Bijles Engels in Deinze

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Kristine

Oudenaarde

Bachelor

Bibliotheekschool Gentbrugge

Bibliothecaris

Bijles Engels met Kristine

Ik heb 35 jaar ervaring in het geven van het vak Engels in de 1ste graad, en zet dit graag verder nu ik op pensioen ben!

Oudenaarde
Bibliothecaris
Bachelor, Bibliotheekschool Gentbrugge

Engels

Ilse

Deinze

Professioneel / Volwassen

CVO Kisp

Frans voor gevorderden

Bijles Engels met Ilse

Ik haal veel voldoening uit de 1-op-1 relatie met de leerlingen.

7,7/10

Deinze
Frans voor gevorderden
Professioneel / Volwassen, CVO Kisp

Engels

Heidi

Gent

Professioneel / Volwassen

Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid

Bijles Engels met Heidi

Ik help graag jonge mensen bij hun studies, het behalen van hun diploma en zo op een bepaalde manier een steentje bijdragen tot hun verdere loopbaan vind ik een heel waardevolle manier om mijn kennis en vaardigheden te delen.

10/10

Gent
Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid
Professioneel / Volwassen,

Engels

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles Engels met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles Engels met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Engels

Jo

Gent

Bijles Engels met Jo

Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen aan anderen uit te leggen. Daarbij is het voor mij het belangrijkst dat de ander niet enkel iets kan reproduceren, maar vooral ook snapt. Ik vind het een leuke uitdaging om telkens opnieuw een manier te vinden om iets verstaanbaar te maken. Ik heb les gegeven tijdens m’n aanstelling aan de universiteit. Op mijn reis door Thailand gaf ik een maand lang Engelse les aan 12- tot 15-jarigen en ik gaf een tijd bijles Nederlands via Skype.

8,5/10

Gent

Engels

Zuzana

Gent

Master

UNIVERSITY OF GREENWICH

in Architectuur / MArch Architecture (ARB/RIBA Part 2)

Bijles Engels met Zuzana

Ik vind het leuk om mijn kennis door te geven aan anderen!

9/10

Gent
in Architectuur / MArch Architecture (ARB/RIBA Part 2)
Master, UNIVERSITY OF GREENWICH

Engels

Nafal

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Engels-Duits

Bijles Engels met Nafal

Ik overweeg om later de educatieve master te doen om les te geven, en bijles is de aangewezen manier om hier naartoe te groeien. Sowieso heb ik een enorme passie voor het leren van vreemde talen en dit aan andere bij te brengen. Dit gaat ook waarschijnlijk het focus van mijn thesis zijn — wat de beste tools zijn om leerlingen te helpen bij het leren van een nieuwe taal. Ik heb BijlesHuis via een vriendin leren kennen ;)

9/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Engels-Duits
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles Engels met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Engels

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Engels met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Laila uit Deinze

  Student 2de middelbaar ASO (STEM) zoekt hulp bij het vak Engels. Vooral het begrijpen (begrijpend lezen) en spreken lukt moeilijker. De student haalt de punten op met haar theorie, maar… Lees meer

 • Rick uit Deinze

  Volwassen vrouw zoekt bijlessen Engels. Door haar job is ze steeds meer genoodzaakt in het Engels te converseren. Terwijl ze wel een goede basis heeft en begrijpt wat er wordt gezegd, v… Lees meer

 • Sena uit Deinze

  Leerling is vorig jaar niet naar school geweest door problemen en wil graag afstuderen in de 3de graad richting Handel via de Examencommissie. Engels is het eerste vak dat hij zal afleg… Lees meer

 • Veronique uit Deinze

  Leerling 5e middelbaar (economie-moderne talen) heeft begeleiding nodig bij Engels. Het gaat om de basiskennis, uitspraak en zinsvorming.

 • Yannick uit Deinze

  Student in zesde middelbaar Wetenschappen Wiskunde zoekt begeleiding bij Engels. Ze in augustus een herexamen. De leerkracht zei dat ze woorden niet voldoende kan toepassen en uitleggen… Lees meer

 • Rozita uit Sint-Martens-Latem

  2 leerlingen (3 en 4 jaar) wensen een initiatie bij Engels en Frans.

 • Sarah uit Nazareth

  Student 2e bachelor Bedrijfsmanagement (Artevelde) heeft begeleiding nodig bij Engels (vak van het 1e jaar). Zijn kennis is nog te beperkt en zeker wat betreft de grammatica. Het handbo… Lees meer

 • Nanou uit Sint-Martens-Latem

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Engels, in het kader van haar werk (zakenvrouw) en om te communiceren met vrienden. Hierbij ligt de klemtoon op spreken en woordenschat.

 • Bart uit Sint-Martens-Latem

  Student 2de bachelor Journalistiek (Arteveldehogeschool Gent) wenst begeleiding bij de vakken Engels en Frans, beide eerstejaarsvakken. Ze scoorde hiervoor 9 en 8/20 tijdens eerste zit.… Lees meer

 • Rien uit De Pinte

  Volwassene (38 jaar) heeft begeleiding nodig bij Engels, in het kader van een reis naar Amerika in oktober. Ze werkt als verpleegkundige en heeft haar taalkennis niet kunnen onderhouden… Lees meer

 • M.J. uit Nevele

  Leerling uit het 2de middelbaar zoekt bijlessen voor Engels.

 • Elisabeth uit Sint-Martens-Latem

  Bachelorstudente heeft begeleiding nodig bij Engels in het kader een toelatingstest (24 augustus) voor een internationale master, met een focus op vrije conversatie.

 • Chakib uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 5e middelbare Humane Wetenschappen (Erasmus De Pinte) heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. vervoegingen en woordenschat. Daarnaast is er ook ondersteuning nodig bij de stu… Lees meer

 • Tineke uit Zulte

  Student uit het 1e middelbaar TSO wil ondersteuning bij Engels en algemene studiebegeleiding.

 • Elodie uit Gent

  Leerling 2e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. initiatie.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.