Bijles Frans in Deinze

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles Frans met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

8/10

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Frans

Willem

Deinze

Master

Hogeschool Gent

Bedrijfskennis en -communicatie

Bijles Frans met Willem

Door corona was ik de voorbije jaren grotendeels technisch werkloos en wou ik mijn vrije tijd nuttig besteden. Zo gaf ik de zoon van een kennis bijlessen Duits en dat beviel me erg goed. Daarnaast ben ik nu al een half jaar bijlesdocent en geef ik wekelijks twee uur huiswerkondersteuning aan kinderen van kansarme gezinnen. Hoewel dat door corona online moet, verloopt dat erg goed en zie ik dat mijn leerling veel vooruitgang boekt.

Deinze
Bedrijfskennis en -communicatie
Master, Hogeschool Gent

Frans

Thibaut

Nevele

Master

PHVT (later Mercator, nu HoGent)

Licentiaat vertaler Frans-Spaans

Bijles Frans met Thibaut

Ik zag op het nieuws dat er nood is aan bijles (o.a. Frans) in deze tijden, en ik wil graag mijn steentje bijdragen. Daarbij help ik graag de leerlingen die het wat moeilijker hebben, en gemotiveerd zijn om bij te leren.

Nevele
Licentiaat vertaler Frans-Spaans
Master, PHVT (later Mercator, nu HoGent)

Frans

Bert

Deinze

Bachelor

Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Frans met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

8/10

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Frans

Margot

Deinze

Bijles Frans met Margot

Ik ben heel graag met kinderen bezig en help ze graag vooruit. Wanneer iets niet meteen lukt, zoek ik graag naar een oplossing samen met het kind.

Deinze

Frans

Sarah

De Pinte

Bachelor

Hiepso Kortrijk

Beheer Toerisme en Recreatie

Bijles Frans met Sarah

Sarah behaalde een bachelor in Toerisme en Recreatie. Graag geeft zij studenten die het iets moeilijker hebben op school dat extra ruggensteuntje.

De Pinte
Beheer Toerisme en Recreatie
Bachelor, Hiepso Kortrijk

Frans

Fien

De Pinte

Bachelor

Leerkracht Frans-Nederlands

Bijles Frans met Fien

Ik ben een enthousiaste leerkracht Nederlands en Frans in opleiding. Ik heb mijn stage gedaan in het eerste en het tweede middelbaar in Sint-Hendrik in Deinze. Mijn volgende stage zal ik in het vierde middelbaar TSO in Erasmus Deinze geven. Daar zal ik ongetwijfeld terug erg veel bijleren. Ik weet dus hoe het is om onderwerpen duidelijk uit te leggen en goede oefeningen te maken. Ik heb ook al Franse les gegeven aan anderstalige nieuwkomers. Dit was ook een erg leerrijke ervaring. Ik zou nu graag mijn eigen expertise willen bijschaven door bijles te geven aan kinderen die het nodig hebben. Niet alleen om mijn eigen didactische aanpak te verbeteren, maar ook om deze kinderen te helpen. Zelf had ik echter ook steevast bijles voor wiskunde. Ik babysit regelmatig en ik was ook vier jaar lang een geëngageerde leidster in de scouts. Het komt erop neer dat dat ik graag met kinderen werk en dat ik ze nog liever de schoonheid van de Franse taal wil bijbrengen. Ook zou ik het zien zitten om NT2 te geven of gewoon Nederlands te onderwijzen.

De Pinte
Leerkracht Frans-Nederlands
Bachelor,

Frans

Lotte

Dentergem

Professioneel / Volwassen

Postgraduaat Marketing Management

Bijles Frans met Lotte

Ik heb de voorbije jaren o.a. bijles gegeven aan vrienden die moeite hadden met hun taalvakken. Uit bijles geven haal ik veel voldoening, omdat ik graag met taal bezig ben en omdat ik zo op een gepersonaliseerde manier studenten kan helpen. Dankzij mijn zeven jaar ervaring als leidster in een jeugdbeweging, kan ik goed omgaan met jongeren van verschillende leeftijden en met diverse karakters.

Dentergem
Postgraduaat Marketing Management
Professioneel / Volwassen,

Frans

Jillisa

Deinze

Master

Universiteit Gent

Taal-en Letterkunde: Frans-Engels

Bijles Frans met Jillisa

Ik begin volgend schooljaar aan de Educatieve Master aan de Universiteit Gent. Alvorens aan de stage te beginnen wil ik graag al wat ervaring opdoen in het lesgeven. Daarnaast is het ook een enorm leerrijke ervaring, zeker op het vlak van lesmethode en aanpak. Ik kijk er ook echt naar uit om iemand te helpen met taalproblemen en de progressie mee te maken.

Deinze
Taal-en Letterkunde: Frans-Engels
Master, Universiteit Gent

Frans

JOHAN

Nazareth

Bachelor

BEDRIJFSTOLK

Bijles Frans met JOHAN

Ik houd van kennisoverdracht en het vaststellen van leervooruitgang bij mijn studenten. Dit schenkt me een enorme persoonlijke voldoening. Lesgeven betekent voor mij het uitoefenen van mijn passie voor taal en biedt me de kans zowel met jongeren als volwassenen een constructieve en verrijkende "one to one" leersituatie uit te bouwen.

Nazareth
BEDRIJFSTOLK
Bachelor,

Studenten die we al konden helpen

 • Catherine uit Deinze

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Liesbeth uit Deinze

  Bachelorstudent Logistiek Management (HoGent) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat over het vak van het eerste jaar, met o.a. de vervoegingen en de mondelinge vaardigheden.

 • Isabelle Anneleen D uit Deinze

  Studente 1e bachelor Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Frans, vnl. grammatica. Ze behaalde tweemaal een onvoldoende op de voorkennistest. Ze beschikt over de cursus Econo… Lees meer

 • Yannick uit Deinze

  Leerling 3e middelbaar BSO heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Lies uit Deinze

  Leerling uit het tweede middelbaar moderne talen wiskunde heeft nood aan bijles Frans. Hij scoort voor dit van steeds rond de helft.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.