Verbeter je techniek vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten techniek uit Baarle-Hertog! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

techniek

Michiel

Baarle-Hertog

Professioneel / Volwassen, CVO Geel

Bijles techniek met Michiel

Momenteel volg ik de opleiding Specifieke lerarenopleiding in avondschool. Daarom lijkt het mij een ideale situatie om extra ervaring op te doen. Ik heb al bijles gegeven en dat beviel mij toen ook enorm. Het geeft mij voldoening om jongeren te helpen leerstof te begrijpen.

Baarle-Hertog
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Geel

techniek

Jeroen

Edegem

PhD, Universiteit Antwerpen

Bijles techniek met Jeroen

Ik merk vaak dat studenten niet creatief kunnen zijn in de domeinen waarin ze geïnteresseerd zijn doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik ben een voorstander van de STEM-opleidingen en wil mijn energie voornamelijk inzetten om meer jongeren warm te maken voor wetenschap en techniek.

Edegem
Doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen
PhD, Universiteit Antwerpen

techniek

Floris

Eindhoven

Bachelor, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Bijles techniek met Floris

Leren is voor mij een proces waarin je als student leert iets te begrijpen. Het draait allemaal om het laten vallen van het kwartje. Als bijlesdocent is het mijn streven om dit bij jou te regelen. Door direct of online contact wil ik jou helpen om de leerstof te begrijpen. Hierbij kijk ik niet alleen naar je huidige probleem, maar zo nodig ook naar wat het probleem veroorzaakt heeft. Want als het fundament niet sterk is dan kan je daar moeilijk op door bouwen.

Eindhoven
Werktuigbouwkunde
Bachelor, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

techniek

Cille

Antwerpen

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles techniek met Cille

Het lijkt me een interessante ervaring anderen bij te leren en een kans om de vakken van mijn opleiding van de andere kant te bekijken. Verder verdien ik als student graag een centje bij.

Antwerpen
Master Elektromechanica
Bachelor, Universiteit Antwerpen

techniek

Jens

Dessel

Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles techniek met Jens

Ik ben leerkracht van opleiding, maar door gebrek aan lesuren ben ik na twee schooljaren mijn job verloren. Ik heb van mijn bijberoep toen mijn hoofdberoep gemaakt, maar zou nu dus ook weer graag lesgeven. Ik mis het contact met leerlingen en ik vind het echt jammer dat ik mijn passie voor m'n vakken niet langer kan delen.

Dessel
Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

techniek

Irene

Neerijnen

Master, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Bijles techniek met Irene

Hoi, Ik ben Irene en ik vind het leuk om naast mijn baan jou extra uitleg te geven of te helpen met huiswerk, vooral in de bèta vakken.

Neerijnen
Orthopeadic biomechanics, werktuigbouwkunde
Master, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

techniek

Jonas

Merksplas

None

Bijles techniek met Jonas

Uit ervaring weet ik dat er veel leerkrachten in het onderwijs er niet in slagen voor iedereen materie begrijpelijk over te brengen. Sommige studenten hebben wat meer tijd nodig/ een extra herhaling, en als er dan geen goed boek is om op terug te vallen is dit vaak niet mogelijk. Ik geloof dat je als bijlesgever veel voldoening uit je werk haalt. Ik ben ervan overtuigd dat ik materie op meerdere manier en meermaals kan uitleggen tot de student dit begrijpt. Uiteraard is er langs zijn/haar zijde ook inzet nodig.

Merksplas

techniek

lore

Kasterlee

Bachelor, Artesis plantijn hogeschool

Bijles techniek met lore

Het is een grote meerwaarde om leerlinge/studenten kennis bij te brengen. Ik doe het graag en wil dit dan ook meer doen. Ik focus mij vooral op de 1e en 2e graad.

Kasterlee
Leerkracht secundair onderwijs Elektriciteit - techniek
Bachelor, Artesis plantijn hogeschool

techniek

Evy

Neerpelt

None

Bijles techniek met Evy

Een leuke bijverdienste in hetgene wat ik het liefste doe!

Neerpelt

techniek

Barry

Breda

None

Bijles techniek met Barry

Als student is het fijn om een bijbaan te hebben in de regio. Ik woon in breda maar werk zoals in mijn CV staat in Hilversum bij RTL Nederland. De reistijd krijg ik helaas niet vergoedt en is per dag 3 uur.

Breda