Verbeter je SPSS vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten SPSS uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

SPSS

Alex

Gent

Master, Université catholique de Louvain

Bijles SPSS met Alex

Het feit dat ik reeds verworven kennis kan doorgeven en toepassen is een niet te onderschatten pluspunt van het geven van bijles. Ik denk dat dit mijn intellectuele flexibiliteit en de mogelijkheid om zaken op een duidelijke, begrijpbare manier over te dragen zal bevorderen.

Gent
Statistiek
Master, Université catholique de Louvain

SPSS

Tom

Tielt

Master, UGent

Bijles SPSS met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Tielt
MaNaMa, drs.
Master, UGent

SPSS

Jestinah

Gent

Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Bijles SPSS met Jestinah

I enjoy Statistics. Nevertheless, I have realized that most people have difficulties in grasping Statistics concepts. As a results, I am at taking the opportunity to help students to understand basics and principles of Statistics as well as softwares commonly used (SAS, R, SPSS...)

Gent
Statistics
Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

SPSS

Emma

Gent

Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Bijles SPSS met Emma

Ik ben momenteel begonnen aan de lerarenopleiding aan de UGent. De ideale bijverdienste zou dan ook zijn om bijles te kunnen geven, want dat is iets wat ik graag doe en heeft ook met mijn richting te maken.

Gent
Economie
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

SPSS

Charlotte

Gent

None

Bijles SPSS met Charlotte

Ik zou eventueel lerares worden later in secundair onderwijs. Ik heb tijd gedurende deze maand mei en juni aangezien ik enkel nog de thesis moet indienen (laatste jaar bio-ingenieurswetenschappen)

Gent

SPSS

Reinhard

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles SPSS met Reinhard

Om de eigen kennis te onderhouden/om bij te leren en als bijverdienste. Om vaardigheden op te doen in lesgeven.

Gent
Master in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

SPSS

Leen

Gent

None

Bijles SPSS met Leen

Ik koester een bijzondere passie en interesse voor wetenschap en vind het zeer leuk en voldoening gevend om hierover les en bijles te geven. Tijdens mijn doctoraat heb ik de kans gekregen om zelf een aantal lessen te geven en ik heb ondervonden dat ik dit zeer graag doe en dat ik studenten verder wil helpen in het verwerven van kennis, inzichten een vaardigheden. Ik heb mij daarom ook ingeschreven voor de cursus specifieke lerarenopleiding in avondonderwijs, die ik nu aan het volgen ben. Ik heb veel ervaring met het begeleiden en coachen van zowel bachelor als masterstudenten tijdens hun onderzoeksstage en master thesis. Ook was ik verantwoordelijk voor de planning en organisatie van wetenschappelijke practica. Ik help en coach zeer graag studenten en zou dit in de toekomst graag verder willen doen.

Gent

SPSS

Liesbet

Gent

Master, kuleuven

Bijles SPSS met Liesbet

Na het afronden van mijn lerarenopleiding, ben ik zeer gemotiveerd om les te geven. Mijn job als zelfstandige (die ik voorlopig nog even wil behouden) laat het me echter niet toe om er een vaste job als leerkracht bij te nemen. Daarom had ik mij graag geëngageerd als bijlesleerkracht. Ik heb tijdens mijn lerarenopleiding de nodige vaardigheden opgebouwd om leerstof over te brengen. Tijdens mijn stage bereidde ik me telkens altijd goed voor op een les, op basis van het raadplegen van verschillende bronnen. Verder ben ik sterk in het structureren van mijn lesinhouden en probeer ik via innovatieve methodes de studenten zelf veel aan het werk te zetten. Tot slot heb ik een natuurlijke vertelstijl om dingen aan te brengen en creëer ik een positief klasklimaat. Daarbovenop heb ik uit vanuit mijn opleiding psychologie geleerd om te kijken naar het unieke en de individuele noden van een persoon, waardoor ik zeker in staat ben om bijlessen op maat te geven en respectvol om te gaan met een leerling.

Gent
Master, kuleuven

SPSS

Nele

ledeberg

None

Bijles SPSS met Nele

Ik ben graag bezig met jongeren en vind studeren zelf plezant. Het motiveren en onderwijzen vind ik een zeer boeiende taak. Ik heb ervaring met thesisprojecten. Ik weet ondertussen na al de jaren geneeskunde wat zware studies zijn en hoe ze aan te pakken.

ledeberg

SPSS

Eva

Zulte

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles SPSS met Eva

Ik geef bijles uit overtuiging: onderwijs is het fundament van onze samenleving. Ik heb zelf een tweede kans gekregen om mijn diploma te behalen (examencommissie) en verder te studeren en wil ook anderen ondersteuning-op-maat bieden om hun potentieel aan te spreken.

Zulte
Academische bachelor theoretisch-experimentele psychologie
Bachelor, Universiteit Gent