Bijles Wiskunde in Baarle‑Hertog

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Dries

Hoogstraten

Master

KU Leuven

in de Biowetenschappen

Bijles wiskunde met Dries

Dries behaalde een master in Biowetenschappen en heeft altijd een liefde gehad voor wetenschap. Zijn kennis wil hij dan ook graag delen met studenten.

10/10

Hoogstraten
in de Biowetenschappen
Master, KU Leuven

wiskunde

Vera

Brecht

Bachelor

Normaalschool Wijnegem

leerkracht

Bijles wiskunde met Vera

Ik heb al meermaals bijles gegeven. Niets is leuker dan kinderen vertrouwen te zien krijgen, in zichzelf te zien geloven, te groeien en uiteindelijk zich optimaal te ontplooien.

Brecht
leerkracht
Bachelor, Normaalschool Wijnegem

wiskunde

Katrien

Kasterlee

Master

Handelswetenschappen

Bijles wiskunde met Katrien

Het overbrengen van economische leerinhouden aan jongeren en (jong)volwassenen is mijn grootste passie. Ik probeer alles uit de kast te toveren opdat de student de leerstof begrijpt. Dat geeft niet alleen de student een goed gevoel, maar ook mezelf als lesgever. Ik heb de voorbije jaren via diverse kanalen al heel wat bijles in economie, wiskunde en boekhouden gegeven. Hierbij had ik een zeer aangenaam gevoel en ervaarde ik talrijke quick wins.

10/10

Kasterlee
Handelswetenschappen
Master,

wiskunde

Ben

Beerse

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles wiskunde met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

9,3/10

Beerse
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

wiskunde

Jean

Geel

Master

Universiteit Antwerpen

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Jean

Ik haal veel voldoening uit het bijbrengen van leerstof aan anderen, zeker als ik er zo voor kan zorgen dat ze kunnen slagen voor het vak in kwestie.

Geel
Handelsingenieur
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Tijs

Retie

Master

KU Leuven

Burgerlijk ingenieur chemische technologie

Bijles wiskunde met Tijs

In mijn recent voltooide studie van Burgerlijk Ingenieur - chemische technologie heb ik een brede kennis van wiskunde, fysica en chemie kunnen ontwikkelen die ik heel graag zou delen met studenten die hier problemen ondervinden. Aangezien ik nog maar pas ben afgestudeerd weet ik nog heel goed waar eventuele moeilijkheden in de leerstof liggen en wat essentieel is om een examen tot een goed eind te brengen. In het verleden heb ik reeds bijles gegeven aan vrienden op vrijwillige basis. Omdat ik dit heel graag deed en veel positieve commentaar heb gekregen, zou ik dit graag meer doen.

10/10

Retie
Burgerlijk ingenieur chemische technologie
Master, KU Leuven

wiskunde

Gilles

Dessel

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in de biochemie & biotechnologie

Bijles wiskunde met Gilles

Er zijn verschillende redenen waarom ik graag bijles zou willen geven. Eerst en vooral vind ik het zeer fijn om met mensen om te gaan en hen te helpen. Als mensen problemen hebben met bepaalde vakken op school waar ik kennis van heb, wil ik ze hier met al mijn enthousiasme graag mee verder helpen.

Dessel
in de biochemie & biotechnologie
Master, Katholieke Universiteit Leuven

wiskunde

Leen

Dessel

Master

of Science in Klinische Psychologie KU Leuven

Bijles wiskunde met Leen

Als ex-leerling/student heb ik zowel bijles gekregen als gegeven. Het belang van bijles is me dus zeker niet ongekend. Ook sta ik achter begeleiding op maat van de leerling/student. Graag zou ik me willen engageren voor deze leerlingen/studenten om hen verder op weg te helpen in hun onderwijstraject.

Dessel
Master, of Science in Klinische Psychologie KU Leuven

wiskunde

Alicia

Turnhout

Master

University of Pennsylvania

of Environmental Building Design

Bijles wiskunde met Alicia

fantastisch om mensen te helpen slagen en hen hun eigen potentieel te doen inzien

10/10

Turnhout
of Environmental Building Design
Master, University of Pennsylvania

wiskunde

Jan-Willem

lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles wiskunde met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Annemie uit Ravels

  Leerling uit het 1e middelbaar zoekt hulp bij wiskunde. Ze scoorde in de lagere school vrij goed, maar in het middelbaar ligt het tempo vrij hoog. Bovendien is ze een tijdje afwezig gew… Lees meer

 • Remco uit Ravels

  Leerling die in september naar het 1e middelbaar gaat zoekt ondersteuning bij wiskunde. Graag herhaling van het 6e leerjaar om zo goed voorbereid aan het middelbaar te kunnen starten.

 • Tonneke uit Turnhout

  Leerling uit het vierde middelbaar ASO heeft wat achterstand opgelopen mbt wiskunde en heeft dus nood aan bijles: Merkwaardige producten - Eerstegraads vergelijkingen - Ongelijkheden va… Lees meer

 • Camille uit Ravels

  Leerling in de 2e graad richting Dier en Plant (TSO) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Sinds het 5e leerjaar heeft hij al moeite met wiskunde, maar tot nu toe wist hij zich er ste… Lees meer

 • Anne uit Ravels

  Student 4de middelbaar Moderne-Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Ze is altijd net geslaagd geweest voor het vak, maar door de vele zelfstudie tijdens corona heeft ze nu een… Lees meer

 • Kaaris uit Ravels

  Kaaris zit in het 1e middelbaar STEM en ze zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse ondersteuning ter voorbereiding van de examens.

 • Yoki uit Merksplas

  Een studente uit het 3e middelbaar Beeldende en architecturale vorming zoekt begeleiding bij wiskunde.

 • Yoki uit Wortel

  Student in het 5e middelbaar LO Sport (TSO) wenst extra ondersteuning bij wiskunde wegens een tekort op het kerstrapport (42%). Wiskunde is altijd al een moeilijk vak geweest en hij hee… Lees meer

 • Jane uit Turnhout

  Leerling uit het 4e middelbaar economie (handelsschool Turnhout) zoekt hulp bij wiskunde. Hij scoort onder andere slecht op stelsels van vergelijkingen, lineaire functies, tweedegraadsf… Lees meer

 • Linde uit Turnhout

  Leerlinge in het 6e middelbaar Gezondheids-en Welzijnswetenschappen (2u wiskunde per week) heeft extra hulp nodig bij wiskunde. Het is altijd een moeilijk vak geweest voor haar en momen… Lees meer

 • Julie uit Turnhout

  Student uit het 2e middelbaar moderne wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om onnauwkeurigheden en te snel willen werken.

 • Marie Jose uit Turnhout

  Student 6de middelbaar Marketing zoekt hulp bij het vak wiskunde. Hij is net erdoor voor het vak.

 • Btissame uit Turnhout

  Leerling uit het 2de middelbaar heeft problemen met wiskunde. Momenteel heeft hij vooral een probleem met de bewerkingen van rationele getallen, statistiek, een deel van meetkunde.

 • Jente uit Turnhout

  Leerling in het 2de middelbaar richting STEM wenst ondersteuning bij wiskunde. Het is altijd al een moeilijk vak geweest voor hem. In het lager ging hij hiervoor naar de zorgjuf en nu i… Lees meer

 • Laura uit Merksplas

  Student 3de middelbaar Bedrijfswetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Er zijn vooral moeilijkheden bij grotere toetsen of examens, waar er veel leerstof op hem afkomt. De verban… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.