Verbeter je thesis-scriptiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten thesis-scriptiebegeleiding uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

thesis-scriptiebegeleiding

Elke

De Pinte

Bachelor, Hogeschool Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Jonas

Nevele

PhD, doctoraat aan UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jonas

Als leerkracht wiskunde (3e graad ASO/TSO) ben ik op zoek naar 1-op-1-contact met leerlingen en studenten omdat ik ervan overtuigd ben dat er op deze wijze een groter impact gemaakt kan worden in de studiebeleving en kennisoverdracht bij deze jongeren.

Nevele
Bio-medische wetenschappen
PhD, doctoraat aan UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Anthony

Gent

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Anthony

Als landbouwkundig ingenieur heb ik een grote fascinatie voor wetenschappen. Daarnaast heb ik altijd graag gewerkt met jongeren. Jongeren helpen met wetenschappelijke vakken is daarom een ideale combinatie voor mij.

Gent
Master of Science: Biowetenschappen - landbouwkunde
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Simon

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Simon

Ik heb een sterke interesse om persoonlijke kwaliteiten (taalvaardigheid, redactionele competentie, tekstopbouw, inzichtelijk denken) in te zetten en indien mogelijk aansluiting te vinden bij mijn interesseveld en afstudeerrichting, met name de menswetenschappen.

Gent
Politieke Wetenschappen
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Helga

Gent

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Helga

Ik hou er enorm van om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden en afgestemd op de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden kennis en vaardigheden bij te brengen in een 1-op-1 contact. Ik ben licentiate kunstgeschiedenis, dus kunst en geschiedenis hebben weinig geheimen voor me. Verder is mijn verbale en grammaticale kennis van het Duits en het Frans zeer goed, door langdurige verblijven in Duitsland en Frankrijk en buig ik me dag in dag uit over de Nederlandse taal wegens ook werkzaam als (eind)redacteur. Al die mogelijkheden en competenties wil ik graag delen. Ik gaf de voorbije jaren al privé bijles, wat me enorm boeide en veel voldoening gaf, maar nu wil ik het graag wat georganiseerder aanpakken.

Gent
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Lavinia

Zingem

Professioneel / Volwassen, Centrum voor afstandsonderwijs

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Lavinia

Ik heb een bachelor psychologie behaald en altijd geweten dat ik mensen wil begeleiden. Na 6 jaar gewerkt te hebben als HR Officer, heb ik beslist mijn interesses te volgen. Ik heb een cursus studiecoach gevolgd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe job. Ik heb de kans gekregen om aan de slag te gaan als Training Officer en ook in mijn vrije tijd wil ik mij engageren om studenten te begeleiden.

Zingem
Studiecoach
Professioneel / Volwassen, Centrum voor afstandsonderwijs

thesis-scriptiebegeleiding

Shana

Nazareth

Master, Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Shana

Ik heb mijn SLO een deel gevolgd en ben dan begonnen op mijn huidige job (project manager). Toch heb ik nog steeds interesse in het onderwijs, omdat het mij veel voldoening geeft mensen te helpen slagen. Ik heb tijdens mijn studies studiebegeleiding gegeven, maar geef ook heel graag bijles in talen (Nederlands, Italiaans, Engels, Frans...). Ik heb zelf Latijn-Moderne Talen gevolgd in het middelbaar en Taal- en Letterkunde aan de unief, dus talen zijn echt een passie voor mij. Die passie zou ik graag overdragen op studenten die het wat moeilijker met taal hebben. Ik ben zeer geduldig, gemotiveerd en geloof dat ik mijn positieve ingesteldheid kan overbrengen op mijn leerlingen.

Nazareth
Taal- en letterkunde Nederlands-Italiaans
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Reinhard

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Reinhard

Om de eigen kennis te onderhouden/om bij te leren en als bijverdienste. Om vaardigheden op te doen in lesgeven.

Gent
Master in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Nicolas

Gent

Bachelor

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Nicolas

Ik heb als afgestudeerde zelf een vrij lange universitaire carrière achter de rug met een Master in Sociale en Economische Geografie en een Master Politieke Wetenschappen (Internationale Politiek). Deze twee opleidingen bieden een ruim perspectief op de maatschappij, waarbij je kritisch leert nadenken over bepaalde trends en thema's die op het eerste zicht eenvoudig lijken, maar waar meer kennis over nodig is om de aard van kwesties te vatten. Ik heb één jaar gedoctoreerd in de Ruimtelijke Planning (UGent) en Humane Geografie (VUB, Cosmopolis Centre for Urban Research), maar ben hiermee gestopt omdat ik voelde dat ik mijn inzichten niet kon overbrengen naar derden. Ik wil op een duidelijke, overzichtelijke en waar dit kan, meer gevorderde manier kennis overbrengen en zaken aanleren aan kinderen, adolescenten en volwassenen, zodat zij hun eindtermen vlekkeloos kunnen behalen. Dat is eigenlijk mijn voornaamste drijfveer. Ik ben hiervoor bereid om me 'bij te scholen' op maat van de student in kwestie en de leerstof op een navenante manier aan te leren. Het pluspunt van Geografie en Internationale Politiek is dat ik een hele dosis geschiedenis en maatschappijleer achter de kiezen heb en dit tijdens mijn eerste jaar doctoraat heb kunnen aanwenden en deels implementeren in verder onderzoek. Voorts ben ik tweetalig opgevoed in het Frans en Nederlands en kan ik zeggen dat ik het Engels ook in hoge mate beheers. Ik wil een kortere-termijn horizont dan vier jaar en wil mensen helpen als studiebegeleider voor de genoemde vakken. Op gesprek kan ik hierover vanzelfsprekend uitweiden.

Gent
Bachelor

thesis-scriptiebegeleiding

Delphine

Deinze

Master

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Delphine

Vol overtuiging koos ik voor de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen – afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde. Ik vind het namelijk intrigerend hoe mensen leren en hoe een leerproces ondersteund kan worden. Bovendien was ik zelf, als student, erg bewust bezig met dit proces en volgde ik ook workshops over studiemethodes en planning. Begeleiden van anderen is echt mijn ding. Ik heb hierin ook reeds enige ervaring. Sinds afgelopen academiejaar ben ik bijvoorbeeld actief als vrijwillig huiswerkbegeleidster bij een kansarm kindje uit het eerste leerjaar en koos ik er voor om GIP-begeleiding op te nemen als stage tijdens de lerarenopleiding. Eerder in mijn opleiding gaf ik ook begeleiding rond leren leren aan een groepje kansarme leerlingen uit het vijfde leerjaar. Verder gaf ik ook groepslessen in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Deinze
Master