Bijles Wiskunde in Eeklo

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles wiskunde met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Jeroen

Gent

Master

UAntwerpen

Architectuur

Bijles wiskunde met Jeroen

Jeroen is afgestudeerd als architect en rondt momenteel een bijkomende master in de Stedenbouw en Ruimtelijke Planning af. Hij heeft altijd een grote interesse gehad in de combinatie van wetenschappen en creativiteit, iets wat mooi samenkomt binnen de architectuur. Jeroen geeft reeds enkele jaren bijles. Bovendien heeft hij ook ervaring met jongeren als leider in de scouts. In zijn lessen probeert hij steeds voorbeelden te geven en linken te leggen naar de leefwereld om de leerling, waardoor de materie minder abstract wordt.

9/10

Gent
Architectuur
Master, UAntwerpen

wiskunde

Bernard

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Gent

burgerlijk ingenieur

Bijles wiskunde met Bernard

Passie voor en 20 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode. Heel veel positieve feedback van oud-studenten.

9,2/10

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

wiskunde

Herman

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde - Informatica

Bijles wiskunde met Herman

In het middelbaar heb ik mijn zoon heel vaak geholpen met Wiskunde en Fysica, zowel bij theorie als bij het maken van oefeningen. Ondertussen studeert mijn zoon verder aan de universiteit. Dat geeft me voldoening.

10/10

Gent
Wiskunde - Informatica
Master, KU Leuven

wiskunde

Mathijs

Gent

Bachelor

Odisee hogeschool

Professionele chemie

Bijles wiskunde met Mathijs

Na drie jaar in een chemisch bedrijf gewerkt te hebben, keerde ik zelf terug naar de schoolbanken voor het schakelprogramma naar een master in de industriële wetenschappen. Ik kan je dus goed helpen bij wiskunde, fysica en chemie.

9,4/10

Gent
Professionele chemie
Bachelor, Odisee hogeschool

wiskunde

Romi

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Geneeskunde

Bijles wiskunde met Romi

Uit mijn vorige ervaringen heb ik gemerkt dat ik heel veel motivatie haal uit mijn kennis overbrengen aan de jongere generatie. Ik geef ondertussen al een paar jaar bijles in wetenschappen en wiskunde en heb de leerlingen altijd al succesvol kunnen helpen met de voorbereiding op toetsen en examens.

6,7/10

Gent
Geneeskunde
Bachelor, Universiteit Gent

wiskunde

Sander

Gent

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk Ingenieur

Bijles wiskunde met Sander

Bijles is voor mij een verrijking in twee richtingen: enerzijds hou ik mijn eigen kennis actief en blijven bepaalde concepten helder, anderzijds geraakt de student ermee verder.

9/10

Gent
Burgerlijk Ingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Iris

Gent

Master

UGent

in de Industrial Engineering & Operations Research

Bijles wiskunde met Iris

Iris behaalde reeds een bachelor in de Burgerlijke Ingenieurswetenschappen en is momenteel bezig met het behalen van de master in Industrial Engineering & Operations Research. Iris geeft graag bijles omdat het haar veel voldoening geeft als anderen de leerstof nadien begrijpen. Als animator bij de lokale speelpleinwerking heeft ze ervaring met jongeren en hun leefwereld.

9/10

Gent
in de Industrial Engineering & Operations Research
Master, UGent

wiskunde

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles wiskunde met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Hans uit Gent

  Student eerste bachelor Toegepaste Psychologie zoekt hulp bij statistiek en wiskunde (o.a. kwadraten, vierkantswortel,...). In het middelbaar volgde ze een BSO-richting waar ze niet vee… Lees meer

 • Peter uit Gent

  Student tweede jaar Maatschappij en Welzijn zoekt begeleiding bij Wiskunde en Natuurwetenschappen. Ze is niet mee met de basis, ze kan niet volgen met de leerkracht.

 • Helene uit Evergem

  Leerling 2e middelbaar (TSO Elektromechanica) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. meetkunde en machten, in eerste instantie in het kader van het examen volgende week maandag (28 … Lees meer

 • Miriam uit Gent

  Student uit het volwassenonderwijs (boekhouden) wil ondersteuning bij financiële algebra. Het gaat o.a. om intrestrekenen, annuïteiten en leningen.

 • Tessa uit Gent

  Student 2de middelbaar STEM zoekt hulp bij het vak wiskunde, alsook bij zijn studiemethode. De student heeft nog geen zelfstandige studiemethode gevonden, hij laat vaak de leerstof van … Lees meer

 • Jolèn uit Gent

  Student 6de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde 7u wenst ondersteuning bij wiskunde. Het gaat al een aantal jaren moeilijker. Hij behaalde op het kerstexamen 35 procent. Het dagelijks wer… Lees meer

 • Dylan uit Evergem

  1e BA studente Elektronica heeft nood aan bijles wiskunde: hij heeft vooral moeite met het omvormen formules en rekenen met Laplace.

 • Dobbe uit Gent

  Student 3de middelbaar Humane Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Het is een algemene tendens, ze heeft altijd al wat moeite gehad met het vak. Ze ondervindt vooral moeilijkh… Lees meer

 • Addoun uit Evergem

  Student middelbaar gaat volgend jaar naar 2de STEM technische en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Hij wil vooral oefeningen beter leren maken.

 • Maartje uit Gent

  Leerling in het 4de middelbaar richting Natuurwetenschappen wenst ondersteuning voor chemie en wiskunde. Bij wiskunde gaat het momenteel moeizaam bij goniometrische getallen en bij chem… Lees meer

 • Nese uit Gent

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Wiskunde voor de Examencommissie 3e graad TSO Handel-Talen nu woensdag.

 • Omayra uit Evergem

  Student 5de leerjaar zoekt hulp bij het vak wiskunde. Sinds de eerste lockdown is hij minder gemotiveerd en snel afgeleid door het online lesgeven. De laatste toets ging over bewerkinge… Lees meer

 • Marie uit Evergem

  Marie start volgend schooljaar in het tweede middelbaar A-stroom mens en samenleving. Deze zomer heeft ze een vakantietaak voor wiskunde. Graag kreeg ze hierbij ondersteuning. Tijdens h… Lees meer

 • Natasha uit Gent

  Student(e) zit in het derde middelbaar humane wetenschappen te Gent (9000) en heeft moeilijkheden voor het vak wiskunde. Het tempo in de lessen ligt iets te hoog en er is extra uitleg e… Lees meer

 • Ajlin uit Evergem

  Ajlin zit in het 6e middelbaar en studeert bedrijfseconomie-handel. Ze had op het kerstrapport voor wiskunde 49,7%. Ze wil hier graag beter in worden.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

hulp in Wiskunde regio Eeklo, Wiskunde bijles in Eeklo, privé lessen, bijles Wiskunde in de buurt van Eeklo, bijles dyslexie, dyscalculie bijles, privé leraar, bijlesdocent Wiskunde in Eeklo, bijles Wiskunde middelbaar