Bijles in Bredene

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Lisa

Oostende

Bachelor

Howest Brugge

Engels - geschiedenis

Bijles met Lisa

Ik ben reeds 3 jaar leerkracht. Een van mijn motivaties om leerkracht te zijn en bijles te geven is dat het belangrijk is dat elke leerling begeleiding krijgt op maat, waar in de klas vaak geen tijd voor is.

Oostende
Engels - geschiedenis
Bachelor, Howest Brugge

Paul

Bredene

Master

BBA-Business School of Hotel Management

Hospitality Management

Bijles met Paul

Sinds 2004 ben ik werkzaam in het onderwijs en het trainingcircuit. Ik heb dus heel veel ervaring om mensen te begeleiden en op te leiden tot ze hun gewenste niveau en/of doel behalen.

Bredene
Hospitality Management
Master, BBA-Business School of Hotel Management

Nicky

Oostende

Master

Universiteit Gent

Communicatiewetenschappen

Bijles met Nicky

Ik heb naast een diploma als leerkracht secundair onderwijs ook een masterdiploma behaald in de communicatiewetenschappen met de statistische vakken als mijn favoriete en beste vakken.

Oostende
Communicatiewetenschappen
Master, Universiteit Gent

Anne

Middelkerke

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Leerkracht lager onderwijs

Bijles met Anne

Omdat ik momenteel zelf niet veel les heb, wil ik graag iets doen. Bijles lijkt mij ideaal, zo kan ik anderen helpen en blijf ik bezig met wat ik graag doe: lesgeven.

Middelkerke
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Lise

Oostende

Bijles met Lise

Na vijf jaar studeren zit het er voor mij bijna op. Graag wil ik met mijn opgedane kennis anderen vooruit helpen in hun studie. Jongeren in het middelbaar die het moeilijk hebben met biologie, of studenten verpleegkunde die vloeken op hun anatomie/fysiologie help ik met veel plezier vooruit!

Oostende

Joke

Middelkerke

Bijles met Joke

Ik heb 6 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs en vind individuele begeleiding heel leuk. Ondertussen werk ik in de privé-sector wegens gebrek aan een job in het onderwijs met optie op vast werk in de toekomst. Vooral Wiskunde en Fysica zijn mijn favoriete vakken. Elektriciteit, Elektronica en Mechanica en eindwerkbegeleiding of studiebegeleiding zijn ook mijn ding. Alsook het leren leren en tips om te studeren komen vaak goed van pas. Vooral kinderen of jongeren geven mij de voldoening als ze eindelijk iets snappen wat ze anders niet goed lukt. Je hebt het gevoel dat je ze echt vooruit helpt op een moeilijk moment in hun schoolloopbaan.

Middelkerke

Maarten

Jabbeke

Bachelor

Odisee Hogeschool

2e ICT

Bijles met Maarten

Als student ICT wil ik mijn vaardigheden delen met andere mensen. Lesgeven zet me ook aan om me te verdiepen in nieuwe onderwerpen.

Jabbeke
2e ICT
Bachelor, Odisee Hogeschool

Nathan

Oostende

Bijles met Nathan

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs fysica-techniek. Daarna heb ik nog een jaar wiskunde bijgedaan. Ondertussen heb ik al twee jaar ervaring in het onderwijs en heb ik ervaring met zo goed als elk wetenschappelijk vak en met elk onderwijsniveau. Ik ben een zeer gemotiveerde leerkracht die me graag verdiept in elk onderwerp. Bijles geven geeft me daarnaast ook nog de kans mij verder te ontwikkelen als leerkracht en mijn competenties te onderhouden en nog meer uit te werken.

Oostende

Riet

Gistel

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

secundair onderwijs wiskunde - project kunstvakken

Bijles met Riet

"Waarom moet ik wiskunde leren? Ik ga dat toch nooit nodig hebben later...!" Deze veelgehoorde vraag stelde ik mezelf ook heel vaak als leerling in het secundair onderwijs. Nu als jonge en enthousiaste leerkracht wiskunde vind ik het belangrijk dat jongeren weten waarom ze bepaalde zaken moeten leren. Als de link tussen wiskunde en de realiteit duidelijk wordt, gaat het begrijpen van wiskunde al veel gemakkelijker. Ik studeerde aan de Arteveldehogeschool Gent en na een driejarige opleiding studeerde ik af als leerkracht secundair onderwijs wiskunde en project kunstvakken. Ik ben gediplomeerd als leerkracht voor jongeren van het eerste tot het vierde middelbaar binnen alle studierichtingen. Wiskunde van het lager onderwijs neem ik er ook heel graag bij. Momenteel studeer ik nog verder om mij te verdiepen in het buitengewoon onderwijs. Om mijn kennis en vaardigheden over het lesgeven en wiskunde niet te verliezen, blijf ik graag bezig met het geven van bijles.

Gistel
secundair onderwijs wiskunde - project kunstvakken
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Winnie

Oostende

Master

Hogeschool en Universiteit Gent

Postgraduaat ondernemen

Bijles met Winnie

Bij het lesgeven probeer ik steeds de essentie van het probleem bij de leerling te achterhalen. Is het de leermethode, is er een slechte basis of snapt de leerling enkel een bepaald deel niet? Pas wanneer het probleem gekend is, ga ik het aanpakken door de correcte nadrukken te leggen tijdens het behandelen van de leerstof. Ik heb meer dan drie jaar ervaring met bijles en coaching, zowel persoonlijk als online, aan alle leeftijdscategorieën en opleidingsniveaus. Mijn specialiteiten zijn biochemie, biologie en chemie. Verder kan ik ook economie, fysica, mechanica, sterkteleer, thermodynamica en wiskunde geven.

Oostende
Postgraduaat ondernemen
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Desiree uit Bredene

  Volwassene heeft begeleiding bij Frans nodig in het kader van het Selorbrevet.

 • Chiyan uit Bredene

  Leerling legt examen wiskunde af voor de examencommissie (3e graad wiskunde-wetenschappen) en zoekt bijkomende hulp ter voorbereiding. Het examen is nog niet gepland, maar zou idealiter… Lees meer

 • Anna uit Bredene

  Student legt het examen fysica af voor de examencommissie (3e graad wiskunde-wetenschappen) en zoekt bijkomende hulp. Ze beschikt over de boeken “Interactie” van Die Keure.

 • Anna uit Bredene

  Student legt op 27 september het examen Frans af voor de Examencommissie. Ze zit in de 2e graad ASO (wetenschappen) en wil begeleiding in augustus en september.

 • Robbert-Jan uit Bredene

  Leerling legt het examen biologie af voor de examencommissie (3e graad wiskunde-wetenschappen). Ze zoekt op korte termijn ondersteuning.

 • Clara uit Bredene

  Leerlinge 1e middelbaar ASO heeft studiebegeleiding, o.a. studiemethode (examens beginnen op 12 juni).

 • Aya uit Bredene

  Leerling 2de middelbaar Moderne Wetenschappen heeft bijles Frans nodig. Hij is doorheen het hele trimester gebuisd voor Frans.

 • Walt uit Bredene

  Leerling 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Khoa Nam uit Bredene

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn (Handboek Pegasus Novus 2).

 • Karen uit Bredene

  Leerlinge 3e middelbaar (ASO Sportwetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat o.a. om het herhalen van de leerstof van de 1e graad.

 • Eva uit Bredene

  Student 4de middelbaar Bedrijfswetenschappen (ASO) zoekt hulp bij zijn studiebegeleiding/leren leren. Het plannen en organiseren lukt moeilijker, zeker naar de examens toe. De student b… Lees meer

 • Kim uit Bredene

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode.

 • Eliane uit Bredene

  Student start in september het 3de middelbaar TSO Sport en wenst begeleiding bij Frans. Het is sowieso een moeilijker vak voor de student, hij was net geslaagd op het einde van dit jaar.

 • Marleen uit Bredene

  Student start in september het 3de middelbaar TSO Sport en wenst begeleiding bij wiskunde. In het lager volgde hij hiervoor ook al logopedie, het is sowieso een moeilijker vak voor de s… Lees meer

 • Karen uit Bredene

  Groepsbegeleiding - Moeder, vader en dochter (18j) willen Spaanse lessen volgen. Binnen 2 jaar gaan ze verhuizen naar Tenerife, waardoor ze graag al wat basis willen aanleren. Ze zullen… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.