Verbeter je techniek vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten techniek uit Kortemark! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

techniek

Kevin

Gent

Master, Master Universiteit Gent

Bijles techniek met Kevin

Ik ben studiebegeleider en bijlesleerkracht als zelfstandige in hoofdberoep en wil graag nog meer leerlingen en studenten ondersteunen.

Gent
Master, Master Universiteit Gent

techniek

Maxime

Harelbeke

Master, KIHO Gent

Bijles techniek met Maxime

Als industrieel ingenieur creëer ik graag een meerwaarde. Ik help graag kinderen en jongeren op weg helpen om meer uit hun capaciteiten te halen. Ik help bij wiskunde en exacte wetenschappen.

Harelbeke
Industrieel ingenieur electromechanica
Master, KIHO Gent

techniek

Brecht

Roeselare

Master, Hogeschool West-Vlaanderen

Bijles techniek met Brecht

Ik heb reeds 13 jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht, coördinator en directeur van leerlingen secundair onderwijs, volwassenenonderwijs en hoger onderwijs. Ik ben gepassioneerd door wiskunde en mijn ingenieursvakken (mechanica, elektriciteit, elektronica, fysica, management,...) en wil graag leerlingen met problemen remediëren, ondersteunen en uiteraard motiveren.

Roeselare
Industrieel ingenieur elektromechanica optie automatisering
Master, Hogeschool West-Vlaanderen

techniek

Erwin

Zedelgem

None

Bijles techniek met Erwin

Ik weet hoe belangrijk het is om op een begrijpelijke en begrijpbare manier informatie te verwerken tot kennis. Ikzelf heb vrij veel diploma's behaald in mijn loopbaan: ingenieur, 5 ICT certificaten, Personal trainer, masseur, voedingsconsulent, en ik spreek 5 talen. Alles stel ik in het werk om jouw diploma- en kennisdromen op dezelfde manier te behalen. Eenvoud in het uitleggen van complexe materie is de sleutel tot succes.

Zedelgem

techniek

Cille

Antwerpen

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles techniek met Cille

Het lijkt me een interessante ervaring anderen bij te leren en een kans om de vakken van mijn opleiding van de andere kant te bekijken. Verder verdien ik als student graag een centje bij.

Antwerpen
Master Elektromechanica
Bachelor, Universiteit Antwerpen

techniek

Nathan

Oostende

None

Bijles techniek met Nathan

Geachte Ik ben Nathan Blondé (24 jaar) en afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs fysica-techniek. Daarna heb ik nog een jaar wiskunde bijgedaan. Ondertussen heb ik al twee jaar ervaring in het onderwijs en heb ik ervaring met zo goed als elk wetenschappelijk vak en met elk onderwijsniveau. Dit jaar ben ik opnieuw beginnen studeren (bedrijfskunde) en wil ik dit combineren met bijles te geven. Ik ben een zeer gemotiveerde leerkracht die me graag verdiept in elk onderwerp. Bijles geven geeft me daarnaast ook nog de kans mij verder te ontwikkelen als leerkracht en mijn competenties te onderhouden en nog meer uit te werken.

Oostende

techniek

Gilles

Avelgem

None

Bijles techniek met Gilles

Vorig jaar studeerde ik af in mijn specifieke lerarenopleiding. Mijn vooropleiding was bachelor elektromechanica met specialisatie in HVAC. Momenteel ben ik aan het werk als technicus in de klimatisatie. IK heb altijd wel veel plezier gehad in het lesgeven. Mijn meeste voldoening haal ik bij het aanbrengen van leerstof en het aanleren van 'strategieën' om de leerstof beter te snappen. Het lijkt me een hele uitdaging om een leerling/student te helpen bij het slagen van zijn schoolcarrière. Hoe graag ik mijn job als technicus ook doe, ik mis het lesgeven wel een beetje. Ik denk dat ik in aanvulling op mijn lerarendiploma wel nog heel wat 'skills' zou kunnen bijschaven. Uiteraard ben ik bereid om in functie van de leerlingen mijn kennis wat op te frissen en waar nodig bij te schaven. Zelf heb ik het meeste kennis en materiaal van technische vakken. Maar ook ondersteuning geven aan mensen van het basisonderwijs schrikt me niet af. Wiskunde zou ik door mijn vooropleiding ook kunnen geven, uiteraard in lagere graden en in studierichtingen waar de wiskunde geen directe hoofdrol speelt.

Avelgem

techniek

Emre

Aalst

None

Bijles techniek met Emre

Ten eerste is het belangrijk om kennis te delen. Ik heb veel ervaring met bijles geven in het weekend en ook op een internaat. Ik doe dit heel graag omdat het mij een bevredigend gevoel geeft en ik weet ook heel goed om te gaan met jongeren. Tot nu toe heb ik ervaring met bijles te geven aan leerlingen uit het secundair onderwijs. Ten tweede is dit een mooi initiatief om als student bij te verdienen.

Aalst

techniek

flore

Bredene

None

Bijles techniek met flore

Om een centje bij te verdienen als ook een mooie meerwaarde als toekomstige leerkracht secundaire onderwijs.

Bredene

techniek

Dorien

Ninove

None

Bijles techniek met Dorien

Het zou leuk zijn om nog een extra centje bij te verdienen met iets waar ik goed in ben, ik leer kinderen graag bij en wil hen helpen waar ik kan.

Ninove