Verbeter je Italiaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Italiaans uit Kortemark! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Italiaans

Tamara

Aalst

Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles Italiaans met Tamara

In het middelbaar gaf ik regelmatig bijles aan klasgenoten of jongere leerlingen en heb dit steeds graag gedaan.

Aalst
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Italiaans

Hanne

Kuurne

Master, Universiteit Gent

Bijles Italiaans met Hanne

Ik hou ervan om mensen te helpen en krijg ongelooflijk veel voldoening wanneer ik het lichtje zie gaan branden. Ik hoop steeds dat ik iemand kan helpen om vooruit te gaan.

Kuurne
Tolken Engels - Italiaans - Nederlands
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Shana

Brugge

Master, Universiteit Gent

Bijles Italiaans met Shana

Ik heb altijd al een grote interesse gehad in het onderwijzen omdat het me zoveel voldoening geeft om leerlingen te zien evolueren en om hen te helpen hun doel te bereiken. Ik heb tijdens mijn studies studiebegeleiding gegeven en geef al een aantal jaren ook bijles in talen (Nederlands, Italiaans, Engels, Frans...). Ik heb zelf Latijn-Moderne Talen gevolgd in het middelbaar en Taal- en Letterkunde aan de unief, dus talen zijn echt een passie voor mij. Die passie zou ik graag overdragen op studenten die het wat moeilijker met taal hebben. Ik ben zeer geduldig, gemotiveerd en geloof dat ik mijn positieve ingesteldheid kan overbrengen op mijn leerlingen.

Brugge
Taal- en letterkunde Nederlands-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Daphné

Kortrijk

Bachelor, Hogeschool Gent

Bijles Italiaans met Daphné

Aangezien taalkennis mij altijd heeft geholpen in het leven, zowel in Belgie als in het buitenland, zou ik dit graag overbrengen aan anderen.

Kortrijk
Bedrijfsvertaler-tolk
Bachelor, Hogeschool Gent

Italiaans

Rosalie

Gent

None

Bijles Italiaans met Rosalie

Ik leg graag dingen uit aan andere mensen. Daarnaast ben ik op zoek naar werk in de buurt van Gent, om mezelf wat beter te kunnen ondersteunen nu ik een nieuwe richting heb gekozen om in verder te studeren. Voor mij zou het ook fijn zijn om nog iets te doen met mijn reeds behaalde diploma.

Gent

Italiaans

Lisa

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Italiaans met Lisa

Ik geef reeds enkele jaren bijles en dat bevalt me prima! Het is een mooie bijverdienste en tegelijkertijd onderhoud ik zelf nog mijn taal en ben ik bezig met waarvoor ik studeerde. Naast de bijlessen geef ik ook nog enkele uren per week avondles Italiaans aan volwassenen.

Gent
Master Tolken + Specifieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Santino

Gent

None

Bijles Italiaans met Santino

Geachte, op dit moment ben ik aan het werken als credit administrator bij een bank in Brussels, maar is het Onderwijs mijn grootste professionele passie. Samenvatting van mijn professionele ervaringen/diploma's. Tot vorige mei heb ik gewerkt als leerkracht Italiaans bij de CVO LBC in Sint-Niklaas (zie referentie Mevrouw Hilde Penneman, email hilde.penneman@lbconderwijs.be) en vanaf october 2016 tot vorige februari werkte ik bij het Brussels Education Center, in Brussel (campus VUB). Daar had ik een tijdelijk contract en ik werkte 9 uur per week (zie referenties: Chantal Vertommen, mijn mentor, chantal.vertommen@cvo-bec.be, en Danielle Hontoir, Adjunct-directeur HR, danielle.hontoir@cvo-bec.be). Bij beide bovenstaande ervaringen kreeg ik heel positieve evaluatie's van de studenten. Tijdens het laatste jaar was ik actief als freelancer vertaler (Italian desk) van juridische akten en op 15 november 2016 heb ik de eed afgelegd om juridische vertaler/tolk te worden bij de rechtbank van Gent. Verder, vorig jaar was ik bezig met de examens i.v.m. een master in de Belgische rechten (in het Nederlands) aan de KU Leuven die ik nog niet heb afgerond. Ik heb al een diploma in de Italiaanse rechten (Università degli studi di Trieste) en in internationaal recht (ULB - behaald zowel in het Frans als in Engels). In Italië heb ik al gewerkt drie jaar bij een advocatenkantoor als legal counsel (zie www.ordineavvocatimilano.it). In België heb ik gewerkt als juridische medewerker bij een incassobureau en daarna als junior legal counsel bij een verzekeringsbedrijf. Ik hoop gewoon om weer actief te kunnen zijn in de sector van het Onderwijs. Alvast bedankt voor uw reactie. Vriendelijke groeten, Santino Giglione

Gent

Italiaans

Sara

Gent

None

Bijles Italiaans met Sara

Ik heb dat in het verleden al eens gedaan en dat was een leuke ervaring! Het zal dit jaar zeker ook een goede ervaring zijn aangezien ik de specifieke lerarenopleiding ga volgen.

Gent

Italiaans

Maria

De Pinte

None

Bijles Italiaans met Maria

Beste, U zal waarschijnlijk even knipperen met de ogen als u mijn CV leest. Er staat eigenlijk geen enkele relevante ervaring in. Enkel saaie beroepen in sales en customer service. Daar wens ik namelijk een punt achter te zetten en een volledig nieuw boek van de boekenplank nemen. Zo simpel is het. De saaie suffe bureaujobs wil ik achter me laten en terug keren naar mijn oorspronkelijke passie, talen. Van opleiding ben ik linguiste en talen zijn "my cup of tea" zoals u kan zien in mijn CV. Naast de standaard talen die u heeft, bied ik u enkele meer voor uw repertoire. Vrijblijvend uiteraard. Zo simpel is mijn motivatie. Hopend op een kans een boek te kunnen opbergen en een nieuw open te slaan. Vriendelijke groeten, Maria

De Pinte

Italiaans

Jens

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles Italiaans met Jens

Ik geef momenteel les bij een kantoor, en aangezien dit een heel positieve ervaring is zou ik dit graag intensiever doen

Gent
Burgerlijk ingenieur - Master TEW
Master, Universiteit Gent (UGent)