Verbeter je Powerpoint vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Powerpoint uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Powerpoint

Tom

Tielt

Master, UGent

Bijles Powerpoint met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Tielt
MaNaMa, drs.
Master, UGent

Powerpoint

Jestinah

Gent

Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Bijles Powerpoint met Jestinah

I enjoy Statistics. Nevertheless, I have realized that most people have difficulties in grasping Statistics concepts. As a results, I am at taking the opportunity to help students to understand basics and principles of Statistics as well as softwares commonly used (SAS, R, SPSS...)

Gent
Statistics
Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Powerpoint

Cedric

Gent

Master, UGent

Bijles Powerpoint met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

Powerpoint

Michel

Gent

None

Bijles Powerpoint met Michel

ik heb mijn carriere van 36 jaren in de informatica sectoor gedaan. Na een burn-out, heb ik beslist om naar een andere richting over te stappen. Als wiskunde licenciaat, wil ik wel mensen helpen met hun studie. Ik ben franstalig maar woont in Vlaanderen since 1993, dus geen probleem voor mij om les in het Nederlands te geven.

Gent

Powerpoint

Reinhard

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles Powerpoint met Reinhard

Om de eigen kennis te onderhouden/om bij te leren en als bijverdienste. Om vaardigheden op te doen in lesgeven.

Gent
Master in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

Powerpoint

Bram

Wondelgem

None

Bijles Powerpoint met Bram

- interesse in de vakgebieden - ondersteunen, begeleiden en zien slagen van studenten - extra centje is mooi meegenomen

Wondelgem

Powerpoint

Leen

Gent

None

Bijles Powerpoint met Leen

Ik koester een bijzondere passie en interesse voor wetenschap en vind het zeer leuk en voldoening gevend om hierover les en bijles te geven. Tijdens mijn doctoraat heb ik de kans gekregen om zelf een aantal lessen te geven en ik heb ondervonden dat ik dit zeer graag doe en dat ik studenten verder wil helpen in het verwerven van kennis, inzichten een vaardigheden. Ik heb mij daarom ook ingeschreven voor de cursus specifieke lerarenopleiding in avondonderwijs, die ik nu aan het volgen ben. Ik heb veel ervaring met het begeleiden en coachen van zowel bachelor als masterstudenten tijdens hun onderzoeksstage en master thesis. Ook was ik verantwoordelijk voor de planning en organisatie van wetenschappelijke practica. Ik help en coach zeer graag studenten en zou dit in de toekomst graag verder willen doen.

Gent

Powerpoint

Ann

Oostrozebeke

None

Bijles Powerpoint met Ann

Toevoeging op CV : sinds juni 2014 ben ik werkzaam als procurement manager bij Matexi Projects N.V. Graag wil ik bijles geven om mijn algemene, technische en organisatorische kennis te kunnen delen en op een eenvoudige doch efficiënte manier over te brengen aan studenten.

Oostrozebeke

Powerpoint

Charlotte

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles Powerpoint met Charlotte

Ik wil jongeren iets bijleren, en hen leren studeren, hen de Romaanse talen, Frans en Spaans bijleren. Daarnaast wil ik hen ook begeleiden bij het verwerken van grote cursussen en eventueel scripties. Ik heb zelf 2 masters gedaan en al 2 scripties geschreven dus ik weet dat het niet gemakkelijk is en dat begeleiding soms echt wel kan helpen om de moed terug te vinden. Begeleiden van studenten deed ik ook tijdens mijn masterjaren, andere studenten leren hoe ze grote hoeveelheden leerstof moeten verwerken. Ik ben zelf heel leergierig en wil dit graag overdragen op anderen.

Gent
Master en Manama
Master, Universiteit Gent (UGent)

Powerpoint

Hanne

Gent

Bachelor, kuleuven

Bijles Powerpoint met Hanne

Na mijn huidige ingenieursopleiding wil ik zeer graag een MaNaMa lerarenopleiding volgen. Dit lijkt me dé ideale voorbereiding om al eens van het les geven te kunnen 'proeven'. Het motiveren van leerlingen om zich in te zetten en hen laten inzien dat ze de capaciteiten (mits inzet) hebben om te slagen voor bepaalde vakken waarvan ze misschien denken dat hen dit nooit zou lukken, is een uitdaging die ik zeer graag wil aangaan!

Gent
industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, kuleuven