Bijles in Lichtervelde

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Reinhard

Zwevezele

Master

Universiteit Gent (UGent)

in de criminologie

Bijles met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren. Zo doe ik ook vaardigheden op in het lesgeven.

Zwevezele
in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

Jason

Roeselare

Professioneel / Volwassen

EHSAL Management School

Postgraduaat Digitale marketing en communicatie

Bijles met Jason

Naast mijn vaste job als marketeer houd ik graag de talenkennis uit mijn studies op peil door die te delen met anderen die het nodig hebben. Ik kan bijles geven voor Nederlands, Engels en Spaans.

Roeselare
Postgraduaat Digitale marketing en communicatie
Professioneel / Volwassen, EHSAL Management School

Eloïse

Roeselare

Master

Bijles met Eloïse

Na mijn opleiding Handelswetenschappen heb ik nog een specifieke lerarenopleiding gevolgd met economie als specialisatie. Gedurende de stage (60 uur in alle onderwijsniveaus) heb ik mijn draai gevonden in het lesgeven. Ik haal er bijzonder veel voldoening uit wanneer ik merk dat leerlingen na een inspanning een onderdeel van de leerstof begrijpen. Voor volgend jaar heb ik reeds een tewerkstelling in de privé-sector, maar wil graag het lesgeven onderhouden. De combinatie met bijles is voor mij dus ideaal.

Roeselare
Master,

Maxime

Roeselare

Bijles met Maxime

Ik doe graag extra ervaring op als leerkracht. Van dichtbij ervaren waar de moeilijkheden liggen bij de leerlingen is een ideale leerschool. Ik beschik al over een bachelordiploma om te mogen lesgeven in het secundair onderwijs voor Engels en Nederlands, maar ik zie het zeker ook zitten om aan een jonger of ouder publiek bijles te geven.

Roeselare

Lise

Torhout

Bijles met Lise

Na vijf jaar studeren zit het er voor mij bijna op. Graag wil ik met mijn opgedane kennis anderen vooruit helpen in hun studie. Jongeren in het middelbaar die het moeilijk hebben met biologie, of studenten verpleegkunde die vloeken op hun anatomie/fysiologie help ik met veel plezier vooruit!

Torhout

Klaas

Hooglede

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Klaas

Ik wil graag bijles geven omdat ik over de nodige diploma's beschik. Ik ben in het bezit van een lerarendiploma (specifieke lerarenopleiding cultuur- en maatschappijwetenschappen) en een masterdiploma rechten. Vanaf eind september 2015 start ik met een vervolgopleiding, namelijk postgraduaat sportmanagement. Graag had ik mijn pedagogische skills nog wat verder verscherpt door bijles te geven. Tijdens mijn studies was ik ook altijd bereid om andere studenten uit het zelfde jaar of uit een ander jaar te helpen met het verwerken van de leerstof. Mijn sterkste punt is vooral mijn geduld om iets over te brengen. Als afgestudeerde leerkracht recht en humane vakken zie ik het daarnaast als mijn taak om bij iedere leerling zijn of haar talenten optimaal te stimuleren.

Hooglede
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Amber

Roeselare

Master

KU Leuven

Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven

Bijles met Amber

Ik behaalde mijn bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands en Duits) met grote onderscheiding en volg momenteel de Master Taalkunde. Ik heb de drang om enerzijds mijn ervaring en kennis wat betreft studeren, organisatie en talen in het algemeen door te geven aan anderen en om anderzijds zelf bij te leren en mezelf te ontwikkelen als begeleidster. I

Roeselare
Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven
Master, KU Leuven

Elise

Roeselare

Bachelor

Katholieke Hogeschool VIVES

Toegepaste Psychologie

Bijles met Elise

Ik ben iemand die erg sociaal en spontaan is. Ik krijg voldoening uit het zien groeien van anderen. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen uit de kleuter- en lagere school, maar ben ook goed in de omgang met jongeren in het algemeen. Momenteel loop ik stage waarin ik niet-begeleide minderjarigen ondersteun.

Roeselare
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES

Justine

Roeselare

Bachelor

kuleuven

Taal-en Letterkunde

Bijles met Justine

Ik geef graag uitleg aan anderen en ze stellen dat ook op prijs. Na mijn master Taal-en Letterkunde volgde ik dan ook de lerarenopleiding.

Roeselare
Taal-en Letterkunde
Bachelor, kuleuven

Marlies

Wingene

Bachelor

KHBO Brugge

wiskunde fysica natuurwetenschappen

Bijles met Marlies

Ik heb in 2013 mijn lerarenopleiding secundair onderwijs afgerond. De vakken die ik geef aan leerlingen van het eerste tot en met het vierde middelbaar zijn wiskunde, fysica en natuurwetenschappen. Ik geef bijles op maat. Heb je moeite met oefeningen, dan maken we samen oefeningen, en begrijp je iets niet, dan leg ik het op meerdere manieren uit.

Wingene
wiskunde fysica natuurwetenschappen
Bachelor, KHBO Brugge

Studenten die we al konden helpen

 • Sandra uit Lichtervelde

  Bachelorstudent Office Management heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. het herexamen van Frans 1 (midden augustus).

 • Nele uit Lichtervelde

  Bachelorstudent Office Management heeft begeleiding nodig bij Duits, o.a. het herexamen van Duits 1 (midden augustus).

 • Bo uit Lichtervelde

  Leerlinge 1e middelbaar heeft huiswerkbegeleiding nodig.

 • Gülcan uit Lichtervelde

  Leerlinge 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • An uit Lichtervelde

  Student gaat in september naar het 6e middelbaar TSO-Dierenzorg en heeft ondersteuning nodig bij Frans.

 • Jolien uit Lichtervelde

  Leerling 4e middelbaar Wetenschappen (Broederschool Roeselare) die zich moeilijk kan concentreren heeft studiebegeleiding nodig, o.a. planning en studiemethode (bvb. bij de studeervakke… Lees meer

 • Selina uit Lichtervelde

  Een student uit de 1e bachelor Ingenieurswetenschappen zoekt begeleiding bij programmeren met Python.

 • Marlijn uit Lichtervelde

  Student Latijn in het eerste middelbaar heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Hij worstelt vooral met de aanpak en studiemethode van Frans, wiskunde en Latijn. Omdat de resultaten … Lees meer

 • Tom uit Lichtervelde

  Student uit het 1e jaar Autotechnologie zoekt ondersteuning bij wiskunde.

 • Alessia uit Lichtervelde

  Leerling uit het 5e middelbaar -TSO - Elektronica Elektriciteit heeft nood aan bijles voor Python en Arduino. De basis is niet goed gekend.

 • Sam uit Lichtervelde

  Leerling uit het 6e middelbaar wiskunde-wetenschappen (8u wiskunde) zoekt hulp bij wiskunde. Vroeger liep wiskunde altijd goed, maar o.a. door het afstandsonderwijs ervaart de leerling … Lees meer

 • Arthur uit Lichtervelde

  Leerling uit het 6e middelbaar wiskunde-wetenschappen zoekt hulp bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Het gaat om de 4 wetenschappelijke vakken én de generieke compe… Lees meer

 • Juliette uit Lichtervelde

  Leerling in het 5de middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde (6u) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Hij heeft altijd hard moeten werken voor dit vak en heeft vroeger ook al af e… Lees meer

 • Julia uit Lichtervelde

  Leerling in het 4de middelbaar richting Wetenschappen heeft extra hulp nodig bij wiskunde, voornamelijk bij het hoofdstuk rond kansrekenen en telproblemen.

 • Vincent uit Lichtervelde

  Leerlinge 5 STW heeft begeleiding nodig bij Frans. Vorig jaar behaalde ze 40% op haar eindrapport.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.