Verbeter je elektronica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten elektronica uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

elektronica

Bert

Gent

PhD, Universiteit Gent

Bijles elektronica met Bert

Ik ben Bert en heb ruime ervaring met wetenschappen en ingenieursvakken. Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur in de toegepaste natuurkunde, en heb daarna nog een doctoraat in de fysica behaald. Tijdens mijn doctoraat heb ik o.a. oefeningen en practica natuurkunde gegeven aan bachelorstudenten handelsingenieur, en materiaalfysica aan bachelorstudenten fysica & sterrenkunde. Bij mij primeert 'gezond boerenverstand' op uit het hoofd leren. Moeilijke of inzichtelijke problemen kan je best oplossen door raakvlakken te zoeken met dingen die je wel kent. 'If you can't explain it to your grandmother, you don't really understand it yourself.' Ik geef graag volgende vakken op alle niveaus (secundair tot universiteit) - fysica, natuurkunde - technische vakken (sterkteleer, mechanica, elektriciteit, thermodynamica, ...).

Gent
PhD, Universiteit Gent

elektronica

Brecht

Kortrijk

Master, Hogeschool West-Vlaanderen

Bijles elektronica met Brecht

Ik heb reeds 13 jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht, coördinator en directeur van leerlingen secundair onderwijs, volwassenenonderwijs en hoger onderwijs. Ik ben gepassioneerd door wiskunde en mijn ingenieursvakken (mechanica, elektriciteit, elektronica, fysica, management,...) en wil graag leerlingen met problemen remediëren, ondersteunen en uiteraard motiveren.

Kortrijk
Industrieel ingenieur elektromechanica optie automatisering
Master, Hogeschool West-Vlaanderen

elektronica

Erwin

Zedelgem

None

Bijles elektronica met Erwin

Ik weet hoe belangrijk het is om op een begrijpelijke en begrijpbare manier informatie te verwerken tot kennis. Ikzelf heb vrij veel diploma's behaald in mijn loopbaan: ingenieur, 5 ICT certificaten, Personal trainer, masseur, voedingsconsulent, en ik spreek 5 talen. Alles stel ik in het werk om jouw diploma- en kennisdromen op dezelfde manier te behalen. Eenvoud in het uitleggen van complexe materie is de sleutel tot succes.

Zedelgem

elektronica

Gert-Jan

Gent

Bachelor, Master Universiteit Gent

Bijles elektronica met Gert-Jan

Ik zou graag bijles geven omdat ik graag mijn kennis zou doorgeven. Ik was altijd een goede student en heb regelmatig dingen uitgelegd aan mijn klasgenoten. Ook mijn jongere broer help ik nog vaak met zijn studies. Verder zou dit een mooie aanwinst zijn op mijn CV.

Gent
bachelor in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek
Bachelor, Master Universiteit Gent

elektronica

Geert

Kuurne

Master, UGent

Bijles elektronica met Geert

Ik ben beroepsmatig bezig met praktische aspecten van wiskunde en fysica maar vind het fijn om af en toe met theorie en oefeningen bezig te zijn. Wiskunde is bovendien één van mijn hobby's. Ik motiveer graag mensen. Interessante bijverdienste.

Kuurne
Master in de ingenieurwetenschappen (Burgerlijk ingenieur)
Master, UGent

elektronica

Bjorn

Zwevegem

Master, Master Industrial Science - Elektrotechniek

Bijles elektronica met Bjorn

Tijdens mijn opleiding tot master in de industriële wetenschappen (Elektro-mechanica optie elektrotechniek) deed ik niet enkel theoretische maar ook heel wat praktische kennis op die genoodzaakt is in de geïndustrialiseerde wereld van vandaag. Tijdens deze opleiding kwam ik echter tot de constatatie dat een goede basisopleiding in het secundair onderwijs reeds een grote stap betekent tot het succesvol beëindigen van eventuele verdere studies en een enorme meerwaarde biedt in de arbeidsmarkt. Tijdens mijn secundaire schooljaren heb ik de richting ‘Industriële Wetenschappen’ gevolgd waarbij natuurlijk wiskunde en wetenschappen centraal stonden wat uitstekend aansluit bij deze beoogde job! Ik ben momenteel leerkracht in Don Bosco Halle (School voor Wetenschap en Technologie). Ik ben zeer gemotiveerd en haal enorm veel voldoening uit mijn huidige job. Ik heb ondertussen de SLO-cursus (Specifieke Leraren Opleiding) met succes beëindigd en ben dus in het bezit van een lerarendiploma. Ik zou graag een verdere carrière uitbouwen in het onderwijs en/of bij-lesgever en dit in meerdere vakgebieden (algemene, theoretische en praktijk vakken). Meer inlichtingen en persoonlijke gegevens vindt u in het bijgevoegde curriculum vitae. Met hoogachting, Björn Deboodt

Zwevegem
Industrieel Ingenieur Elektrotechniek
Master, Master Industrial Science - Elektrotechniek

elektronica

Brecht

Ieper

None

Bijles elektronica met Brecht

Ik heb reeds heel wat ervaring in het onderwijs. Momenteel heb ik een leidinggevende functie maar wil ik het contact met de jongeren (les/bijlesgeven) bewaren. Dit forum lijkt me daartoe uitstekend in combinatie met mijn job.

Ieper

elektronica

Joshua

Drongen

Derde graad, Universiteit Gent (UGent)

Bijles elektronica met Joshua

Ik heb vanuit het middelbaar wat ervaring met (mede)leerlingen te helpen hun leerstof te begrijpen wanneer het niet meteen klikte na de les. Ik leer zelf graag dingen bij maar over onderwerpen die me interesseren leer ik minstens even graag andere mensen iets bij.

Drongen
Diploma Industriële Wetenschappen
Derde graad, Universiteit Gent (UGent)

elektronica

Sy

Sint-Pieters-Leeuw

None

Bijles elektronica met Sy

In mijn hele schoolcarrière heb ik vaak bijles gekregen. Dankzij de bijlessen snap ik mijn leerstof veel beter. Het is belangrijk om een bepaalde hoofdstuk vanuit verschillende invalshoeken te analyseren. Bijles geven geeft me enorm veel voldoening, omdat de studenten hierna veel beter presteren.

Sint-Pieters-Leeuw

elektronica

David

Ouwegem

Derde graad, UG

Bijles elektronica met David

Bijverdienste

Ouwegem
Derde graad, UG