Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Spaans uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

José

Nazareth

Bachelor, UNIA ANdalucia (Spanje)/Escuela de hosteleria y turismo in Granada

Bijles Spaans met José

Ik ben afkomstig van Spanje en ben reeds een jaar in België. Ik volg Nederlandse les en zit in niveau 6. Ik hou ervan om de Spaanse taal en cultuur te onderwijzen en heb daar reeds ervaring in.

Nazareth
Bachelor restaurantmanagement/ lerarenopleiding
Bachelor, UNIA ANdalucia (Spanje)/Escuela de hosteleria y turismo in Granada

Spaans

Evelyne

Gent

Master, kuleuven

Bijles Spaans met Evelyne

Lesgeven is mijn passie. Ik heb in combinatie met mijn hogere studies een lerarenopleiding gevolgd en heb daar de liefde voor lesgeven opgedaan. Ik geef graag kennis door en hou ervan mijn passie te delen met anderen en hen iets bij te leren.

Gent
Master, kuleuven

Spaans

James

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Spaans met James

Ik ben gepassioneerd door alles wat met taal te maken heeft, in het bijzonder talen leren en de verschillende technieken die hiervoor gebruikt kunnen worden. Op elk moment in mijn leven ben ik wel een nieuwe taal aan het leren of een reeds gekende taal aan het verbeteren. Zelf een taal leren is één ding, maar even leuk lijkt mij een ander helpen een taal aan te leren. Omdat ik zelf al veel ervaring heb met verschillende talen op verschillende manieren te studeren, zou ik graag mijn ervaring met anderen delen. Verder heb ik ook ambitie om leerkracht te worden, en via deze weg zou ik al eens kunnen proeven van het lesgeven.

Gent
Master Taal-en Letterkunde Spaans-Engels
Bachelor, Universiteit Gent

Spaans

Bieke

Gent

Derde graad, Rijksuniversiteit Gent

Bijles Spaans met Bieke

Als pas afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles een zeer goede manier om onderwijservaring op te doen. Ook het persoonlijke contact is zeer waardevol. Verder vind ik het heel aangenaam om leerlingen zaken aan te leren en zien hoe ze vooruit gaan. Ook vind ik een persoonlijke aanpak, op het niveau van de leerling (en in contact met de leefwereld van de leerling) zeer belangrijk.

Gent
Engels: tot de hoogste graden en niveaus // Spaans: beginnersniveau
Derde graad, Rijksuniversiteit Gent

Spaans

Silke

Sint-Martens-Latem

Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles Spaans met Silke

Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik iemand iets kan bijbrengen. Bovendien merk ik zelf in mijn eigen klassen dat het voor sommige leerlingen in een grote groep moeilijk is om een taal echt onder de knie te krijgen. Daarom is het zo belangrijk dat die leerlingen ook individueel extra hulp krijgen. Ik geef mijn eigen leerlingen over de middag soms extra oefeningen of uitleg en voel hun appreciatie veel meer dan als ik voor een grote groep sta. Om die reden wil ik graag iedereen die nood heeft aan extra uitleg, maar dat niet kan krijgen op school echt heel graag helpen.

Sint-Martens-Latem
Vertalen (N-D-S)
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Spaans

Elise

Gent

Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES

Bijles Spaans met Elise

Ik ben iemand die erg sociaal en spontaan is. Ik krijg voldoening uit het zien groeien van anderen. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen uit de kleuter en lagere school, maar ben ook goed in de omgang met jongeren in het Algemeen. Momenteel loop ik stage waarin in Niet Begeleid Minderjarigen ondersteun.

Gent
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES

Spaans

Magali

Gent

Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

Bijles Spaans met Magali

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs. Ik ben gemotiveerd en enthousiast. Het lesgeven ligt mij werkelijk. Ik pas de werkvormen aan aan de noden van de leerlingen . Ik help graag leerlingen bij het begrijpen van de leerstof.

Gent
Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

Spaans

Charlotte

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles Spaans met Charlotte

Ik wil jongeren iets bijleren, en hen leren studeren, hen de Romaanse talen, Frans en Spaans bijleren. Daarnaast wil ik hen ook begeleiden bij het verwerken van grote cursussen en eventueel scripties. Ik heb zelf 2 masters gedaan en al 2 scripties geschreven dus ik weet dat het niet gemakkelijk is en dat begeleiding soms echt wel kan helpen om de moed terug te vinden. Begeleiden van studenten deed ik ook tijdens mijn masterjaren, andere studenten leren hoe ze grote hoeveelheden leerstof moeten verwerken. Ik ben zelf heel leergierig en wil dit graag overdragen op anderen.

Gent
Master en Manama
Master, Universiteit Gent (UGent)

Spaans

Hanne

Gent

Bachelor, kuleuven

Bijles Spaans met Hanne

Na mijn huidige ingenieursopleiding wil ik zeer graag een MaNaMa lerarenopleiding volgen. Dit lijkt me dé ideale voorbereiding om al eens van het les geven te kunnen 'proeven'. Het motiveren van leerlingen om zich in te zetten en hen laten inzien dat ze de capaciteiten (mits inzet) hebben om te slagen voor bepaalde vakken waarvan ze misschien denken dat hen dit nooit zou lukken, is een uitdaging die ik zeer graag wil aangaan!

Gent
industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, kuleuven

Spaans

Nikita

Gent

Master

Bijles Spaans met Nikita

Ik ben tewerkgesteld als klinisch psychologe in het Centrum voor Ambulante Revalidatie Impuls (20 uur per week). Naast deze job, ben ik op zoek naar een aanvullende, uitdagende en boeiende tewerkstelling en spreekt jullie vacature voor studiebegeleiding mij enorm aan! Werken in het onderwijs heeft me altijd al enorm geboeid, zo getuigen ook het feit dat ik in het bezit ben van een diploma 'specifieke lerarenopleiding'. Een opleiding die ik met een groot enthousiasme en zin naar meer gevolgd heb. Ik zou het dan ook een uitgelezen kans vinden om de opgedane kennis verder uit te zetten in de praktijk en ik hoop dus alvast dat jullie mij een geschikte kandidate vinden voor de vacature.

Gent
Klinische psychologie
Master