Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Kortemark! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Isolde

Torhout

None

Bijles met Isolde

Ik zoek nog een leuke studentenjob. Momenteel studeer ik een lerarenopleiding Nederlands-Engels aan de Vives in Torhout. Natuurlijk zou dit een meerwaarde zijn aan mijn studies.

Torhout

Veronique

Lichtervelde

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles met Veronique

Ik help graag studenten met hun leerstof en studiebegeleiding want het is vaak een worsteling voor hen. Motivatie is mijn specialisatie en vooral wanneer het gaat over complexe leerinhoud en leerlingen/studenten met conflicten in leren. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk samen met de leerling/student om een gepaste studiemethode te zoeken. Examen commissie leerlingen zijn ook zeker welkom.

Lichtervelde
Internationaal recht
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Laura

Staden

None

Bijles met Laura

Ik ben net afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Ik studeer echter nog verder om mijn diploma als logopedist te behalen. Om mijn kennis en vaardigheden als leerkracht te onderhouden, zou ik graag bijles geven. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het helpen van mijn leerlingen.

Staden

Lise

Torhout

None

Bijles met Lise

Na vijf jaar studeren zit het er voor mij bijna op. Graag wil ik met mijn opgedane kennis anderen vooruit helpen in hun studie. Jongeren in het middelbaar die het moeilijk hebben met biologie, of studenten verpleegkunde die vloeken op hun anatomie/fysiologie help ik met veel plezier vooruit!

Torhout

Klaas

Hooglede

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Klaas

Geachte, Ik wil graag bijles geven omdat ik over de nodige diploma's beschik. Ik ben in het bezit van een lerarendiploma (specifieke lerarenopleiding cultuur- en maatschappijwetenschappen) en een masterdiploma rechten. Vanaf eind september 2015 start ik met een vervolgopleiding, namelijk postgraduaat sportmanagement. Graag had ik mijn pedagogische skills nog wat verder verscherpt door bijles te geven. Tijdens mijn studies was ik ook altijd bereid om andere studenten uit het zelfde jaar of uit een ander jaar te helpen met het verwerken van de leerstof. Mijn sterkste punt is vooral mijn geduld om iets over te brengen. Als afgestudeerde leerkracht recht en humane vakken zie ik het daarnaast als mijn taak om bij iedere leerling zijn of haar talenten optimaal te stimuleren. Met vriendelijke groeten, Klaas Van Dorpe

Hooglede
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Amber

Roeselare

Master, KU Leuven

Bijles met Amber

Ik behaalde in juni mijn bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands en Duits) met grote onderscheiding en volg dit academiejaar de Master Taalkunde. Ik heb de drang om enerzijds mijn ervaring en kennis wat betreft studeren, organisatie en talen in het algemeen door te geven aan anderen en om anderzijds zelf bij te leren door die ervaring en kennis door te geven en mezelf te ontwikkelen als begeleidster/leerkracht. Ik begeleidde reeds enkele personen en vond dat telkens een uitdaging om een gepaste en persoonlijke studiemethode te creëren voor die bepaalde persoon.

Roeselare
Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven
Master, KU Leuven

Imke

Kortemark

Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Bijles met Imke

Als pas afgestudeerde leerkracht Nederlands en economie aan de hogeschool Vives Brugge, wil ik graag mijn passie voor deze vakken overbrengen op jongeren. Ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen en doen wat ik graag doe, lesgeven en jongeren begeleiden.

Kortemark
secundair onderwijs: Nederlans en economie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Gijs

Roeselare

Master, K.U. Leuven

Bijles met Gijs

Ik heb de voorbije drie jaar als leraar gewerkt en zou dat graag verder blijven doen terwijl ik ondertussen aan een aantal eigen projecten werk.

Roeselare
Taal- en letterkunde
Master, K.U. Leuven

Justine

Roeselare

Bachelor, kuleuven

Bijles met Justine

Ik geef graag uitleg aan anderen en ze stellen dit ook op prijs. Na mijn master Taal-en Letterkunde zal ik een lerarenopleiding volgen. Bijles lijkt me daarvoor de ideale voorbereiding.

Roeselare
Bachelor Taal-en Letterkunde
Bachelor, kuleuven

Siegfried

Zedelgem

PhD

Bijles met Siegfried

Ik ben op zoek naar een job in de regio West-Vlaanderen die nauw aansluit bij mijn opleiding en die ook de mogelijkheid biedt om regelmatig met studenten contact te hebben en samen te werken, Jullie manier van werken spreekt me meer aan dan het traditionele klassicale onderwijs en ik denk dus dat dit een goede optie kan zijn.

Zedelgem
PhD