Bijles Italiaans in Dentergem

Krijg vandaag nog bijles Italiaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Italiaans

Isabelle

Waregem

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

Lerarenopleiding

Bijles Italiaans met Isabelle

Ik gaf al bijles aan leerlingen van ex-collega's en vind veel voldoening in de persoonlijke aanpak. Je hebt meer impact als je op maat kan werken. Ik verminderde twee schooljaren geleden van uren in het volwassenenonderwijs omwille van de opeenvolgende fusies en alle moeilijkheden die ermee gepaard gingen.

Waregem
Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

Italiaans

Shana

Gent

Master

Universiteit Gent

Educatieve Nederlands - NT2

Bijles Italiaans met Shana

Ik heb altijd al een grote interesse gehad in het onderwijzen omdat het me zoveel voldoening geeft om leerlingen te zien evolueren en om hen te helpen hun doel te bereiken. Ik geef al een aantal jaren studiebegeleiding en bijles in talen (Nederlands, Italiaans, Engels, Frans...). Ik heb zelf Latijn-Moderne Talen gevolgd in het middelbaar en Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de unief, dus talen zijn echt een passie voor mij. Die passie draag ik graag over op studenten die het wat moeilijker hebben met taal. Ik ben zeer geduldig, gemotiveerd en geloof dat ik mijn positieve ingesteldheid kan overbrengen op mijn leerlingen.

10/10

Gent
Educatieve Nederlands - NT2
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Alexandre

Gent

Master

UGent

Iberoromaanse Talen

Bijles Italiaans met Alexandre

Studenten helpen met eventuele problemen doe ik zeer graag! Ik kan goed luisteren en deel graag mijn kennis met de rest. Zo bereikt de student heel veel en blijf ik ook groeien in mijn vaardigheden.

Gent
Iberoromaanse Talen
Master, UGent

Italiaans

Willem

Deinze

Master

Hogeschool Gent

Bedrijfskennis en -communicatie

Bijles Italiaans met Willem

Door corona was ik de voorbije jaren grotendeels technisch werkloos en wou ik mijn vrije tijd nuttig besteden. Zo gaf ik de zoon van een kennis bijlessen Duits en dat beviel me erg goed. Daarnaast ben ik nu al een half jaar bijlesdocent en geef ik wekelijks twee uur huiswerkondersteuning aan kinderen van kansarme gezinnen. Hoewel dat door corona online moet, verloopt dat erg goed en zie ik dat mijn leerling veel vooruitgang boekt.

9/10

Deinze
Bedrijfskennis en -communicatie
Master, Hogeschool Gent

Italiaans

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles Italiaans met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

8/10

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Italiaans

Hanne

Langemark-Poelkapelle

Master

Universiteit Gent

Tolken Engels - Italiaans - Nederlands

Bijles Italiaans met Hanne

Ik hou ervan om mensen te helpen en krijg ongelooflijk veel voldoening wanneer ik het lichtje zie gaan branden. Ik hoop steeds dat ik iemand kan helpen om vooruit te gaan.

Langemark-Poelkapelle
Tolken Engels - Italiaans - Nederlands
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Eline

Gent

Master

Universiteit Gent

Vertalen Frans-Italiaans

Bijles Italiaans met Eline

Het is leuk om studenten de aandacht en (extra) tijd te kunnen geven die ze vaak nodig hebben. Onze leerkrachten doen het goed, maar zijn jammer genoeg overstelpt in het werk. Studenten zouden hier niet de dupe van mogen zijn, maar zijn dat vaak wel... We leren allemaal op een andere manier en daar is jammer genoeg niet het juiste kader voor in ons 'standaard' onderwijs. Als bijlesgever is het aangenaam om de leerling de nodige extra's aan te reiken die hij/zij nodig heeft/hebben en hen daardoor te zien openbloeien (in kennis en zelfvertrouwen).

Gent
Vertalen Frans-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Eva

Oudenaarde

Derde graad

Bernarduscollege

Economie-Moderne Talen

Bijles Italiaans met Eva

Ik vind bijles heel verrijkend. Ik leer de student veel bij, maar zelf haal ik er ook veel voldoening uit om te zien dat ik iets beteken voor die persoon. Ik ben enorm graag bezig met talen. Ik (be)studeer het zelf graag en geef op die manier graag mijn kennis door. Ik studeer Engels en Nederlands, maar ook in Frans ben ik behendig en ik heb ook Italiaans gevolgd in het middelbaar en op de universiteit. Mijn ervaringen met bijles geven waren telkens heel goed. Je hebt altijd verschillende soorten personen naast je zitten, maar telkens merkte ik dat ik veel voor de student betekende en die dankbaarheid ontvangen is het voornaamste voor mij.

Oudenaarde
Economie-Moderne Talen
Derde graad, Bernarduscollege

Italiaans

Elien

Gent

Master

Universiteit Gent

Vertaler

Bijles Italiaans met Elien

Ik zet me graag in voor anderen. Bovendien is bijles geven een leerrijke ervaring voor zowel student als lesgever.

Gent
Vertaler
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Ibe

Oudenaarde

Master

Universiteit Gent

Vanaf september: Specifieke lerarenopleiding

Bijles Italiaans met Ibe

Ik heb de Master in het Vertalen (Frans-Italiaans) behaald. Ik hou ervan mijn kennis te delen met anderen en kijk altijd uit naar de voldoening die het geeft wanneer men snapt wat ik uitleg. Ik steek altijd tijd in de grondige voorbereiding van de bijlessen. Ik volg de lerarenopleiding op dit moment en wil graar wat ervaring opdoen.

Oudenaarde
Vanaf september: Specifieke lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Dentergem te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent Italiaans. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Dentergem voor jou!
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles Italiaans kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Iedereen kan bijles volgen in Dentergem! Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles Italiaans dat ook.
Onze 'fit-garantie' betekent eenvoudigweg: we zoeken een bijlesdocent Italiaans uit regio Dentergem voor jou tot je 100% tevreden bent. In 95% van de gevallen maakt BijlesHuis meteen de perfecte match. Wanneer je toch geen 'klik' voelt tijdens de bijles Italiaans, zoeken wij meteen naar een bijlesdocent met wie het wél 100% klikt op elk vlak!

Top bijlesaanvragen

extra bijles, privé cursus, bijles Italiaans prijs, bijles Italiaans middelbaar, privéles Italiaans, Italiaans bijles aan huis in Dentergem, bijles hoger onderwijs, Italiaans leren, bijles krijgen