Bijles Boekhouden in Meulebeke

Krijg vandaag nog bijles boekhouden op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

boekhouden

Robin

Kortrijk

Bachelor

HTI BRUGGE (nu VIVES)

Hotelmanagement

Bijles boekhouden met Robin

Door Frans, Engels, ... vlot te spreken kun je in België of in het buitenland geld verdienen of een betere job te pakken krijgen! Dit is voor mij zeer zeker het geval geweest toen ik reeds op 20-jarige leeftijd verantwoordelijke was voor een klein hotel met restaurant en feestzaal. Leerlingen helpen om oefeningen, problemen, schrijfoefeningen en spreekvaardigheid tot een goed einde te brengen geeft zoveel voldoening! Ik heb jaren remediëring gegeven op onze school, maar bijlessen van persoon tot persoon, met ondersteuning van BijlesHuis, zijn zoveel doeltreffender waardoor ik ook een grote voldoening van mijn werk ervaar en waardering krijg van mijn studenten.

9,5/10

Kortrijk
Hotelmanagement
Bachelor, HTI BRUGGE (nu VIVES)

boekhouden

Sophie

Kortrijk

Bachelor

Kuleuven

handelsingenieur

Bijles boekhouden met Sophie

Ik vind het leuk om kennis door te geven aan anderen en om mensen te helpen. Ik heb al veel leuke jobs gedaan, waaronder animator en babysitter. In deze jobs ben ik in contact gekomen met veel kinderen/ jongeren en ik vond dit een enorme leuke ervaring.

Kortrijk
handelsingenieur
Bachelor, Kuleuven

boekhouden

Michelle

Kruisem

Master

Educatieve

Bijles boekhouden met Michelle

Ik combineerde bijles vroeger met mijn studies. Echter was ik reeds een jaar aan het werk en miste ik het bijles geven. Vandaar combineer ik graag bijles met mijn werk. Als troef kan ik nu mijn ervaring in het bedrijfsleven toepassen tijdens mijn bijlessen.

Kruisem
Educatieve
Master,

boekhouden

Gauthier

Meulebeke

Master

Vlerick Business School

Financial Management

Bijles boekhouden met Gauthier

Ik heb zelf ook enorm veel bijles gevolgd vroeger ik mijn middelbaar onderwijs en universitair onderwijs, vooral wiskunde. Ik weet hoe lastig bepaald leerstof is, en hoe waardevol bijles kan zijn hiervoor. Bepaalde onderwerpen op een andere manier zien dan hoe de leerkracht het uitlegt, helpt enorm om leerstof beter te begrijpen. Mijn opgedane kennis + ervaring van zelf jarenlang bijles te hebben gevolgd, wil ik nu maximaal benutten door kwalitatieve bijles aan te bieden.

Meulebeke
Financial Management
Master, Vlerick Business School

boekhouden

Kathleen

Kortrijk

Bachelor

Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk + Brugge

Accounting & Controlling

Bijles boekhouden met Kathleen

Ik wil graag mensen helpen bij het verwerken van lesmateriaal voor alles wat met boekhouden te maken heeft. Ik hou van iemand 1-op-1 begeleiden. Bijles geven is dus helemaal mijn ding.

8/10

Kortrijk
Accounting & Controlling
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk + Brugge

boekhouden

Emma

Tielt

Master

Universiteit Gent

IT en management

Bijles boekhouden met Emma

Ik hou niet van stilzitten. In mijn vrije tijd doe ik dan ook graag iets nuttig voor leerlingen die het wat moeilijker hebben in een gewone klassituatie. Ik heb studenten ook altijd graag geholpen met leerstof uit te leggen.

Tielt
IT en management
Master, Universiteit Gent

boekhouden

Siebe

Meulebeke

Derde graad

Handelinstituut Regina Pacis

Marketing en ondernemen

Bijles boekhouden met Siebe

Ik weet uit ervaring dat uitleg krijgen van iemand met een ander standpunt dan een leerkracht zeer veel kan opbrengen. Ik help graag heel veel leerlingenmet hun minder sterke vakken zodat deze geen impact hebben op hun verdere carrière.

Meulebeke
Marketing en ondernemen
Derde graad, Handelinstituut Regina Pacis

boekhouden

Tamara

Lendelede

Bachelor

Odisee

Lerarenopleiding secundair onderwijs: Economie - Rooms-Katholieke Godsdienst

Bijles boekhouden met Tamara

Jongeren bijstaan in hun groei naar volwassenheid, bijstaan in het begrijpen van hun lessen, bijstaan in het bereiken van hun droom is mijn motivatie.

Lendelede
Lerarenopleiding secundair onderwijs: Economie - Rooms-Katholieke Godsdienst
Bachelor, Odisee

boekhouden

Greet

Roeselare

Master

bio-ingenieur

Bijles boekhouden met Greet

Roeselare
bio-ingenieur
Master,

boekhouden

Vandenbroucke

Oostrozebeke

Master

Faculté universitaire catholique de Mons

Toegepaste economische wetenschappen; commercieel beleid

Bijles boekhouden met Vandenbroucke

Vanuit mijn praktijkervaring denk ik dat ik de jonge mensen iets kan bijbrengen. Dit was en is nog steeds een van de dingen die ik wou doen naar het einde van mijn carrière.

Oostrozebeke
Toegepaste economische wetenschappen; commercieel beleid
Master, Faculté universitaire catholique de Mons

Studenten die we al konden helpen

 • Flora uit Antwerpen

  Student uit de 2e BA Vastgoed zoekt ondersteuning bij Boekhouden.

 • Bieke uit Antwerpen

  Bachelorstudente Rechtspraktijk heeft begeleiding nodig bij Boekhouden (vak 1e jaar) in het kader van een herexamen op 9 september.

 • Helena uit Temse

  Helena zit in haar 1e bachelor Restaurant Management en heeft moeite met boekhouden (basis boekhouden). Graag kreeg zij begeleiding met zicht op haar examens in januari.

 • Catherine uit Antwerpen

  Studente Boekhouden heeft nood aan ondersteuning bij boekhouden ikv haar Bachelorproef/eindwerk. Ze is concreet op zoek naar een docent met praktijkervaring boekhouden die idealiter ver… Lees meer

 • Loraine uit Aartselaar

  Leerling in het 5de middelbaar richting Ondernemen en Marketing wenst ondersteuning bij boekhouden. Hij komt van 4de Economie (ASO) en heeft dus een jaar achterstand wat betreft dit vak… Lees meer

 • Saskia uit Antwerpen

  Student aan AP Hogeschool Accounting Administration zoekt hulp bij Boekhouden semester 2 als voorbereiding op de examens.

 • Fela uit Aalst

  Masterstudente Beleid & Management in de Gezondheidswetenschappen (VUB) heeft begeleiding nodig bij het vak Boekhouden. Het gaat om een basiscursus, waarbij ze het examen al twee keer h… Lees meer

 • Catherine uit Antwerpen

  Leerling start in het 6e middelbaar TSO Handel en zoekt wat herhaling voor het vak boekhouden. Het handboek dat gebruikt wordt is 'Handelwijs 4'. De belangrijkste onderwerpen zijn balan… Lees meer

 • Yves uit Anderlecht

  Leerling 4e middelbaar (Handel) heeft begeleiding nodig bij boekhouden. Hij is dit jaar begonnen met boekhouden, maar de andere leerlingen hebben al 1 jaar ervaring ermee, dus wil hij z… Lees meer

 • Ariana uit Tubize

  Student uit de opleiding accountancy-fiscaliteit wil ondersteuning bij de vakken boekhouden en fiscaliteit. In het secundair onderwijs volgde ze kantoor-boekhouden, maar het tempo ligt … Lees meer

 • Rafael uit Antwerpen

  Student Bedrijfsmanagement-Rechtspraktijk (AP Hogeschool Antwerpen) wenst begeleiding bij boekhouden. Vorig jaar kreeg ze hiervoor een eerste module, ze neemt dit vak nu mee naar dit ja… Lees meer

 • Julia uit Kruisem

  Student 1ste bachelor TEW (UGent) wenst begeleiding bij het vak boekhouden. Het is vooral de basis die de student ontbreekt.

 • Mathias uit Antwerpen

  Studente 3de bachelor TEW (UA) wenst ondersteuning bij het vak Accountancy. Ze moet het voor de tweede keer meepakken. Ze zegt de basis wel te begrijpen, maar op de examens door stress … Lees meer

 • Tom uit Antwerpen

  Tom heeft begeleiding nodig bij het vak boekhouden. Hij volgt de richting bedrijfskunde als bijkomende master na zijn opleiding rechten. De cursus is 'Elementen van boekhouden en an… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Meulebeke op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent boekhouden en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent boekhouden in regio Meulebeke. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Meulebeke aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis boekhouden en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent boekhouden bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.

Top bijlesaanvragen

hulp in Boekhouden regio Meulebeke, dyscalculie bijles, bijles secundair onderwijs, bijles Boekhouden middelbaar in Meulebeke, bijles krijgen, bijles Boekhouden, bijlesdocent Boekhouden in Meulebeke, bijles Boekhouden geven in Meulebeke, bijles dyslexie