Bijles Fysica in Deinze

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Tim

Evergem

Master

UGent

Ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Tim

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind kinderen en jongeren te helpen. Vakken zoals wetenschappen en wiskunde zijn heel interessant en helpen je de wereld om je heen beter te begrijpen. Eenmaal de interesse is aangewakkerd gaat het studeren vanzelf veel vlotter.

9,3/10

Evergem
Ingenieurswetenschappen
Master, UGent

fysica

Nico

Gent

PhD

Universiteit Gent

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Nico

9,5/10

Gent
Bio-ingenieurswetenschappen
PhD, Universiteit Gent

fysica

Filip

Deinze

Master

KIH Oostende

Industrieel Ingenieur Elektromechanica

Bijles fysica met Filip

Ik geef graag bijles om jongeren te laten meegenieten van mijn ervaring. Als ingenieur wil ik jonge mensen wat bij leren en hen helpen bij hun studies. Ik help graag bij de wetenschappelijke vakken.

9,7/10

Deinze
Industrieel Ingenieur Elektromechanica
Master, KIH Oostende

fysica

Mathijs

Gent

Bachelor

Odisee hogeschool

Professionele chemie

Bijles fysica met Mathijs

Na drie jaar in een chemisch bedrijf gewerkt te hebben, keerde ik zelf terug naar de schoolbanken voor het schakelprogramma naar een master in de industriële wetenschappen. Ik kan je dus goed helpen bij wiskunde, fysica en chemie.

9,4/10

Gent
Professionele chemie
Bachelor, Odisee hogeschool

fysica

Bernard

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Gent

burgerlijk ingenieur

Bijles fysica met Bernard

Passie voor en 20 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode. Heel veel positieve feedback van oud-studenten.

9,3/10

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

fysica

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles fysica met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

9,8/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

fysica

Vincent

Gent

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek

Bijles fysica met Vincent

Na mijn studies burgerlijk ingenieur in de werktuigkunde-elektrotechniek heb ik nog een jaartje gestudeerd om extra skills op te doen in vakken van de computerwetenschappen, zoals AI, ML, big data...

9,5/10

Gent
Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

fysica

David

Gent

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Industrieel ingenieur

Bijles fysica met David

Vanuit mijn opleiding als ingenieur denk ik dat ik geschikt zou zijn om bijles wiskunde en andere wetenschappelijke vakken te geven. Als ex-scoutleider heb ik ook wat ervaring met het werken met kinderen, en dus is bijles geven een leuke manier om met de materie bezig te blijven.

Gent
Industrieel ingenieur
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

fysica

Bart

Gent

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles fysica met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9,2/10

Gent
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

fysica

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles fysica met Siska

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Marieke uit Gent

  Student uit het 3e jaar IW wil ondersteuning bij Ingenieurstechnieken I.

 • Amber uit Gent

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Natuurwetenschappen voor de Examencommissie 2e graad TSO Handel-Talen, op 8 januari.

 • Conny uit Gent

  Studente uit de 2e bachelor Audiologie (UGent) wenst een begeleiding fysica op te starten. De studente heeft voornamelijk problemen met de oefeningen in de cursus.

 • Sanne uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Economie, 4u wiskunde) heeft begeleiding nodig bij fysica, chemie, biologie en wiskunde, o.a. studiemethode. De leerlinge studeert te lang en oppervlakkig, en h… Lees meer

 • Jorg uit Gent

  Een student uit het 6e middelbaar Sportwetenschappen zoekt begeleiding bij chemie en fysica. Ook bij zijn studiemethode gaat het moeilijk.

 • Karlijn uit Gent

  Leerling uit het 6e middelbaar wetenschappen-talen wil hulp bij fysica. Ze had ook in het 5e middelbaar al wat moeite met het vak.

 • Sarah uit Gent

  Leerling uit het 6e middelbaar moderne talen - wetenschappen wil hulp bij fysica. Het vak is al sinds het 3e middelbaar moeilijk, maar op het kerstexamen was de leerling niet geslaagd. … Lees meer

 • Leo uit Merelbeke

  Een student uit de 2e bachelor geologie heeft hulp nodig bij wiskunde en fysica. Ze neemt die twee vakken mee uit het vorige jaar, dus het gaat om twee eerstejaarsvakken. Voor fysica ge… Lees meer

 • Omeya uit Gent

  Vervangopdracht: Studente Logopedie en Audiologische Wetenschappen zoekt ondersteuning voor Fysica. Ter voorbereiding van het examen op 9 juni 2020 Fysica 1 = Basis fysica, mec… Lees meer

 • Jordy uit Destelbergen

  Student eerste bachelor Diergeneeskunde (UGent) zoekt begeleiding bij het vak biomedische fysica en radioprotectie. De prof gaat heel snel door de 'basis' van fysica (zoals kinetica, ar… Lees meer

 • Evelien uit Melle

  Studente heeft begeleiding nodig bij natuurwetenschappen, in het kader van het examen op 9/11 voor de Examencommissie (3e graad Humane Wetenschappen). Ze heeft het examen al 1 keer afge… Lees meer

 • Marc uit Gent

  Studente uit het 4e middelbaar economie-talen zoekt begeleiding bij fysica. Het gaat over het hoofdstuk Arbeid.

 • Léon uit Gent

  Student 3de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (5u) zoekt hulp bij fysica en wiskunde. Door de coronasituatie op school is er veel zelfstudie en blijft ze met vragen zitten. Ze vindt het… Lees meer

 • Anuja uit Destelbergen

  Leerling in het 3e middelbaar LO Sport (TSO) heeft extra hulp nodig bij wiskunde en fysica. Wegens dyslexie en dyscalculie is wiskunde sinds het lager onderwijs al een moeilijk vak. De … Lees meer

 • Sharon uit Gent

  Leerlinge in het 5e middelbaar Latijn-Moderne Talen heeft nood aan begeleiding bij natuurwetenschappen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Deinze voor je bijlessen fysica. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!
De meeste bijlessen fysica worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Deinze of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent fysica te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent fysica in regio Deinze. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.

Top bijlesaanvragen

bijles Fysica geven in Deinze, bijlessen aan huis, hulp in Fysica regio Deinze, bijles Fysica prijs, bijles leraar, privé lessen, bijles Fysica in Deinze, bijles gevraagd, bijlesdocent Fysica in Deinze