 • Mathias uit Knokke-Heist

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze is Franstalig en heeft extra ondersteuning nodig. Ze heeft momenteel een beginnersniveau.

 • Orhun uit Destelbergen

  Anderstalige leerling 3e kleuterklas heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Zuienkerke die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen Nederlands vast hoe jullie het wensen.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles Nederlands aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Zuienkerke die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Zuienkerke? Dat is evengoed een optie.
Onze bijlesdocenten in Zuienkerke, en bij uitbreiding over heel België, zijn stuk voor stuk gemotiveerde toppers met ervaring met bijles Nederlands. De jongste lesgevers studeren een relevante studie aan de universiteit. De oudste lesgevers zijn gepensioneerd, een groot aantal na een loopbaan in het onderwijs. Het merendeel van de BijlesHuis-docenten werkt fulltime, en is dagelijks op een of andere manier met hun vakgebied Nederlands bezig!

Top bijlesaanvragen

bijles Nederlands middelbaar, bijles thuis, bijles Nederlands in de buurt van Zuienkerke, individuele bijles, bijlesgever gezocht, bijlesdocent Nederlands in Zuienkerke, Nederlands bijles in Zuienkerke, bijlessen aan huis, hulp in Nederlands regio Zuienkerke