Bijles Frans in Deinze

Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Bert

Deinze

Bachelor

Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Frans met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Frans

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles Frans met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Frans

Amaury

Gent

Master

KULeuven/LUCA

architectuur

Bijles Frans met Amaury

Ik wil een carrière opbouwen in het onderwijs, omdat ik tot het besef ben gekomen dat leerkracht worden de manier is waarop ik met mijn passies kan omgaan. Het is een kans om over een passie te kunnen praten, te denken, en het over te brengen op de jeugd die er in de toekomst de grootste zaken mee zouden kunnen doen. Het vormt de basis van wat ze gaan worden in onze maatschappij. Ikzelf ben tweetalig opgevoed en heb veel ervaringen in het buitenland. Frans en Engels zijn dus vakken die ik zeker kan geven. Als architect zou het natuurlijk ook leuk zijn af en toe een diplomagerelateerd vak te kunnen geven.

Gent
architectuur
Master, KULeuven/LUCA

Frans

Fien

De Pinte

Bachelor

Leerkracht Frans-Nederlands

Bijles Frans met Fien

Ik ben een enthousiaste leerkracht Nederlands en Frans in opleiding. Ik heb mijn stage gedaan in het eerste en het tweede middelbaar in Sint-Hendrik in Deinze. Mijn volgende stage zal ik in het vierde middelbaar TSO in Erasmus Deinze geven. Daar zal ik ongetwijfeld terug erg veel bijleren. Ik weet dus hoe het is om onderwerpen duidelijk uit te leggen en goede oefeningen te maken. Ik heb ook al Franse les gegeven aan anderstalige nieuwkomers. Dit was ook een erg leerrijke ervaring. Ik zou nu graag mijn eigen expertise willen bijschaven door bijles te geven aan kinderen die het nodig hebben. Niet alleen om mijn eigen didactische aanpak te verbeteren, maar ook om deze kinderen te helpen. Zelf had ik echter ook steevast bijles voor wiskunde. Ik babysit regelmatig en ik was ook vier jaar lang een geëngageerde leidster in de scouts. Het komt erop neer dat dat ik graag met kinderen werk en dat ik ze nog liever de schoonheid van de Franse taal wil bijbrengen. Ook zou ik het zien zitten om NT2 te geven of gewoon Nederlands te onderwijzen.

De Pinte
Leerkracht Frans-Nederlands
Bachelor,

Frans

Jillisa

Deinze

Master

Universiteit Gent

Taal-en Letterkunde: Frans-Engels

Bijles Frans met Jillisa

Ik begin volgend schooljaar aan de Educatieve Master aan de Universiteit Gent. Alvorens aan de stage te beginnen wil ik graag al wat ervaring opdoen in het lesgeven. Daarnaast is het ook een enorm leerrijke ervaring, zeker op het vlak van lesmethode en aanpak. Ik kijk er ook echt naar uit om iemand te helpen met taalproblemen en de progressie mee te maken.

Deinze
Taal-en Letterkunde: Frans-Engels
Master, Universiteit Gent

Frans

JOHAN

Nazareth

Bachelor

BEDRIJFSTOLK

Bijles Frans met JOHAN

Ik houd van kennisoverdracht en het vaststellen van leervooruitgang bij mijn studenten. Dit schenkt me een enorme persoonlijke voldoening. Lesgeven betekent voor mij het uitoefenen van mijn passie voor taal en biedt me de kans zowel met jongeren als volwassenen een constructieve en verrijkende "one to one" leersituatie uit te bouwen.

Nazareth
BEDRIJFSTOLK
Bachelor,

Frans

Lien

Gent

Bachelor

Artevelde hogeschool Gent

Bijles Frans met Lien

Als leerkracht in het secundair onderwijs weet ik hoe het er in de klas aan toe gaat. Voor sommige leerlingen gaat de les net iets te snel, anderen hebben dan weer moeite om zich te concentreren. De didactiek stelt dat een leerkracht Frans tijdens de les zelden op de Nederlandse taal mag terugvallen, en dat brengt soms moeilijkheden mee voor bepaalde leerlingen. Toch hebben deze jongeren vaak alle capaciteiten om te slagen, maar missen ze een extra duwtje of ontbreekt het hen plots aan motivatie. Het is voor mij steeds een mooie uitdaging om een jongere op een individuele manier te begeleiden, goesting te doen krijgen in het vak Frans en de eigen talenten te laten ontdekken.

Gent
Bachelor, Artevelde hogeschool Gent

Frans

Karen

Aalter

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Romaanse Talen

Bijles Frans met Karen

Bijles geven spreekt mij enorm aan omdat je iemand echt kan verder helpen. Ik krijg er energie van om mensen te motiveren en hen te zien groeien in hun capaciteiten. Iets waar elke dag aan gewerkt wordt bij BijlesHuis. Tijdens mijn vorige jobs heb ik mijn talent om iets op een duidelijke, enthousiaste en overtuigende manier over te brengen ten volle kunnen ontwikkelen, telkens rekening houdend in dit alles met de noden en behoeften van de verschillende klanten. Mijn betrokkenheid is dan ook zeer groot. Ik blijf mijn talenten en competenties ook verder ontplooien via nascholingen.

Aalter
Taal- en Letterkunde: Romaanse Talen
Master, Universiteit Gent

Frans

Jean-Baptiste

Nazareth

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde, Vertaalkunde

Bijles Frans met Jean-Baptiste

Wat drijft me? Mijn passie en liefde voor de taal en mijn studenten vlot en positief te zien evolueren.

Nazareth
Toegepaste taalkunde, Vertaalkunde
Master, Universiteit Gent

Frans

Pauline

De Pinte

Bachelor

Universiteit

Toegepaste Taalkunde

Bijles Frans met Pauline

Ik hou ervan om anderen iets bij te leren, ik heb mijn zusje leren lezen en schrijven. Ik heb een enorm grote passie voor talen, vooral voor het Frans. Ik ben ook 2 jaar in Wallonië naar school gegaan.

De Pinte
Toegepaste Taalkunde
Bachelor, Universiteit