Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Leen

Deinze

Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

Bijles met Leen

Het is een leuke bijverdienste.

Deinze
Afgestudeerd leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

Hannah

Deinze

Master, Universiteit Gent- Master Meertalige Communicatie

Bijles met Hannah

Al van kleins af aan leg ik graag dingen uit aan anderen, en heeft het mij erg veel voldoening wanneer anderen dankzij mijn uitleg iets begrijpen. In het lager, secundair en hoger onderwijs heb ik altijd graag presentaties gegeven. Ik heb een diploma Meertalige Communicatie (Frans, Duits, Nederlands), maar aangezien ik graag zou lesgeven, volg ik nu ook nog de specifieke lerarenopleiding. Ik wil mijn talenkennis graag met veel geduld en passie doorgeven. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn motivatie en competenties in staat ben een succesvolle lerares te worden.

Deinze
Meertalige Communicatie
Master, Universiteit Gent- Master Meertalige Communicatie

Hanne

Zulte

None

Bijles met Hanne

Ik studeerde in februari af als leerkracht lager onderwijs. Ik gaf een half schooljaar les in het eerste leerjaar. Om nog wat extra ervaring op te doen als leerkracht, wil ik graag bijles geven aan kinderen uit het lager onderwijs.

Zulte

Lana

Drongen

Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

Bijles met Lana

Ik studeer Taal- en Letterkunde: Frans-Duits aan de Universiteit Gent en zit in mijn 2de bachelor (modeltraject). Ik ben enorm graag met deze twee talen bezig en geef dus ook met veel plezier en geduld extra uitleg hierover. Het lijkt me dus een mooie manier om iets bij te verdienen en toch bezig te zijn met wat ik het liefste doe. Verder heb ik reeds ervaring in het omgaan met kinderen.

Drongen
Taal- en Letterkunde: Frans-Duits
Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

Laura

Deinze

None

Bijles met Laura

Ik ben zelf nog maar 16, maar ik zou zeer graag bijles geven aan kinderen van het basisonderwijs omdat ik graag met kindjes omga (ik babysit ook bij gezinsbond) en ik zeer verantwoordelijk en gemotiveerd ben. Ik geef ook vaak bijles aan medeleerlingen en help graag. Ik motiveer kindjes ook graag en zou er ook zeer veel moeite in steken. Ik kan alles duidelijk en goed uitleggen, op een eenvoudige manier waardoor de kindjes het ook goed zouden begrijpen.

Deinze

Michèle

Deinze

Master, GO Atheneum Aalst

Bijles met Michèle

Ik wil leerlingen/studenten helpen om te slagen. Ik heb zelf een jaar lesgegeven in het secundair onderwijs en in klasverband is het moeilijk om de leerlingen "individueel" te begeleiden. Sommige leerlingen hebben extra uitleg nodig en dat wil ik met plezier doen.

Deinze
Master in de taal-en letterkunde: Frans-Latijn + Specifieke Lerarenopleiding
Master, GO Atheneum Aalst

Delphine

Deinze

Master

Bijles met Delphine

Vol overtuiging koos ik voor de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen – afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde. Ik vind het namelijk intrigerend hoe mensen leren en hoe een leerproces ondersteund kan worden. Bovendien was ik zelf, als student, erg bewust bezig met dit proces en volgde ik ook workshops over studiemethodes en planning. Begeleiden van anderen is echt mijn ding. Ik heb hierin ook reeds enige ervaring. Sinds afgelopen academiejaar ben ik bijvoorbeeld actief als vrijwillig huiswerkbegeleidster bij een kansarm kindje uit het eerste leerjaar en koos ik er voor om GIP-begeleiding op te nemen als stage tijdens de lerarenopleiding. Eerder in mijn opleiding gaf ik ook begeleiding rond leren leren aan een groepje kansarme leerlingen uit het vijfde leerjaar. Verder gaf ik ook groepslessen in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Deinze
Master

Tatiana

Deinze

None

Bijles met Tatiana

Het spreekt voor zich dat Russisch best gegeven moet worden door iemand die de taal als moedertaal heeft. Zo kunnen de studenten het beter leren (uitspraak, woordenschat, ect).

Deinze

Stefanie

Deinze

None

Bijles met Stefanie

Ik hou ervan om andere mensen dingen bij te leren.

Deinze

Evelyn

Deinze

Master

Bijles met Evelyn

Ik wil graag bijles geven omdat ik individueel les geven of aan kleinere groepen les geven interessant vind, en omdat ik uit ervaring besef dat het echt een noodzaak kan zijn om op die manier (tijdelijk) geholpen te worden

Deinze
Master