Bijles Fysica in Zulte

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Steven

Deinze

Bachelor

UGent

Geneeskunde

Bijles fysica met Steven

Uit mijn eigen ervaring weet ik dat het reguliere schoolsysteem niet altijd aansluit op de specifieke noden van de leerlingen. Ik hoop door een 1 op 1 aanpak het verborgen potentieel in leerlingen tot uiting te laten komen.

10/10

Deinze
Geneeskunde
Bachelor, UGent

fysica

Filip

Deinze

Master

KIH Oostende

Industrieel Ingenieur Elektromechanica

Bijles fysica met Filip

Ik geef graag bijles om jongeren te laten meegenieten van mijn ervaring. Als ingenieur wil ik jonge mensen wat bij leren en hen helpen bij hun studies. Ik help graag bij de wetenschappelijke vakken.

9,7/10

Deinze
Industrieel Ingenieur Elektromechanica
Master, KIH Oostende

fysica

Stijn

Deinze

Bachelor

Universiteit Gent

Biologie

Bijles fysica met Stijn

Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om ingewikkelde materie eenvoudig uitgelegd te krijgen. Ik ben zeer gemotiveerd om mijzelf te verdiepen in allerlei onderwerpen en krijg veel voldoening wanneer ik dit succesvol kan overdragen aan anderen.

7/10

Deinze
Biologie
Bachelor, Universiteit Gent

fysica

Silke

Nazareth

Master

Ugent

industriële wetenschappen: Chemie

Bijles fysica met Silke

Ik geef graag bijles om mijn passie in wetenschappen te kunnen delen met anderen. Bijles geven levert voor mij enorm veel voldoening op, doordat ik ander help en zie groeien.

9,7/10

Nazareth
industriële wetenschappen: Chemie
Master, Ugent

fysica

Matthias

Avelgem

Derde graad

Sint-Jan Berchmanscollege Avelgem

Wetenschappen Wiskunde ASO

Bijles fysica met Matthias

Bijles geven lijkt mij heel veel voldoening te geven. Ik vind het ook leuk om studenten te helpen door de leerstof die ik zelf ook al heb moeten verwerken.

9,3/10

Avelgem
Wetenschappen Wiskunde ASO
Derde graad, Sint-Jan Berchmanscollege Avelgem

fysica

Jonas

Gavere

Master

Universiteit Gent

Chemistry: (Bio)organic and Polymer Chemistry

Bijles fysica met Jonas

Ik wil kennis overbrengen aan leerlingen en studenten om hen zo te helpen bij problemen bij het studeren of het inoefenen van een vak. Zo wil ik hen waar gewenst ook motiveren om een wetenschappelijke richting uit te gaan. Ik help mijn neef (6e middelbaar) af en toe bij het studeren en het maken van oefeningen van chemie en fysica. Dit wordt altijd met veel dank en als verhelderend ontvangen.

Gavere
Chemistry: (Bio)organic and Polymer Chemistry
Master, Universiteit Gent

fysica

Jo

Oudenaarde

PhD

Universiteit Gent

Toegepaste Biologische Wetenschappen

Bijles fysica met Jo

Als professor aan de Universiteit Gent beschouw ik onderwijs en lesgeven als een van onze belangrijkste taken binnen de maatschappij. Ik ben als docent betrokken in een aantal vakken, maar gezien mijn passie voor onderwijs, hetgeen ik ook van thuis uit mee heb gekregen, wil ik graag de kennis die ik doorheen de jaren heb opgebouwd verder gebruiken ten dienste van studenten/leerlingen die hieraan concrete behoefte hebben. Ik haal zelf persoonlijk veel voldoening uit het geven van lessen omdat je op die manier echt wel een belangrijk verschil kan maken omtrent de toekomst van verschillende mensen.

Oudenaarde
Toegepaste Biologische Wetenschappen
PhD, Universiteit Gent

fysica

Sara

Kortrijk

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles fysica met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Kortrijk
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

fysica

Louis

Harelbeke

Master

KU Leuven

Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde

Bijles fysica met Louis

Met de kennis en het inzicht die ik verworven heb tijdens mijn opleiding Burgerlijk Ingenieur help ik graag studenten die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken.

10/10

Harelbeke
Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde
Master, KU Leuven

fysica

Kevin

Baaigem (GAVERE)

Master

Universiteit Gent

Bijles fysica met Kevin

Ik ben studiebegeleider en bijlesleerkracht als zelfstandige in hoofdberoep en wil graag nog meer leerlingen en studenten ondersteunen.

Baaigem (GAVERE)
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

  • Rufus uit Leuven

    Rufus zal volgend schooljaar 4de middelbaar Natuurwetenschappen doen en zoekt hulp bij Fysica. LEERSTOF: meten is weten, massadichtheid, optica, soorten krachten en beweging.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles fysica plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Zulte die matcht met jouw beschikbaarheden.
De meeste bijlessen in Zulte vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles fysica, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.
Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles fysica kunnen aanbieden in Zulte. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!

Top bijlesaanvragen

Fysica bijles aan huis in Zulte, Fysica bijles in Zulte, bijles gevraagd, bijles Fysica middelbaar, privéles Fysica, examen bijles, betaalbare bijles, extra bijles, bijles Fysica geven in Zulte