Bijles Frans in Blankenberge

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Charlotte

Beernem

Bachelor

Vives Brugge

Office Management - bedrijfsvertaler/tolk

Bijles Frans met Charlotte

Beernem
Office Management - bedrijfsvertaler/tolk
Bachelor, Vives Brugge

Frans

Vanessa

Oudenburg

Master

Erasmushogeschool

Tolk

Bijles Frans met Vanessa

Als leraar kan je echt het verschil maken. Je kan mensen een nieuwe taal aanleren of je kunt studenten helpen bij het slagen voor hun examens. Dit bezorgt je echt voldoening.

Oudenburg
Tolk
Master, Erasmushogeschool

Frans

Nancy

Torhout

Bachelor

Gesubsidieerde Vrije Normaalschool Tielt

Regentes Frans-Geschiedenis-Economie

Bijles Frans met Nancy

Ik draag graag kennis over, en leer zelf ook graag bij. Mijn ervaringen met bijles geven waren tot op heden altijd positief. Ik werk graag met jongeren.

8,5/10

Torhout
Regentes Frans-Geschiedenis-Economie
Bachelor, Gesubsidieerde Vrije Normaalschool Tielt

Frans

Diane

Bredene

Bachelor

HONIM

Economisch Hoger Onderwijs - Directiesecretariaat Moderne Talen

Bijles Frans met Diane

Diane heeft zeer lang in regio Brussel gewoond en gewerkt, en spreekt vlot 4 talen. Ze beschikt over een diploma Secretariaat-Talen, en heeft de nodige ervaring met taalbegeleiding. Ze is momenteel op pensioen, wat haar de nodige tijd geeft om nog meer leerlingen te ondersteunen.

Bredene
Economisch Hoger Onderwijs - Directiesecretariaat Moderne Talen
Bachelor, HONIM

Frans

Sophie

Oudenburg

Master

Universiteit Gent

Vertaler tolk Frans-Italiaans

Bijles Frans met Sophie

Ik vind het heel leuk om ervoor te zorgen dat een student iets snapt waar hij het moeilijk mee heeft. Ook iemand zien evolueren op alle vlakken is heel boeiend. Van studenten kan er bovendien iets geleerd worden. De aanpak moet verschillen van leerling tot leerling. Ik heb nog enkele jaren bijles gegeven aan een meisje uit het middelbaar en vond het leuk te horen dat ze graag kwam en Frans niet meer zo erg vond.

9/10

Oudenburg
Vertaler tolk Frans-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Frans

Xenia

Oudenburg

Master

Universiteit Gent

Tolken: Nederlands, Duits en Russisch

Bijles Frans met Xenia

Het doet mij oprecht plezier als mijn leerling/student iets bijleert en dingen begint in te zien die voorheen zo complex leken te zijn. Momenteel geef ik ook actief bijles in het Frans en Duits aan leerlingen van zowel de lagere school als het middelbaar, maar bachelorstudenten zijn uiteraard ook altijd welkom.

10/10

Oudenburg
Tolken: Nederlands, Duits en Russisch
Master, Universiteit Gent

Frans

Trees

Jabbeke

Bachelor

Katho Reno Torhout

Frans (uitdieping) - Engels - economie

Bijles Frans met Trees

Elke leerling heeft nood aan succeservaringen om gemotiveerd te blijven. Deze succeservaringen moeten daarom niet groots zijn. Met kleine stapjes vooruit kun je ook je doel bereiken. Als ik hier mijn steentje kan toe bijdragen is mijn opdracht alvast geslaagd. Het doet me deugd hoe dankbaar de leerlingen zijn omdat ze plots meer zelfvertrouwen krijgen!

8/10

Jabbeke
Frans (uitdieping) - Engels - economie
Bachelor, Katho Reno Torhout

Frans

Sarah

Damme

Bachelor

Secondair Onderwijs PAV

Bijles Frans met Sarah

8/10

Damme
Secondair Onderwijs PAV
Bachelor,

Frans

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles Frans met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Frans

Johan

Oostende

Master

Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles Frans met Johan

Ik vind het bijzonder interessant om bijles te geven en heb al ervaring als coach, stagebegeleider en werkplekbegeleider.

Oostende
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Stien uit Oostende

  Leerling 6e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, naar aanleiding van het examen bij de examencommissie.

 • Ann uit Bredene

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode.

 • Hannes uit Oostende

  Leerling uit het 4e middelbaar economie-talen zoekt hulp bij Frans. De taal liep ook vorig jaar al wat moeilijker en de klasgroep is groot. De leerling krijgt weinig de kans om vragen t… Lees meer

 • Isa uit Ichtegem

  Student 6de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen Latijn wenst ondersteuning bij Frans. De taal is minder zijn ding. De student kan zich moeilijker concentreren bij het studeren van grote p… Lees meer

 • Suze uit Oostende

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen, College Oostende) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode en planning. Hij heeft een achterstand qua kennis en vaardigheden… Lees meer

 • Maartje uit Gistel

  Studente in derde jaar communicatiemanagement neemt nog steeds een vak Frans mee van het eerste jaar. Ze worstelt soms nog met de basistheorie. Ze is dus op zoek naar een bijlesdocent o… Lees meer

 • Lieke uit Oostende

  Studente 3e Bachelor Communicatiemanagement (Artevelde) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat hierbij om het vak van het eerste jaar, met een klemtoon op grammatica en teksten sch… Lees meer

 • Sophie uit Knokke-Heist

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Frans in het kader van haar werk.

 • Ann uit Oostende

  2 leerlingen (meisjes, 3e middelbaar economie, Sint-Adreasinstituut Oostende, 1 leerling met dyslexie) hebben een gezamenlijke begeleiding nodig bij Frans.

 • Philip uit Oostende

  Student vierde middelbaar Techniek-Wetenschappen (3u Frans) zoekt hulp bij het vak Frans. Vorig jaar kreeg hij hier ook al extra ondersteuning voor.

 • Margriet uit Knokke-Heist

  Student 2de middelbaar zoekt hulp bij Frans. Hij heeft het moeilijk met de woorden leren en het inzicht voor tijden en vervoegingen.

 • Nele uit Oostende

  Deze persoon zou graag met behulp van bijles haar basiskennis Frans verbeteren. Haar huidige kennis van Frans is heel minimaal. Ze wilt graag haar plan kunnen trekken op reis + kennis v… Lees meer

 • Hilde uit Knokke-Heist

  Student 1e middelbaar Latijn heeft begeleiding nodig bij Frans, het gaat om het overlopen van de leerstof van het 6e leerjaar.

 • Hilde uit Middelkerke

  Student Examencommissie (3e graad STW) met ADD heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij mist de basis en heeft dus een grondige opfrissing nodig.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles Frans zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio Blankenberge gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!
Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in Blankenberge. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen Frans achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

De prijs van bijles Frans in Blankenberge ligt tussen de €25 en €40 per lesuur. Waarom zo'n brede range? BijlesHuis werkt met zowel junior, senior als professionele docenten. Die zijn ingedeeld en worden eerlijk vergoed op basis van diploma en didactische ervaring. Daarnaast speelt ook de duur van je bijlesreeks Frans een rol, net als de inhoud van het vak waarvoor je bijles nodig hebt. We hebben hier alle informatie over onze tarieven duidelijk opgelijst.

Top bijlesaanvragen

Frans bijles in Blankenberge, bijles prijs per uur, bijles Frans in Blankenberge, bijles door studenten, beste bijles, bijlesgever gezocht, bijles Frans middelbaar, privéles Frans, Frans bijles aan huis in Blankenberge