Bijles Thesis‑scriptiebegeleiding in Deinze

Krijg vandaag nog bijles thesis-scriptiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

thesis-scriptiebegeleiding

Tim

Nazareth

PhD

Universiteit Gent

Doctor in de Economische Wetenschappen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Tim

Ik ben beleidsadviseur aan de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen en gastprofessor macro-economie aan de Universiteit Gent. Ik ben het gewoon om bijles te geven aan zowel leerlingen van het middelbaar als studenten hoger onderwijs.

Nazareth
Doctor in de Economische Wetenschappen
PhD, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Cedric

Gent

Master

UGent

Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Sarah

De Pinte

PhD

UGent

Doctor in Health Sciences

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Sarah

Ik heb recent mijn doctoraat behaald en ben op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het geven van bijles op maat zie ik als een manier om meer ervaring op te doen in het lesgeven aan en begeleiden van studenten. Ik heb mijn eigen studies altijd met succes kunnen afronden en ik kan vanuit mijn ervaringen andere studenten helpen met zowel het begrijpen van de vakinhoud als de studiemethodiek.

De Pinte
Doctor in Health Sciences
PhD, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Lavinia

Zingem

Professioneel / Volwassen

Centrum voor afstandsonderwijs

Studiecoach

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Lavinia

Ik heb een bachelor psychologie behaald en altijd geweten dat ik mensen wil begeleiden. Na 6 jaar gewerkt te hebben als HR Officer, heb ik beslist mijn interesses te volgen. Ik heb een cursus studiecoach gevolgd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe job. Ik heb de kans gekregen om aan de slag te gaan als Training Officer en ook in mijn vrije tijd wil ik mij engageren om studenten te begeleiden.

Zingem
Studiecoach
Professioneel / Volwassen, Centrum voor afstandsonderwijs

thesis-scriptiebegeleiding

Anne-Laure

Sint-Martens-Latem

Master

Universiteit Gent

Geneesmiddelontwikkeling

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Anne-Laure

Ik heb reeds ervaring met bijles geven en zou dit graag verder zitten nu ik er weer tijd voor heb. In het verleden was dit vooral wetenschappen maar ik spreek ook vloeiend engels (TOEFL score van 116/120) en heb door de nieuwe master ook ervaring met boekhouden en finance.

Sint-Martens-Latem
Geneesmiddelontwikkeling
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Alexandra

Gent

Master

Universiteit Gent

in de rechten

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Alexandra

Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd als master in de rechten. Ik had tijdens mijn laatste jaar een boeiende Erasmuservaring en besloot na mijn afstuderen opnieuw het buitenland op te zoeken, in Lyon deze keer. In mei 2015 keerde ik terug naar België om er aan de slag te gaan als adjunct-uitgever. Vandaag specialiseer ik me tot bemiddelaar. Om mij helemaal op die opleiding te kunnen focussen, beëindigde ik mijn activiteit bij de uitgeverij. En dat geeft tijd en ruimte om ook in andere interesses te investeren! Zo bijvoorbeeld het doceren. Ik heb steeds een grote nieuwsgierigheid naar en interesse in lesgeven gehad. Is het de familie van docenten waarin ik opgroeide of mijn eigen leergierigheid en analytische geest? Het is in elk geval gebed in een groot enthousiasme. Tijdens mijn jaar in Frankrijk gaf ik me ook op als docent. Het kwam daar echter niet tot een concrete ervaring omdat ik aan de slag kon bij AXA Assurance. De wens om hierin ervaring op te doen bleef in mijn achterhoofd hangen. De vakken die ik geef, zijn rechten, basisonderwijs, studiebegeleiding en thesis-scriptiebegeleiding. Rechten, omdat dit mijn studiedomein is. Ik ondersteun graag bij de basisvakken en studiemethode. In master legde ik me extra toe op het personen- en familierecht. Ik wijdde ook mijn masterproef aan deze rechtstak en mocht hiervoor de Vlaamse Scriptieprijs 2014 in ontvangst nemen. Ik begeleid dan ook graag in deze rechtstak en ruimer bij het schrijven van zo'n eindwerk. Tot slot gaf ik ook basisonderwijs op. Het is heel fijn jonge kinderen/jongeren in de algemene leerstof bij te staan. De ruimte om me hiervoor in te zetten, de zin om bijles te geven, de voorliefde om te werken in intersociale context en mijn immer grote ijver maken dat ik me graag engageer als docent bij Bijleshuis.

Gent
in de rechten
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Reinhard

Gent

Master

Universiteit Gent (UGent)

in de criminologie

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren. Zo doe ik ook vaardigheden op in het lesgeven.

Gent
in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Margot

Deinze

Master

Universiteit Gent

Ingenieur-Architect

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Margot

Tijdens mijn opleiding kwamen enkele van mijn vrienden geregeld naar mij om uitleg te vragen, vnl. over wiskundige en inzichtelijke vakken zoals statica van constructies etc. Ook voor het nalezen van teksten en zelfs delen van masterthesis, deden/doen vrienden beroep op mij. Vandaar dat ik denk dat ik geschikt ben om bijles te geven en dit lijkt mij een leuke manier lijkt om een centje bij te verdienen.

Deinze
Ingenieur-Architect
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Delphine

Deinze

Master

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Delphine

Vol overtuiging koos ik voor de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen – afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde. Ik vind het namelijk intrigerend hoe mensen leren en hoe een leerproces ondersteund kan worden. Bovendien was ik zelf, als student, erg bewust bezig met dit proces en volgde ik ook workshops over studiemethodes en planning. Begeleiden van anderen is echt mijn ding. Ik heb daarin ook reeds enige ervaring. Sinds afgelopen academiejaar ben ik bijvoorbeeld actief als huiswerkbegeleidster bij een kindje uit het eerste leerjaar en van enkele kinderen uit het vijfde leerjaar. Verder heb ik ervaring in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Deinze
Master,