Bijles Studiebegeleiding in Deinze

Verbeter je studiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles studiebegeleiding met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

studiebegeleiding

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles studiebegeleiding met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

studiebegeleiding

Jolien

Nevele

Master

Universiteit Gent - Communicatiewetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Jolien

Ik geef bijles SPSS, statistiek en thesisbegeleiding. Heb je ondersteuning nodig, contacteer me gerust!

Nevele
Master, Universiteit Gent - Communicatiewetenschappen

studiebegeleiding

Lavinia

Zingem

Professioneel / Volwassen

Centrum voor afstandsonderwijs

Studiecoach

Bijles studiebegeleiding met Lavinia

Ik heb een bachelor psychologie behaald en altijd geweten dat ik mensen wil begeleiden. Na 6 jaar gewerkt te hebben als HR Officer, heb ik beslist mijn interesses te volgen. Ik heb een cursus studiecoach gevolgd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe job. Ik heb de kans gekregen om aan de slag te gaan als Training Officer en ook in mijn vrije tijd wil ik mij engageren om studenten te begeleiden.

Zingem
Studiecoach
Professioneel / Volwassen, Centrum voor afstandsonderwijs

studiebegeleiding

Eline

De Pinte

Master

Ugent

Bedrijfspsychologie

Bijles studiebegeleiding met Eline

Ik ben een 21-jarige studente Bedrijfspsychologie die graag bezig is met mensen. Het is belangrijk dat er samengewerkt wordt om het zo leerrijk en aangenaam mogelijk te maken voor beide partijen. Ik ben geïnteresseerd om volgende vakken te geven: Engels, Latijn, geschiedenis, Nederlands, huiswerk en studiebegeleiding.

De Pinte
Bedrijfspsychologie
Master, Ugent

studiebegeleiding

Alexandra

Zulte

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Leerkracht Engels & Kunstgeschiedenis

Bijles studiebegeleiding met Alexandra

Ik ben een pas afgestudeerde leerkracht Engels & Kunstgeschiedenis en ik ben helemaal klaar voor het echte werk! Mensen dingen laten bijleren is echt een passie van mij en ik doe het vooral ook echt wel graag. Goede punten zijn wel tof, maar leerstof echt begrijpen en tonen dat je er hard voor wilt werken, daar doe ik het voor!

Zulte
Leerkracht Engels & Kunstgeschiedenis
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

studiebegeleiding

Jelle

De Pinte

Bijles studiebegeleiding met Jelle

Van helpen met de eerste examens van mijn kleine broer tot het corrigeren van Masterproeven voor huisgenoten; het begeleiden en helpen bij studeren heeft me steeds veel voldoening gegeven. In september begin ik daarbij met de specifieke lerarenopleiding in avondschool aan Panta Rhei Gent. De combinatie met bijles geven lijkt mij daarom perfect. Daarnaast kan ik door diverse opleidingen verschillende vakken geven en ben ik bereid om zowel in de regio Gent als Brussel/Leuven ingezet te worden.

De Pinte

studiebegeleiding

Lauren

Deinze

Bachelor

Artevelde

Sociaal Werk

Bijles studiebegeleiding met Lauren

Vorig jaar hielp ik een vriend met zijn studiemethode, omdat ik merkte dat hij het moeilijk had en hulp kon gebruiken. Het was niet veel later toen ik stuitte op een vacature om studiecoach te worden. Ik had er voordien nog niet over nagedacht om bijlesgever te worden, maar het was iets wat mij onmiddellijk aansprak. Iets wat ik eigenlijk al een beetje deed in het dagelijks leven, kon ik nu doen op een professionele manier en dat sprak mij enorm aan. Zelf ben ik ook iemand die bezig is met hoe ik studeer, want ik wil altijd gaan voor de meest efficiënte en effectieve methode. Ik geef dan ook graag mijn tips en advies mee met andere leerlingen. Ondertussen heb ik al heel wat bijles gegeven en dit is bijzonder goed meegevallen. Het gevoel echt te kunnen helpen, is heel fijn en ik merk ook dat ik met mijn ervaring leerlingen al een pak verder op weg kan helpen.

Deinze
Sociaal Werk
Bachelor, Artevelde

studiebegeleiding

Kim

Kruisem

Bijles studiebegeleiding met Kim

Als opvoedster bezit ik de agogische vaardigheden om iemand te motiveren bij zijn leertraject. Het is mijn passie om mensen te helpen hun droom te verwezenlijken. Ik ben ervan overtuigd dat je samen veel kan bereiken en het draagvlak zo bij de ander kan verminderen waardoor de motivatie stijgt.

Kruisem

studiebegeleiding

Delphine

Deinze

Master

Bijles studiebegeleiding met Delphine

Vol overtuiging koos ik voor de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen – afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde. Ik vind het namelijk intrigerend hoe mensen leren en hoe een leerproces ondersteund kan worden. Bovendien was ik zelf, als student, erg bewust bezig met dit proces en volgde ik ook workshops over studiemethodes en planning. Begeleiden van anderen is echt mijn ding. Ik heb daarin ook reeds enige ervaring. Sinds afgelopen academiejaar ben ik bijvoorbeeld actief als huiswerkbegeleidster bij een kindje uit het eerste leerjaar en van enkele kinderen uit het vijfde leerjaar. Verder heb ik ervaring in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Deinze
Master,