Bijles Powerpoint in Blankenberge

Krijg vandaag nog bijles Powerpoint op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Powerpoint

Tom

Brugge

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles Powerpoint met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Brugge
MaNaMa, drs.
Master, UGent

Powerpoint

Ellen

Brugge

PhD

Universiteit Gent

Biotechnologie en biochemie

Bijles Powerpoint met Ellen

Ik heb zelf 2.5 jaar in het onderwijs gewerkt als leerkracht wetenschappen (2e graad), STEM en wiskunde (3e graad TSO) zowel in ASO en TSO richtingen. Lesgeven geeft mij veel voldoening omdat ik anderen dan iets kan bijbrengen op een ludieke en interessante manier. Het is bovendien leuk om vooruitgang te zien bij de cursisten.

Brugge
Biotechnologie en biochemie
PhD, Universiteit Gent

Powerpoint

Reinhard

Brugge

Master

Universiteit Gent (UGent)

Criminologie

Bijles Powerpoint met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren, en tegelijk iets bij te verdienen.

Brugge
Criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

Powerpoint

Lisa

Brugge

Master

Coventry University - United Kingdom

International Business Law

Bijles Powerpoint met Lisa

Door mijn vele opleidingen en diploma’s die ik behaald heb, heb ik verschillende leermethodes toegepast op mezelf. Uiteindelijk heb ik van alle methodes de voor en nadelen ondervonden. Graag breng ik mijn kennis over deze methodes en over mijn vakgebied over aan leergierige studenten en kinderen. Zodat ik hen kan helpen om efficiënt hun doel te bereiken.

Brugge
International Business Law
Master, Coventry University - United Kingdom

Powerpoint

Alex

Brugge

Master

Howest

Lager onderwijs

Bijles Powerpoint met Alex

Met een diploma lager onderwijs op zak wil ik graag mijn passie voor het lesgeven verderzetten. Mijn huidige studie onderwijskunde en het geven van bijles is dan ook de perfecte combinatie.

Brugge
Lager onderwijs
Master, Howest

Powerpoint

Eduardo Antonio Bracho

Brugge

Master

Biomedische Wetenschappen

Bijles Powerpoint met Eduardo Antonio Bracho

Mijn grootste motivatie is dat ik leerlingen uit allerlei richtingen kan helpen om ze te doen slagen. Zelf heb ik veel getwijfeld naar de richting waar ik uit wilde met mijn studies, daardoor heb ik veel geleerd over studieaanpak en oriëntering. Dat zijn tips dat ik altijd kan meegeven.

Brugge
Biomedische Wetenschappen
Master,

Powerpoint

Rani

Oostende

Derde graad

Examencommissie secundair onderwijs

Kantoortechnieken

Bijles Powerpoint met Rani

Momenteel heb ik al twee stages achter de rug waar ik les gaf aan grote klasgroepen. Bijles geven is voor mij een fijne uitdaging, maar ook een moment waarop ik zelf kan bijleren. Zo leer ik kennismaken met de individuele noden van ieder kind, en kan ik naar mijn stage toe meer (en misschien beter) differentiëren.

Oostende
Kantoortechnieken
Derde graad, Examencommissie secundair onderwijs

Powerpoint

Marilyne

Brugge

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs : geschiedenis - Nederlands

Bijles Powerpoint met Marilyne

Ik wil mij blijven verdiepen in mijn vakken en jongeren mee op sleeptouw nemen om hen warm te maken voor Nederlands en geschiedenis. Jongeren dingen bijleren en helpen ontwikkelen in onze samenleving is mijn grootste passie. Daarnaast ben ik ook enthousiast om volwassenen mee te nemen in de wereld van het digitale dankzij mijn diploma Mediacoach.

Brugge
in het onderwijs: secundair onderwijs : geschiedenis - Nederlands
Bachelor, Arteveldehogeschool

Powerpoint

Anais

Brugge

Bachelor

professionele lager onderwijs

in het lager onderwijs

Bijles Powerpoint met Anais

Huiswerkbegeleiding vind ik persoonlijk heel uitdagend aangezien iedere leerling op een andere manier tot leren komt. Voor mij was het dan ook altijd een uitdaging om didactische tools te ontwikkelden die de leerlingen helpen. Door de lerarenopleiding heb ik natuurlijk de nodige pedagogische en didactische kennis om nieuwe dingen aan te leren aan leerlingen.

Brugge
in het lager onderwijs
Bachelor, professionele lager onderwijs

Powerpoint

Aurélie

Blankenberge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Toerisme- en Recreatiemanagement

Bijles Powerpoint met Aurélie

Het heeft mij altijd al geboeid om anderen dingen bij te leren. Ik ben reeds twee jaar een Specifieke Lerarenopleiding aan het volgen in avondschool, welke ik met veel motivatie en enthousiasme verder zet. Bijles is voor mij dus een geweldige manier om meer ervaring op te doen.

Blankenberge
Toerisme- en Recreatiemanagement
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Veelgestelde vragen

Iedereen kan bijles Powerpoint volgen in Blankenberge! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Blankenberge hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles Powerpoint! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent Powerpoint grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles Powerpoint bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Blankenberge, het aantal uur dat je graag bijles Powerpoint wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles Powerpoint in de buurt van Blankenberge, bijlesdocent Powerpoint in Blankenberge, Powerpoint bijles gezocht in Blankenberge, bijles Powerpoint in Blankenberge, bijles secundair onderwijs, hulp in Powerpoint regio Blankenberge, bijles nodig, zomer bijles, bijles thuis