Bijles Italiaans in Blankenberge

Verbeter je Italiaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Italiaans

Shana

Brugge

Master

Universiteit Gent

Taal- en letterkunde Nederlands-Italiaans

Bijles Italiaans met Shana

Ik heb altijd al een grote interesse gehad in het onderwijzen omdat het me zoveel voldoening geeft om leerlingen te zien evolueren en om hen te helpen hun doel te bereiken. Ik geef al een aantal jaren studiebegeleiding en bijles in talen (Nederlands, Italiaans, Engels, Frans...). Ik heb zelf Latijn-Moderne Talen gevolgd in het middelbaar en Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de unief, dus talen zijn echt een passie voor mij. Die passie zou ik graag overdragen op studenten die het wat moeilijker hebben met taal. Ik ben zeer geduldig, gemotiveerd en geloof dat ik mijn positieve ingesteldheid kan overbrengen op mijn leerlingen.

Brugge
Taal- en letterkunde Nederlands-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles Italiaans met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Italiaans

Jan

Koksijde

Master

Vrije Universiteit Brussel

Communicatiewetenschappen

Bijles Italiaans met Jan

De ervaring, vorig jaar als interimaris, inspireerde mij om in te schrijven bij BijlesHuis. Als journalist heb ik steeds een passie gekoesterd om kennis en informatie aan anderen door te geven en zelf nieuwe onderwerpen te verkennen.

Koksijde
Communicatiewetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel

Italiaans

Hanne

Langemark-Poelkapelle

Master

Universiteit Gent

Tolken Engels - Italiaans - Nederlands

Bijles Italiaans met Hanne

Ik hou ervan om mensen te helpen en krijg ongelooflijk veel voldoening wanneer ik het lichtje zie gaan branden. Ik hoop steeds dat ik iemand kan helpen om vooruit te gaan.

Langemark-Poelkapelle
Tolken Engels - Italiaans - Nederlands
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Nathalie

Gent

Bachelor

UGent

Toegepaste taalkunde: Frans-Italiaans-Nederlands

Bijles Italiaans met Nathalie

Na mijn studies ging ik aan de slag als meertalige sales support bij een internationaal bedrijf, alwaar ik mijn talenkennis (Nederlands-Frans-Engels-Italiaans) tot een hoger niveau kon tillen. Toch lonkte het lesgeven. Het is mijn doel om jong en oud zin te doen krijgen in taal.

Gent
Toegepaste taalkunde: Frans-Italiaans-Nederlands
Bachelor, UGent

Italiaans

Rosalie

Gent

Bijles Italiaans met Rosalie

Ik leg graag dingen uit aan andere mensen. Voor mij is het ook fijn om nog iets te doen met mijn reeds behaalde diploma.

Gent

Italiaans

Guy

Middelkerke

Master

Cooremans ucb

Vertaler

Bijles Italiaans met Guy

Ik geef vaak bijles en heb de voldoening te horen dat mijn studenten geslaagd zijn.

Middelkerke
Vertaler
Master, Cooremans ucb

Italiaans

Santino

Gent

Bijles Italiaans met Santino

Op dit moment ben ik aan het werken als credit administrator bij een bank in Brussels, maar het onderwijs blijft mijn grootste professionele passie. Tot vorige mei heb ik gewerkt als leerkracht Italiaans in Sint-Niklaas en vanaf oktober 2016 tot vorige februari werkte ik bij het Brussels Education Center. Bij beide bovenstaande ervaringen kreeg ik heel positieve evaluatie's van de studenten. Tijdens het laatste jaar was ik actief als freelancer vertaler van juridische akten en op 15 november 2016 heb ik de eed afgelegd om juridische vertaler/tolk te worden. Verder, vorig jaar was ik bezig met de examens i.v.m. een master in de Belgische rechten (in het Nederlands) aan de KU Leuven die ik nog niet heb afgerond. Ik heb al een diploma in de Italiaanse rechten (Università degli studi di Trieste) en in internationaal recht (ULB - behaald zowel in het Frans als in Engels).

Gent

Italiaans

Maria

Gent

Bijles Italiaans met Maria

Ik ben onlangs teruggekeerd naar mijn oorspronkelijke passie, talen. Van opleiding ben ik linguïste en talen zijn "my cup of tea".

Gent

Italiaans

Kelly

Gent

Bijles Italiaans met Kelly

Ik heb 3 jaar geleden mijn Master in de Taal-en Letterkunde (Latijn-Italiaans) behaald, waarna ik met veel plezier in het onderwijs ben gestapt. Tijdens mijn studies heb ik bovendien ervaring mogen opdoen als huiswerk- en studiebegeleidster. Reeds op zeer jonge leeftijd wist ik dat ik leerkracht wilde worden en mijn recente ervaring als leerkracht Latijn heeft die overtuiging volledig bekrachtigd. Na 3 jaar voor de klas te hebben gestaan, ben ik echter tot de conclusie gekomen dat een job als studiebegeleidster mij net iets meer ligt dan die van leerkracht. Als leerkracht ben je immers niet altijd in de mogelijkheid om al je leerlingen op even grondige wijze te begeleiden en dat vond ik niet altijd even gemakkelijk. Als studiebegeleider daarentegen, kan je je leerlingen jouw volledige en onverdeelde aandacht geven en je lessen op een veel persoonlijkere manier brengen. Fungeren als vertrouwenspersoon en steunpilaar voor de leerlingen, maken naar mijn mening daarenboven minstens evenveel deel uit van het begeleidingsproces als het lesgeven in een bepaalde materie zelf. Voor mij is er niets mooier dan leerlingen te zien groeien en vooruitgang te zien boeken in een vak dat voordien 'onmogelijk' leek. Evenals hen te helpen hun zelfvertrouwen terug te vinden, nadat ze even door de bomen het bos niet meer konden zien.

Gent