Bijles Mechanica in Deinze

Krijg vandaag nog bijles mechanica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

mechanica

Andrés

Deinze

Master

UGent, Lund University

Fire Safety Engineering

Bijles mechanica met Andrés

Ik ben ingenieur en help naast mijn gewone job ook regelmatig leerlingen bij onder meer Spaans, Engels, wiskunde en wetenschappen. Ik ben moedertaalspreker Spaans (Venezuela) en werkte daar ook als onderwijsassistent. Ook bij Excel kan ik ondersteuning bieden. Ik haal veel voldoening uit lesgeven en vind het zeer fijn om anderen op die manier te mogen helpen.

8,3/10

Deinze
Fire Safety Engineering
Master, UGent, Lund University

mechanica

Filip

Deinze

Master

KIH Oostende

Industrieel Ingenieur Elektromechanica

Bijles mechanica met Filip

Ik geef graag bijles om jongeren te laten meegenieten van mijn ervaring. Als ingenieur wil ik jonge mensen wat bij leren en hen helpen bij hun studies. Ik help graag bij de wetenschappelijke vakken.

9,5/10

Deinze
Industrieel Ingenieur Elektromechanica
Master, KIH Oostende

mechanica

Guillaume

Sint-Martens-Latem

Bachelor

Universiteit Gent

ingenieurswetenschappen

Bijles mechanica met Guillaume

Bijles geven is de ideale manier om op een flexibele manier mijn kennis door te geven en mijn sociale skills te verbeteren door nieuwe mensen te leren kennen. Uit ervaring weet ik dat het bijzonder veel voldoening geeft om mensen te helpen!

Sint-Martens-Latem
ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Gent

mechanica

Cedric

Gent

Master

UGent

Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding

Bijles mechanica met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

mechanica

Yannick

Gent

Master

KU leuven

Industrieel Ingenieur (Chemie)

Bijles mechanica met Yannick

Mijn uiteindelijk doel is om na mijn opleiding Industrieel Ingenieur (Chemie) nog een leerkrachtenopleiding te volgen waarmee ik dan les wil geven in de derde graad van het middelbaar onderwijs. Om al wat ervaring op te doen, zou bijles geven aan jongeren rond die leeftijd of 1ste jaars hoger onderwijs geknipt zijn voor mij. Daarnaast is het ook een job die ik zeker graag zal uitoefenen, aangezien ik graag zaken uitleg aan geïnteresseerden.

Gent
Industrieel Ingenieur (Chemie)
Master, KU leuven

mechanica

Eline

Gent

Bijles mechanica met Eline

In het vierde leerjaar gaf ik tijdens de speeltijd voor het eerst "bijles" wiskunde aan een klasgenootje die de les niet zo goed kon volgen. Het maakte me erg blij om te zien dat ze het na een tijdje begreep. Ook nadien ben ik altijd blijven lesgeven, voornamelijk muziekles, maar soms ook wetenschappelijke vakken. Mijn leerlingen zeiden altijd zeer tevreden te zijn met wat ze hadden bijgeleerd en dat gaf me veel voldoening. Ik ben iemand die mensen graag verder helpt en vind het boeiend om na te denken hoe ik iets zo helder mogelijk kan uitleggen.

Gent

mechanica

Maxime

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Burgerlijk Ingenieur

Bijles mechanica met Maxime

Ik ben op zoek naar een bijverdienste, en aangezien ik mijn capaciteiten -die ik heb aangeleerd in mijn ingenieursopleiding- perfect kan benutten, lijkt bijles geven mij de perfecte studentenjob. Ik ga graag om met mensen, medestudenten en kinderen. Ik ben enorm sociaal en geduldig waardoor de leerstof uitleggen geen problemen kan geven.

Gent
Burgerlijk Ingenieur
Bachelor, Universiteit Gent

mechanica

Nathan

Gent

Master

ingenieurswetenschappen UGent

Mechanische Energietechniek

Bijles mechanica met Nathan

Ik help reeds sinds het middelbaar vrienden wanneer ze problemen hebben bij hun oefeningen wiskunde en natuurkunde. Tijdens mijn studie Burgerlijk Ingenieur heb ik dat ook steeds proberen doen wanneer mensen naar mij kwamen voor hulp. Ik kan vooral leerlingen uit de derde graad alsook studenten in de ingenieurswetenschappen helpen met mijn kennis over de vakken die ik heb aangegeven.

Gent
Mechanische Energietechniek
Master, ingenieurswetenschappen UGent

mechanica

Ann

Oostrozebeke

Bijles mechanica met Ann

Graag geef ik bijles om mijn algemene, technische en organisatorische kennis te delen op een eenvoudige doch efficiënte manier.

Oostrozebeke

mechanica

Michaël

Deinze

Professioneel / Volwassen

Hogeschool West-Vlaanderen

Cyber Security Professional

Bijles mechanica met Michaël

Ik heb het altijd leuk gevonden om mijn eigen kennis over te kunnen dragen aan anderen, vandaar dat ik zo graag opleiding geef in m'n huidige job. Bij de hulp die ik bied aan mijn zus, merk ik ook nog steeds geprikkeld te worden bij vraagstukken en ben ik altijd nieuwsgierig naar het antwoord. Het geeft dan ook veel voldoening om door de juiste vragen te stellen, te zien dat degene wie ik help, tot het juiste antwoord komt. Ook voor mezelf zou het bijles geven ook weer een goede opfrissing zijn van alle kennis die ik in het verleden heb vergaard, want ik vind het nogal jammer dat het merendeel in ongebruik raakt en zou vergeten worden.

Deinze
Cyber Security Professional
Professioneel / Volwassen, Hogeschool West-Vlaanderen