Verbeter je Nederlands vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Nederlands uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nederlands

Hannah

Deinze

Master, Universiteit Gent- Master Meertalige Communicatie

Bijles Nederlands met Hannah

Al van kleins af aan leg ik graag dingen uit aan anderen, en heeft het mij erg veel voldoening wanneer anderen dankzij mijn uitleg iets begrijpen. In het lager, secundair en hoger onderwijs heb ik altijd graag presentaties gegeven. Ik heb een diploma Meertalige Communicatie (Frans, Duits, Nederlands), maar aangezien ik graag zou lesgeven, volg ik nu ook nog de specifieke lerarenopleiding. Ik wil mijn talenkennis graag met veel geduld en passie doorgeven. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn motivatie en competenties in staat ben een succesvolle lerares te worden.

Deinze
Meertalige Communicatie
Master, Universiteit Gent- Master Meertalige Communicatie

Nederlands

Shana

Nazareth

Master, Universiteit Gent

Bijles Nederlands met Shana

Ik heb altijd al een grote interesse gehad in het onderwijzen omdat het me zoveel voldoening geeft om leerlingen te zien evolueren en om hen te helpen hun doel te bereiken. Ik heb tijdens mijn studies studiebegeleiding gegeven en geef al een aantal jaren ook bijles in talen (Nederlands, Italiaans, Engels, Frans...). Ik heb zelf Latijn-Moderne Talen gevolgd in het middelbaar en Taal- en Letterkunde aan de unief, dus talen zijn echt een passie voor mij. Die passie zou ik graag overdragen op studenten die het wat moeilijker met taal hebben. Ik ben zeer geduldig, gemotiveerd en geloof dat ik mijn positieve ingesteldheid kan overbrengen op mijn leerlingen.

Nazareth
Taal- en letterkunde Nederlands-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Lavinia

Zingem

Professioneel / Volwassen, Centrum voor afstandsonderwijs

Bijles Nederlands met Lavinia

Ik heb een bachelor psychologie behaald en altijd geweten dat ik mensen wil begeleiden. Na 6 jaar gewerkt te hebben als HR Officer, heb ik beslist mijn interesses te volgen. Ik heb een cursus studiecoach gevolgd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe job. Ik heb de kans gekregen om aan de slag te gaan als Training Officer en ook in mijn vrije tijd wil ik mij engageren om studenten te begeleiden.

Zingem
Studiecoach
Professioneel / Volwassen, Centrum voor afstandsonderwijs

Nederlands

Silke

Sint-Martens-Latem

Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles Nederlands met Silke

Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik iemand iets kan bijbrengen. Bovendien merk ik zelf in mijn eigen klassen dat het voor sommige leerlingen in een grote groep moeilijk is om een taal echt onder de knie te krijgen. Daarom is het zo belangrijk dat die leerlingen ook individueel extra hulp krijgen. Ik geef mijn eigen leerlingen over de middag soms extra oefeningen of uitleg en voel hun appreciatie veel meer dan als ik voor een grote groep sta. Om die reden wil ik graag iedereen die nood heeft aan extra uitleg, maar dat niet kan krijgen op school echt heel graag helpen.

Sint-Martens-Latem
Vertalen (N-D-S)
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Nederlands

Chris

De Pinte

None

Bijles Nederlands met Chris

Ik ben 38 jaar lerares Nederlands en Engels geweest en sinds september ben ik op pensioen. ik wil graag nog wat bezig blijven en bijles geven lijkt me daartoe een uitstekend middel.

De Pinte

Nederlands

Jelle

De Pinte

None

Bijles Nederlands met Jelle

Van helpen met de eerste examens van mijn kleine broer tot het corrigeren van Masterproeven voor huisgenoten; het begeleiden en helpen bij studeren heeft me steeds veel voldoening gegeven. In september begin ik daarbij met de specifieke lerarenopleiding in avondschool aan Panta Rhei Gent. De combinatie met bijles geven lijkt mij daarom perfect. Daarnaast kan ik door diverse opleidingen verschillende vakken geven en ben ik bereid om zowel in de regio Gent als Brussel/Leuven ingezet te worden.

De Pinte

Nederlands

Delphine

Deinze

Master

Bijles Nederlands met Delphine

Vol overtuiging koos ik voor de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen – afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde. Ik vind het namelijk intrigerend hoe mensen leren en hoe een leerproces ondersteund kan worden. Bovendien was ik zelf, als student, erg bewust bezig met dit proces en volgde ik ook workshops over studiemethodes en planning. Begeleiden van anderen is echt mijn ding. Ik heb hierin ook reeds enige ervaring. Sinds afgelopen academiejaar ben ik bijvoorbeeld actief als vrijwillig huiswerkbegeleidster bij een kansarm kindje uit het eerste leerjaar en koos ik er voor om GIP-begeleiding op te nemen als stage tijdens de lerarenopleiding. Eerder in mijn opleiding gaf ik ook begeleiding rond leren leren aan een groepje kansarme leerlingen uit het vijfde leerjaar. Verder gaf ik ook groepslessen in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Deinze
Master

Nederlands

Maria

De Pinte

None

Bijles Nederlands met Maria

Beste, U zal waarschijnlijk even knipperen met de ogen als u mijn CV leest. Er staat eigenlijk geen enkele relevante ervaring in. Enkel saaie beroepen in sales en customer service. Daar wens ik namelijk een punt achter te zetten en een volledig nieuw boek van de boekenplank nemen. Zo simpel is het. De saaie suffe bureaujobs wil ik achter me laten en terug keren naar mijn oorspronkelijke passie, talen. Van opleiding ben ik linguiste en talen zijn "my cup of tea" zoals u kan zien in mijn CV. Naast de standaard talen die u heeft, bied ik u enkele meer voor uw repertoire. Vrijblijvend uiteraard. Zo simpel is mijn motivatie. Hopend op een kans een boek te kunnen opbergen en een nieuw open te slaan. Vriendelijke groeten, Maria

De Pinte

Nederlands

Iris

Hansbeke

None

Bijles Nederlands met Iris

Om mijn vrije tijd op een nuttige manier in te vullen. Referenties: 2015-05-01 – 2015-06-30 OKAN-leerkracht Secundair Onderwijs, KTA 3 Hofsteden, Kortrijk 2013-09-01 – 2014-06-30 GON-Leerkracht Secundair Onderwijs, Type 7ASS, Spermalie, Brugge 2011-09-01 – 2013-06-30 Leerkracht Buitengewoon Secundair Onderwijs, OV3, Type 7ASS, PAV, Sint-Gregorius, Gentbrugge 2010-12-01 – 2011-06-30 Leerkracht Buitengewoon Secundair Onderwijs, OV4, Type 7ASS, Nederlands en taakleerkracht, Sint-Gregorius, Gentbrugge 2010-09-01 – 2010-11-30 Leerkracht Secundair Onderwijs (ASO, TSO), 2e graad, Nederlands en Engels, Mariagaard, Wetteren 2010-04-19 – 2010-06-30 Leerkracht Secundair Onderwijs (ASO), 1e en 2e graad, Nederlands en Engels, Sint-Paulusinstituut, Gent 2010-01-05 – 2010-03-21 Leerkracht Secundair Onderwijs (TSO), 3e graad, Nederlands, Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie-Instituut, Sint-Niklaas 2009-09-01 – 2009-11-30 Leerkracht Secundair Onderwijs (TSO, BSO) 1e, 2e en 3e graad, Nederlands, VISO, Mariakerke 2008-09-01 – 2009-06-30 Leerkracht Secundair Onderwijs (ASO, TSO & BSO), 2e en 3e graad, Nederlands, Engels en PAV, Sint-Lutgardis, Zomergem

Hansbeke

Nederlands

Evelyn

Deinze

Master

Bijles Nederlands met Evelyn

Ik wil graag bijles geven omdat ik individueel les geven of aan kleinere groepen les geven interessant vind, en omdat ik uit ervaring besef dat het echt een noodzaak kan zijn om op die manier (tijdelijk) geholpen te worden

Deinze
Master