Bijles SPSS in Meulebeke

Krijg vandaag nog bijles SPSS op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

SPSS

Eline

Gent

PhD

Universiteit Gent

Doctor in de bio-ingenieurswetenschappen: Socio-economie

Bijles SPSS met Eline

Ik ben zeer graag bezig met het coachen van studenten, ik vind dat een superaanstekelijke uitwisseling. Niet alleen jij leert, maar ook ik leer voortdurend bij! Vandaar ook mijn interesse in de begeleiding van verschillende thesis/bachelor topics, groeps-/individuele werken, studiemethoden en -houding

9/10

Gent
Doctor in de bio-ingenieurswetenschappen: Socio-economie
PhD, Universiteit Gent

SPSS

Arnout

Gent

Master

UGent

Electromechanical Engineering (Burgerlijk Ingenieur Werktuigkunde)

Bijles SPSS met Arnout

In mijn job heb ik ontdekt dat ik graag les geef. Als specialist in bepaalde onderwerpen, geef ik soms interne opleidingen aan (nieuwe) collega's. Bovendien is bijles geven een leuke en zinvolle invulling van vrije tijd. Ook houdt het mijn eigen kennis en interesse in wiskunde en wetenschap scherp.

Gent
Electromechanical Engineering (Burgerlijk Ingenieur Werktuigkunde)
Master, UGent

SPSS

Jemina

Torhout

Derde graad

Jozefienen Brugge

Secundair - Grieks Wiskunde

Bijles SPSS met Jemina

Ik geef graag bijles omdat ik het belangrijk vind dat alle kinderen en jongeren de kans krijgen om de educatie te volgen waar ze de capaciteiten voor hebben. Sommigen hebben wat meer tijd nodig of hebben thuis minder begeleiding dan anderen en dan wil ik hen graag bijstaan. Ikzelf haal heel veel voldoening uit het geven van bijles als ik zie dat de leerlingen echt vooruit gaan en alles beter begrijpen.

Torhout
Secundair - Grieks Wiskunde
Derde graad, Jozefienen Brugge

SPSS

Tom

Tielt

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles SPSS met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Tielt
MaNaMa, drs.
Master, UGent

SPSS

Jestinah

Gent

Professioneel / Volwassen

PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Statistics

Bijles SPSS met Jestinah

I enjoy Statistics. Nevertheless, I have realized that most people have difficulties in grasping Statistics concepts. As a results, I am at taking the opportunity to help students to understand basics and principles of Statistics as well as softwares commonly used (SAS, R, SPSS...)

Gent
Statistics
Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

SPSS

Febe

Wevelgem

Bachelor

kuleuven

Bijles SPSS met Febe

Ik ben master in de educatieve studies en ben in het bezit van een diploma bachelor in het onderwijs, secundair onderwijs: biologie en fysica. Ik ben gepassioneerd door les geven en zou tijdens mijn verdere studies mijn passie willen verder zetten. Als vrijwilliger geef ik bijles aan kinderen met specifieke noden, maar zou ook graag bijles geven aan studenten. Zelf omschrijf ik mij als spontaan, vriendelijk, resultaatgericht en flexibel. Mijn moedertaal is Nederlands en spreek vlot Engels en basis Frans. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en kan mij hierdoor flexibel inzetten zowel tijdens de week als in het weekend. Tijdens mijn schakelprogramma pedagogische wetenschappen behaalde ik hoge punten voor statistiek en gaf bijles aan klasgenoten.

Wevelgem
Bachelor, kuleuven

SPSS

Jolien

Nevele

Master

Universiteit Gent - Communicatiewetenschappen

Bijles SPSS met Jolien

Ik geef bijles SPSS, statistiek en thesisbegeleiding. Heb je ondersteuning nodig, contacteer me gerust!

Nevele
Master, Universiteit Gent - Communicatiewetenschappen

SPSS

Reinhard

Zwevezele

Master

Universiteit Gent (UGent)

in de criminologie

Bijles SPSS met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren. Zo doe ik ook vaardigheden op in het lesgeven.

Zwevezele
in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

SPSS

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles SPSS met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

SPSS

Kimberly

Ardooie

Bijles SPSS met Kimberly

Bijles geven lijkt mij een een goede aanvulling op het werkelijke lesgeven. Vanuit mijn vooropleiding als ergotherapeut vind ik het leuk om individueel aan de slag te gaan met leerlingen. Hierdoor kan je sterk doelgericht en persoonlijk werken. Sommige leerlingen hebben heel wat capaciteiten en mogelijkheden binnen het onderwijs, maar door het aanhouden van een verkeerde studiemethode worden deze kansen niet benut. Deze leerlingen zou ik graag helpen zodat ze er toch in slagen efficiënt te gaan studeren en resultaten behalen die representatief zijn voor hun werk. Daarnaast is het ook een kans om terug kennis te maken met de leefwereld van jongeren in het hedendaagse secundaire en/of hoger onderwijs. Het zou zeker een verrijking zijn voor mij als persoon. Tijdens het geven van bijles leer je de lesinhoud ook eens op een andere manier uitleggen. Dat kan een voordeel zijn wanneer je voor een hele klasgroep staat met verschillende leerlingen die elk van een andere leerstijl of manier van uitleggen houden.

Ardooie

Studenten die we al konden helpen

 • Kiki uit Gent

  Masterstudent Communicatiewetenschappen zoekt hulp bij haar thesis. Concreet doet ze onderzoek naar de populistische communicatie van politieke partijen. Ze doet een geautomatiseerde in… Lees meer

 • Melanie uit De Pinte

  Masterstudente Trauma Sciences heeft begeleiding nodig bij SPSS in het kader van haar thesis. Deadline: 28 maart.

 • Tijan uit Gent

  Tijan volgt een master in de Verpleegkunde en heeft hulp nodig met haar masterproef, meer bepaald bij de data-analyse in SPSS.

 • Vicky uit Oudenaarde

  Een student Marketing (HoGent) wilt begeleiding bij SPSS en marktonderzoek. De student wilt zijn laatste vragen nog kunnen voorleggen voor de start van zijn herexamen.

 • Kristel uit Evergem

  Student is masterjaar Criminologische Wetenschappen zoekt begeleiding bij SPSS. Ze moet analyses uitvoeren in het kader van haar masterproef aan de hand van een afgenomen survey. Het ga… Lees meer

 • Eline uit Kruisem

  Eline zit in haar Master Handelswetenschappen en zou graag hulp hebben bij de data-analyse van haar thesis in SPSS.

 • Alia uit Kortrijk

  Student in masterjaar TEW zoekt begeleiding bij SPSS. Momenteel is hij resultaten uit Qualtrics aan het analyseren met SPSS en hij zou hulp nodig hebben van iemand die zijn findings zou… Lees meer

 • Tessa uit Waregem

  Masterstudent handelswetenschappen wil hulp bij SPSS in het kader van zijn scriptie over duurzame kledingconsumptie. Hij heeft de literatuurstudie afgewerkt en via een enquete data verz… Lees meer

 • Laura uit Gent

  Laura zit in haar Master Bedrijfseconomie en zou graag hulp hebben bij SPSS voor haar thesis.

 • Jessy uit Wervik

  Masterstudente Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij SPSS, bij de interpretatie en de resultaten, in het kader van haar thesis (deadline: 3 juni). Het gaat om mediatie, moder… Lees meer

 • Nadia uit De Pinte

  Masterstudente Psychologie heeft begeleiding nodig bij SPSS in het kader van haar thesis (deadline: 12 augustus), bij het omzetten van Excel-lijsten. Ze is niet gewend om met SPSS te we… Lees meer

 • Chris uit Merelbeke

  Student uit de master bedrijfspsychologie (UGent) zoekt hulp bij SPSS In het kader van haar onderzoek. Ze werkt op basis van een biodata-vragenlijst en peilt naar de culturele openminde… Lees meer

 • Aisha uit Gent

  Aisha zit in haar 3de bachelor Criminologie en zou graag hulp hebben bij SPSS. Ze heeft maar 2 werkcolleges en zou graag met een docent samenzitten om oefeningen te maken in SPSS en wat… Lees meer

 • Alia uit Gent

  Student in haar laatste Master Psychologie heeft hulp nodig bij SPSS. Ze heeft nog nooit eerder ervaring gehad met SPSS en heeft het moeilijk met data te analyseren en te interpreteren … Lees meer

 • Reine uit Lendelede

  Reine doet de Master management and health. Ze zou graag hulp hebben voor de data-analyse in SPSS voor haar thesis.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je bijles SPSS vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Meulebeke kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen SPSS per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Onze werkwijze is eenvoudig: jij laat ons via de website weten waar je naar op zoek bent, wij bellen je op en vinden de meest gepaste lesgever SPSS in de buurt van Meulebeke. Helemaal vrijblijvend, tot jij akkoord gaat met ons voorstel. In ons uitgebreide netwerk zit sowieso de perfecte docent SPSS voor jou! Onze werkwijze in detail in een video horen? Dat kan op deze pagina.
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Meulebeke, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles SPSS kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis SPSS,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten SPSS aanbieden!

Top bijlesaanvragen

beste bijles, bijles SPSS middelbaar, SPSS bijles in Meulebeke, privé bijles, ik zoek bijles, bijles SPSS, bijlessen aan huis, hulp in SPSS regio Meulebeke, bijles SPSS in de buurt van Meulebeke