Verbeter je statistiek vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten statistiek uit Kortemark! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

statistiek

Niel

Ingelmunster

Master, Universiteit Gent

Bijles statistiek met Niel

Bijles geven is aan de ene kant een manier om bezig te blijven met materie die mij interesseert, en waarvoor ik voor bio-ingenieurswetenschappen gekozen heb. Aan de andere kant geeft het mij de kans om de kennis die ik in mijn studie heb opgedaan, door te geven aan studenten die problemen ondervinden met bepaalde vakken. De vakken die ik hierboven heb opgelijst, heb ik met veel plezier gevolgd. Het zijn alle wetenschapsvakken, omdat mijn studie nu eenmaal focust op (natuur)wetenschappen en het ook die vakken zijn die ik het liefste doe. Het examen van ieder onderdeeltje per vak heb ik met succes afgelegd, en denk dan ook dat ik de juiste persoon ben om bijles te geven in die vakken.

Ingelmunster
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, Universiteit Gent

statistiek

Jeroen

Staden

Master, Universiteit Gent

Bijles statistiek met Jeroen

Over de jaren heen heb ik een goede en efficiënte studiemethode ontwikkeld met daaruit volgend goede resultaten. Ik zou deze competentie graag delen met andere studenten die problemen ondervinden tijdens het studeren.

Staden
1e jaar master handelsingenieur: operationeel management
Master, Universiteit Gent

statistiek

Brecht

Roeselare

Master, Hogeschool West-Vlaanderen

Bijles statistiek met Brecht

Ik heb reeds 13 jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht, coördinator en directeur van leerlingen secundair onderwijs, volwassenenonderwijs en hoger onderwijs. Ik ben gepassioneerd door wiskunde en mijn ingenieursvakken (mechanica, elektriciteit, elektronica, fysica, management,...) en wil graag leerlingen met problemen remediëren, ondersteunen en uiteraard motiveren.

Roeselare
Industrieel ingenieur elektromechanica optie automatisering
Master, Hogeschool West-Vlaanderen

statistiek

Niels

Staden

None

Bijles statistiek met Niels

Bijles geven laat niet alleen toe mensen te helpen, het geeft jezelf ook de kans om oud materiaal te herzien. Zaken waarvan ik toendertijd niet goed begreep waarom ze aan ons gedoceerd werden, kan ik nu veel beter plaatsen. Dit kan ik dan ook aan de student meegeven. Met andere woorden: een win-win. In het verleden heb ik reeds bijles gegeven: zowel aan universitaire studenten als aan middelbare scholieren. Aangezien dit steeds goed meegevallen is, zowel voor de student als mezelf, wil ik dit graag via dit platform verder zetten. Aarzel dus niet om mij te contacteren.

Staden

statistiek

Reinhard

Zwevezele

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles statistiek met Reinhard

Om de eigen kennis te onderhouden/om bij te leren en als bijverdienste. Om vaardigheden op te doen in lesgeven.

Zwevezele
Master in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

statistiek

Tom

Veurne

Master, Universiteit Gent

Bijles statistiek met Tom

Ik wil mijn vrije tijd nuttig besteden aan iets wat ik graag doe, ik wil mijn ervaring doorgeven aan jongeren met leerproblemen. In mijn studieloopbaan heb ik nooit echt problemen gekend wegens een goeie werkmethodiek. Ik heb altijd graag wetenschapsvakken ingestudeerd, vandaar dat ik er iets wil mee doen in bijberoep. Met vriendelijke groeten, Tom

Veurne
Master, Universiteit Gent

statistiek

Daan

De Haan

Master

Bijles statistiek met Daan

Op zoek naar bijverdienste, met name gedurende de zomermaanden

De Haan
Master

statistiek

Geert

Roeselare

Master, UGent

Bijles statistiek met Geert

Ik ben beroepsmatig bezig met praktische aspecten van wiskunde en fysica maar vind het fijn om af en toe met theorie en oefeningen bezig te zijn. Wiskunde is bovendien één van mijn hobby's. Ik motiveer graag mensen. Interessante bijverdienste.

Roeselare
Master in de ingenieurwetenschappen (Burgerlijk ingenieur)
Master, UGent

statistiek

Blerta

Brugge

Master, Master Universiteit Gent

Bijles statistiek met Blerta

Ik heb de afgelopen jaren altijd bijles gegeven aan mijn jongere broer en zus, waarbij ik tot de ontdekking kwam dat het heel veel voldoening gaf om hen te zien slagen met de hulp die ik hen gaf.

Brugge
burgerlijk ingenieur
Master, Master Universiteit Gent

statistiek

Amaury

Oostkamp

Master, KUL

Bijles statistiek met Amaury

Ik zou graag bijles willen geven als vakantiejob voor de maand augustus. Ik gaf vroeger al bijles aan vrienden en het is iets wat ik met veel plezier doe.

Oostkamp
Master, KUL