Bijles in Meulebeke

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Koen

Dentergem

Professioneel / Volwassen

KULeuven

Aggregaat

Bijles met Koen

Ik heb het na mijn opleiding altijd wel een beetje jammer gevonden dat ik niet in het onderwijs aan de slag kon, door omstandigheden. Kennisoverdracht geeft me altijd voldoening. Een carrièreswitch naar het onderwijs trekt me na die lange loopbaan in de private sector wel aan, wetende dat het lerarentekort steeds groter wordt, maar de onmogelijkheid anciënniteit mee te nemen houdt me o.a. tegen. In afwachting dat hier misschien verandering in komt, wil ik aftoetsen of lesgeven nog steeds iets voor mij is, hoewel bijles niet voor een grote groep is.

8,8/10

Dentergem
Aggregaat
Professioneel / Volwassen, KULeuven

Louise

Roeselare

Master

Universiteit Gent

Taal- en letterkunde Frans

Bijles met Louise

Hallo, ik ben Louise. Ik heb mijn diploma als leerkracht Frans-Nederlands behaald en ik sta altijd klaar om je te helpen! Momenteel studeer ik Taal- en Letterkunde: Frans, zodat ik de taal tot in de puntjes beheers. Verder ben ik leidster in een jeugdbeweging, waar ik niet enkel heb geleerd om het beste in mezelf naar boven te halen, maar ook bij anderen.

10/10

Roeselare
Taal- en letterkunde Frans
Master, Universiteit Gent

Ilse

Deinze

Professioneel / Volwassen

CVO Kisp

Frans voor gevorderden

Bijles met Ilse

Ik haal veel voldoening uit de 1-op-1 relatie met de leerlingen.

7,7/10

Deinze
Frans voor gevorderden
Professioneel / Volwassen, CVO Kisp

Isabel

Harelbeke

Master

PHVT GENT

Vertaler tolk Ndls Frans Spaans

Bijles met Isabel

Ik geef enorm graag les, en doe dit met passie en dynamiek. De voorbije 15 jaar heb ik Frans en Spaans gegeven, eerst aan humaniorastudenten, daarna aan volwassenen die Frans en Spaans volgen via het volwassenenonderwijs. Nu ben ik volledig zelfstandig om zelf mijn accenten te kunnen leggen, en ben ik zelfstandig docente Spaans en Frans voor volwassenen, bedrijven, scholieren, ... Ik ben verder ook beëdigd vertaler-tolk Nederlands, Frans en Spaans.

10/10

Harelbeke
Vertaler tolk Ndls Frans Spaans
Master, PHVT GENT

Annelies

Deinze

Master

UGent

Toegepaste ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Bijles met Annelies

Omdat ik momenteel in Mexico woon kan ik uiteraard geen les meer geven in België. Dankzij digitale bijlessen hoop ik om mijn passie van hieruit toch te kunnen verderzetten!

9/10

Deinze
Toegepaste ingenieurswetenschappen: bouwkunde
Master, UGent

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

8/10

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Arthur

Harelbeke

Master

KU Leuven

industrieel ingenieur

Bijles met Arthur

In het middelbaar lagen de wetenschapsvakken en wiskunde mij wel. Wanneer mijn klasgenoten soms iets niet begrepen zeiden ze soms dat ik wel nog goed kan uitleggen en ik deed dat ook nog graag. Vandaar dat ik dacht om dat te doen al bijverdienste

9/10

Harelbeke
industrieel ingenieur
Master, KU Leuven

Thibo

Roeselare

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur chemie ( of Science in Chemical Engineering

Bijles met Thibo

Waarom? Het is superbelangrijk voor de maatschappij, zeker in deze COVID tijden. Ik ga graag om met jongeren en heb een passie voor lesgeven, meer bepaald wiskunde/fysica/chemie gerelateerde vakken. Ook help je jongeren in nood om dingen beter te begrijpen, wat een enorme meerwaarde is. Ervaring? Heb een jaar toegepaste wiskunde gegeven aan eerstejaars uniefstudenten. Ongelooflijke ervaring omdat ze zeer gedreven waren en omdat de bijles ook effectief hielp om hun punten te verhogen. Heel veel positieve feedback gehad over geduldige en enthousiaste manier van bijles geven.

9,2/10

Roeselare
Burgerlijk ingenieur chemie ( of Science in Chemical Engineering
Master, Universiteit Gent

Isabel

Kortrijk

Master

Notariaat - UGent

Notariaat

Bijles met Isabel

Dit is eveneens de reden waarom ik de intentie heb om volgend academisch jaar een specifieke lerarenopleiding te volgen aan de Ugent. Het geven van bijlessen sluit hier dan ook perfect bij aan.

9,6/10

Kortrijk
Notariaat
Master, Notariaat - UGent

Liesbet

Deinze

Master

Universiteit Gent

in de biowetenschappen: voedingsindustrie

Bijles met Liesbet

Het geeft me voldoening om samen met de leerling een persoonlijk traject op te stellen zodat zijn doel wordt bereikt. Ik vind het fantastisch om met jongeren samen te werken en zij kunnen mijn enthousiasme en geduld waarderen. Ik heb al enkele studenten (2e graad-wiskunde) begeleid via BijlesHuis zowel fysieke als online lessen. Ik werk zeer graag samen met BijlesHuis.

9/10

Deinze
in de biowetenschappen: voedingsindustrie
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Adina uit Meulebeke

  Adina doet Bachelor Verpleegkunde en zou graag hulp hebben bij haar bachelorproef. Ze zal een bachelorproef hebben in het eerste semester en het tweede semester. Ze zou in de eerste pla… Lees meer

 • Hiba uit Meulebeke

  De leerling zit in het 1e middelbaar en volgt de richting Klassieke Talen. Ze is op zoek naar iemand die duidelijk en geduldig de wiskunde van het 1e middelbaar kan overbrengen.

 • Britt uit Meulebeke

  Student 2de middelbaar A-stroom (ASO moderne talen van vroeger, zou graag volgend jaar naar de wetenschappen doorstromen) zoekt hulp bij het vak Frans. Het vak ligt hem niet, en het ont… Lees meer

 • Myriam uit Meulebeke

  Leerling 3e middelbaar ASO heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Joyce uit Meulebeke

  Volwassene met beperkte basis heeft begeleiding nodig bij Arabisch (Darija). Hij wil zich kunnen verstaanbaar maken in Marokko. Hij spreekt zelf Berbers.

 • Emmi uit Meulebeke

  Leerling uit het 2e middelbaar STV zoekt hulp bij haar algemene studiemethode. Volgens haar moeder heeft ze moeite met plannen, samenvattingen maken en materie grondig genoeg instuderen… Lees meer

 • Sofie uit Meulebeke

  Leerling 5e middelbaar (Wiskunde-Wetenschappen, Abdijschool Zevenkerken) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, zowel bij de theorie als het maken van oefeningen.

 • Linsey uit Meulebeke

  Leerling 3e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode en bij Frans.

 • Jolien uit Ingelmunster

  Studente 5de middelbaar STW zoekt begeleiding bij Frans. Ze heeft al langer moeilijkheden bij Frans. Vooral de verschillende tijden en werkwoorden lukken niet (zoals bv: passé composé).… Lees meer

 • Véronique uit Ingelmunster

  Een student uit het 3e middelbaar Industriële Wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. De student heeft nooit grote problemen gehad met wiskunde, maar dit schooljaar gaat het moeilijk. Oo… Lees meer

 • Alix uit Meulebeke

  Leerling uit het 3e middelbaar STV wil ondersteuning bij wiskunde. Het vak was ook in het lager onderwijs al moeilijker.

 • Daan uit Meulebeke

  Leerling uit het 3e middelbaar zoekt hulp bij Engels. Het gaat vooral om de tijden, maar ook mondelinge vaardigheden zouden aan bod komen. Engels is altijd een moeilijker vak geweest vo… Lees meer

 • Daan uit Meulebeke

  Leerlinge in het 5de middelbaar Sociaal Technische Wetenschappen (TSO) heeft ondersteuning nodig bij Frans en eventueel Engels. Ze heeft eerder al bijles gevolgd, aangezien ze moeite he… Lees meer

 • Berthine uit Ingelmunster

  Een student uit het 6e middelbaar Industriële Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde, mechanica en elektriciteit.

 • Margaux uit Meulebeke

  Leerlinge in het 5de middelbaar richting Sociaal Technische Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Bij wiskunde ging het vorig schooljaar ook al moeizaam. Ze leert veel v… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.