Bijles Nederlands in Baarle‑Hertog

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Benny

Turnhout

Master

KUL

Rechten

Bijles Nederlands met Benny

Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker - stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik zowel bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.

Turnhout
Rechten
Master, KUL

Nederlands

Eva

Turnhout

Master

KU Leuven te Antwerpen

in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)

Bijles Nederlands met Eva

Ik heb reeds verschillende leerlingen begeleid zowel voor Frans als voor studiebegeleiding. Daardoor heb ik gemerkt dat er een grote nood is aan een-op-een-begeleiding voor leerlingen en studenten die soms een klein duwtje in de rug nodig hebben om daarna uit de startblokken te schieten en weg te zijn met de leerstof. Na alle begeleidingen heb ik steeds positieve feedback gekregen en heb ik vernomen dat de leerlingen weten hoe ze het vak moeten aanpakken en hoe zij het beste studeren. Die feedback geeft mij nog meer 'goesting' om hiermee te blijven verder doen en leerlingen te ondersteunen waar ik kan helpen.

Turnhout
in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)
Master, KU Leuven te Antwerpen

Nederlands

Vivian

Turnhout

Master

KU Leuven

Taal- en Letterkunde Frans-Duits-Zweeds

Bijles Nederlands met Vivian

Ik ben zeer gemotiveerd voor het (aan)leren van talen. Ik heb een brede kennis van het Frans, Duits en Nederlands, en kan me verstaanbaar maken in het Engels. Sinds twee jaar ben ik bezig met Zweeds. Verder heb ik noties van Spaans. Recentelijk heb ik het diploma DALF aan de Alliance française niveau C1 behaald voor Frans. Ik ben ook PAL-coach geweest en heb eerstejaars begeleid aan de Faculteit Letteren van de KU Leuven.

Turnhout
Taal- en Letterkunde Frans-Duits-Zweeds
Master, KU Leuven

Nederlands

Hanne

Oud-Turnhout

Master

Universiteit Antwerpen

Taal-en Letterkunde: Engels

Bijles Nederlands met Hanne

Ik heb al redelijk wat ervaring in bijles geven, zowel aan kinderen als volwassenen. Ik geniet ervan om de persoonlijke vooruitgang van de studenten te zien. Vaak hebben ze een grondige haat voor een bepaald vak ontwikkeld. Des te uitdagender voor mij om hun ogen te openen voor de schoonheid van taal.

Oud-Turnhout
Taal-en Letterkunde: Engels
Master, Universiteit Antwerpen

Nederlands

Iris

Turnhout

Professioneel / Volwassen

Centrum voor Avondonderwijs Antwerpen

Avondonderwijs Financieel Management

Bijles Nederlands met Iris

Ik kan heel goed motiveren. Mensen komen over het algemeen niet graag naar de logopediste. Ze gaan vaak omdat het 'moet'. De kunst voor een logopediste is om toch te motiveren en ervoor te zorgen dat mensen thuis oefenen. Alleen dan kunnen ze vooruitgang boeken.

Turnhout
Avondonderwijs Financieel Management
Professioneel / Volwassen, Centrum voor Avondonderwijs Antwerpen

Nederlands

Elke

Tilburg

Bijles Nederlands met Elke

Ik ben afgestudeerd als leerkracht Nederlands en Frans en studeer momenteel nog verder om dansdocent en choreograaf te worden. Ik hou echter heel erg veel van het lesgeven en onderhoud dit dus graag door bijles te geven.

Tilburg

Nederlands

Jolien

Beerse

Basisschool

Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles Nederlands met Jolien

Ik heb mij altijd graag ingezet voor school. Bezig zijn met taken en begeleiden van leerprocessen vind ik een meerwaarde voor mijn eigen ontplooiing. Wel zou ik mij beperken tot lagere school en eerste jaren van het secundair onderwijs. Ikzelf heb stw gevolg, dus mijn kennis van wiskunde etc is beperkter dan ASO-opleidingen.

Beerse
Basisschool, Artesis-Plantijn hogeschool

Nederlands

Frank

Retie

Professioneel / Volwassen

Taalcoach

Bijles Nederlands met Frank

Ik geef al 20 jaar les, ben gepassioneerd door taal en houd absoluut niet van letterlijke vertalingen. Daarnaast heb ik voldoende ervaring opgedaan in diverse domeinen.

Retie
Taalcoach
Professioneel / Volwassen,

Nederlands

Najoua

Geel

Bachelor

Karel de grote Hogeschool Antwerpen

Orthopedagogie

Bijles Nederlands met Najoua

Ik vind het fijn om kinderen/jongeren te ondersteunen. Mijn ervaring met huiswerkbegeleiding was een fijne ervaring, maar omwille van mijn vorige job in de jeugdpsychiatrie (onregelmatige uren) en verhuis was het niet meer mogelijk om dit te blijven doen. Sinds kort heb ik opnieuw tijd gevonden om bijles te geven.

Geel
Orthopedagogie
Bachelor, Karel de grote Hogeschool Antwerpen

Nederlands

Limor

Ravels

Bijles Nederlands met Limor

Ik heb reeds zelf veel theoretische kennis opgedaan die ik reeds heb mogen toepassen in de praktijk. Ik ben jong, leergierig, energiek, geduldig en enthousiast. Ik werk graag samen en deel graag mijn kennis met anderen.

Ravels

Studenten die we al konden helpen

 • Aline uit Ravels

  Leerlinge 5e middelbaar TSO heeft begeleiding nodig bij Nederlands, vnl. grammatica en schrijven.

 • Mercedes uit Hoogstraten

  Anderstalige volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij heeft op eigen houtje de taal geleerd, maar maakt nog veel fouten en zijn woordenschat is vrij beperkt.

 • Maaike uit Vosselaar

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands, in het kader van het examen voor Inspecteur bij de politie. Ze wenst ondersteuning bij de dt-regel, bij spelling en bij het schrijven … Lees meer

 • Alaeddine uit Arendonk

  Dochter en moeder zoeken begeleiding bij Nederlands. Ze zijn Spaanstalig en hebben nog bijna geen basis van de Nederlandse taal, sinds kort wonen ze in België. De dochter is 5 jaar en s… Lees meer

 • Kevin uit Arendonk

  Anderstalige volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij is nu 2 jaar in België en heeft de niveaus 1.1, 1.2 en 2.0 doorlopen.

 • Laurens uit Dessel

  Laurens zit in het 2de middelbaar Stem Technieken en zoekt hulp bij Nederlands. Hij zoekt vooral hulp bij woordleer en zinsleer. Student heeft dyslexie.

 • Christian uit Herentals

  Student 1ste bachelor Handelswetenschappen (UHasselt) zoekt hulp bij een examenopdracht voor het vak Professionele Communicatie. Het betreft 4 opdrachten: 1.Tekst verbeteren (9 specifie… Lees meer

 • Oscar uit Mol

  Oscar gaat naar het eerste middelbaar en zou graag hulp hebben bij Nederlands en Frans. Zijn ouders spreken geen Nederlands en hij heeft wat een achterstand opgelopen.

 • Ula uit Geel

  2 kindjes (5 en 6 jaar) zijn sinds kort in België en zouden graag Nederlands leren. Ze kennen weinig Nederlands en moeten van bijna nul beginnen met Nederlands te leren. Graag focus op … Lees meer

 • Dorien uit Zoersel

  Student 3de middelbaar zoekt hulp bij Nederlands. De mama vermoedt dat zijn studiemethode ook nog niet optimaal is. De mama spreekt Thai thuis met hem, de vader spreekt Nederlands. Het … Lees meer

 • Siebe uit Essen

  Meisje in het 1ste leerjaar heeft moeite met lezen. Ze leest steeds letter per letter en het gaat allemaal wat trager in vergelijking met schrijven en rekenen, wat wel vlot gaat. Er is … Lees meer

 • Sam uit Schilde

  Leerling (7 jaar) heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Ayaan uit Schilde

  Leerling (6 jaar) heeft begeleiding nodig bij Nederlands om naar het eerste leerjaar te kunnen gaan.

 • Pascal uit Schoten

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands en Frans, vooral bij begrijpend lezen, verbanden leggen, toepassen van theorie, zinnen vormen, globaal/intensief/oriënteren… Lees meer

 • Denise uit Brasschaat

  Leerling zit in het derde leerjaar en heeft moeilijkheden met de Nederlandse taal. Het gezin is sinds dit jaar verhuisd vanuit het buitenland naar België. Zowel het begrijpen, spreken a… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.