Bijles Wiskunde in Eeklo

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Bernard

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Gent

burgerlijk ingenieur

Bijles wiskunde met Bernard

Passie voor en 20 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode. Heel veel positieve feedback van oud-studenten.

9,3/10

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

wiskunde

Sander

Gent

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk Ingenieur

Bijles wiskunde met Sander

Bijles is voor mij een verrijking in twee richtingen: enerzijds hou ik mijn eigen kennis actief en blijven bepaalde concepten helder, anderzijds geraakt de student ermee verder.

9/10

Gent
Burgerlijk Ingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Mathijs

Gent

Bachelor

Odisee hogeschool

Professionele chemie

Bijles wiskunde met Mathijs

Na drie jaar in een chemisch bedrijf gewerkt te hebben, keerde ik zelf terug naar de schoolbanken voor het schakelprogramma naar een master in de industriële wetenschappen. Ik kan je dus goed helpen bij wiskunde, fysica en chemie.

9,4/10

Gent
Professionele chemie
Bachelor, Odisee hogeschool

wiskunde

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles wiskunde met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

9,8/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Sofie

Gent

Master

KU Leuven

Milieu- en Preventiemanagement

Bijles wiskunde met Sofie

Tijdens mijn studentenjaren heb ik al bijles en huiswerkbegeleiding gegeven aan studenten uit het middelbaar (eerste en tweede graad) en de lagere school. Dit waren heel fijne ervaringen. Ik tracht steeds om studenten het beste van zichzelf te tonen en hen de vaardigheden en het vertrouwen te geven om hun schoolcarrière tot een goed einde te brengen.

9/10

Gent
Milieu- en Preventiemanagement
Master, KU Leuven

wiskunde

Jeroen

Gent

Master

UAntwerpen

Architectuur

Bijles wiskunde met Jeroen

9/10

Gent
Architectuur
Master, UAntwerpen

wiskunde

Herman

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde - Informatica

Bijles wiskunde met Herman

In het middelbaar heb ik mijn zoon heel vaak geholpen met Wiskunde en Fysica, zowel bij theorie als bij het maken van oefeningen. Ondertussen studeert mijn zoon verder aan de universiteit. Dat geeft me voldoening.

10/10

Gent
Wiskunde - Informatica
Master, KU Leuven

wiskunde

Kevin

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles wiskunde met Kevin

Ik ben studiebegeleider en bijlesleerkracht als zelfstandige in hoofdberoep en wil graag nog meer leerlingen en studenten ondersteunen.

Gent
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Karam

Eeklo

Bachelor

Universiteit Gent

Fysica en Sterrenkunde

Bijles wiskunde met Karam

Karam is afgestudeerd met een bachelor in de Fysica en Sterrenkunde en is nu bezig aan de masteropleiding in dezelfde richting. Bovendien heeft hij ervaring met het geven van individuele bijlessen op bachelor-en masterniveau.

9,3/10

Eeklo
Fysica en Sterrenkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Sacha uit Gent

  Student eerste bachelor Toegepaste Psychologie zoekt hulp bij statistiek en wiskunde (o.a. kwadraten, vierkantswortel,...). In het middelbaar volgde ze een BSO-richting waar ze niet vee… Lees meer

 • Marina uit Gent

  Student tweede jaar Maatschappij en Welzijn zoekt begeleiding bij Wiskunde en Natuurwetenschappen. Ze is niet mee met de basis, ze kan niet volgen met de leerkracht.

 • Gérôme uit Evergem

  Leerling 2e middelbaar (TSO Elektromechanica) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. meetkunde en machten, in eerste instantie in het kader van het examen volgende week maandag (28 … Lees meer

 • Emilie uit Gent

  Student uit het volwassenonderwijs (boekhouden) wil ondersteuning bij financiële algebra. Het gaat o.a. om intrestrekenen, annuïteiten en leningen.

 • Anja uit Gent

  Student 2de middelbaar STEM zoekt hulp bij het vak wiskunde, alsook bij zijn studiemethode. De student heeft nog geen zelfstandige studiemethode gevonden, hij laat vaak de leerstof van … Lees meer

 • Anouschka uit Gent

  Student 6de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde 7u wenst ondersteuning bij wiskunde. Het gaat al een aantal jaren moeilijker. Hij behaalde op het kerstexamen 35 procent. Het dagelijks wer… Lees meer

 • Anja uit Evergem

  1e BA studente Elektronica heeft nood aan bijles wiskunde: hij heeft vooral moeite met het omvormen formules en rekenen met Laplace.

 • Nick uit Gent

  Student 3de middelbaar Humane Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Het is een algemene tendens, ze heeft altijd al wat moeite gehad met het vak. Ze ondervindt vooral moeilijkh… Lees meer

 • Marina uit Evergem

  Student middelbaar gaat volgend jaar naar 2de STEM technische en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Hij wil vooral oefeningen beter leren maken.

 • Ingrid uit Gent

  Leerling in het 4de middelbaar richting Natuurwetenschappen wenst ondersteuning voor chemie en wiskunde. Bij wiskunde gaat het momenteel moeizaam bij goniometrische getallen en bij chem… Lees meer

 • Marjolein uit Gent

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Wiskunde voor de Examencommissie 3e graad TSO Handel-Talen nu woensdag.

 • Mayaa uit Evergem

  Student 5de leerjaar zoekt hulp bij het vak wiskunde. Sinds de eerste lockdown is hij minder gemotiveerd en snel afgeleid door het online lesgeven. De laatste toets ging over bewerkinge… Lees meer

 • Marie uit Evergem

  Marie start volgend schooljaar in het tweede middelbaar A-stroom mens en samenleving. Deze zomer heeft ze een vakantietaak voor wiskunde. Graag kreeg ze hierbij ondersteuning. Tijdens h… Lees meer

 • Michel uit Gent

  Student zit in het derde middelbaar humane wetenschappen te Gent (9000) en heeft moeilijkheden bij het vak wiskunde. Het tempo in de lessen ligt iets te hoog en er is extra uitleg en op… Lees meer

 • Anouschka uit Evergem

  Anouschka zit in het 6e middelbaar en studeert bedrijfseconomie-handel. Ze had op het kerstrapport voor wiskunde 49,7%. Ze wil hier graag beter in worden.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Onze werkwijze is eenvoudig: jij laat ons via de website weten waar je naar op zoek bent, wij bellen je op en vinden de meest gepaste lesgever wiskunde in de buurt van Eeklo. Helemaal vrijblijvend, tot jij akkoord gaat met ons voorstel. In ons uitgebreide netwerk zit sowieso de perfecte docent wiskunde voor jou! Onze werkwijze in detail in een video horen? Dat kan op deze pagina.
Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio Eeklo en vragen we wie bijles wiskunde aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.
Uiteraard hang je nooit vast aan bijlessen met een lesgever met wie het niet klikt op elk vlak. Als dat het geval is, zoeken wij meteen een nieuwe bijlesdocent wiskunde in Eeklo die wél bij je wensen past. We beloven zo altijd een oplossing te vinden waarmee je tevreden bent.

Top bijlesaanvragen

hulp in Wiskunde regio Eeklo, Wiskunde bijles in Eeklo, privé lessen, bijles Wiskunde in de buurt van Eeklo, bijles dyslexie, dyscalculie bijles, privé leraar, bijlesdocent Wiskunde in Eeklo, bijles Wiskunde middelbaar