Verbeter je Java vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Java uit Baarle-Hertog! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Java

Joris

Bavel

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Java met Joris

1. Ik wil graag mijn passie en kennis over informatica en programmeren delen met mensen die interesse hebben. Informatica is niet saai of enkel voor "computer nerds", maar net ongelooflijk rijk en boeiend! 2. Ik werk graag met mensen en vind het fantastisch om iemand "te zien groeien" in een bepaalde discipline. 3. Ik geloof dat ik goed ben in het uitleggen en vereenvoudigen van complexe programatie en informatica concepten en begrippen. 4. Ik wil een extra uitdaging naast mijn dagjob en graag ervaring opdoen met les geven (wat bijverdienen is altijd mooi meegenomen, maar zeker niet de hoofdzaak).

Bavel
Master Informatica (Computer Science)
Master, Universiteit Antwerpen

Java

Lena

Antwerpen

Master, K.U. Leuven

Bijles Java met Lena

Ik ben zelf erg gepassioneerd door wiskunde en informatica, en denk dat ik capabel ben om deze vakken andere mensen bij te brengen. Ik ben ervaren in programmeren en software ontwikkelen, maar mijn studie heeft ook altijd een grondige wiskundige basis gehad.

Antwerpen
Master ingenieurswetenschappen: computerwetenschappen
Master, K.U. Leuven

Java

Lise

Beringen

Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Java met Lise

Ik heb plezier in het omgaan met kinderen/jongeren, haal voldoening uit het helpen van de student en zijn/haar vooruitgang, wil graag mijn eigen ervaringen en kennis overbrengen aan anderen en wil ervaring opdoen in het lesgeven.

Beringen
Ingenieurswetenschappen, Architectuur
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Java

Simon

Wijnegem

Master, KU Leuven @ Tomas More Kempen

Bijles Java met Simon

Ik heb reeds aan vrienden en familie bijles gegeven. Dit is me toen heel goed bevallen, en ik zou dit graag verder zetten naar andere mensen om ze zo verder te kunnen helpen met hun problemen of studies.

Wijnegem
Industrieel Ingenieur ELO-ICT ICT
Master, KU Leuven @ Tomas More Kempen

Java

Tarik

Rijen

None

Bijles Java met Tarik

Ik heb helaas word niet op deze computer. Ik had heel graag mijn baan als promotor bij Pepperminds willen bijschrijven. Namelijk het presenteren van producten. Waardoor ik het uitleggen of mensen iets wijs maken zeker wel onder het knie heb.

Rijen

Java

Christiaan

Eindhoven

Bachelor, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Bijles Java met Christiaan

Ik wil mijn passie voor zowel theoretische informatica als gewoon programmeren graag met anderen delen.

Eindhoven
Technische Informatica
Bachelor, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Java

Mark

Bergen op Zoom

Bachelor, HZ university of applied science

Bijles Java met Mark

Ik heb in het verleden een kennis bijles gegeven en dat is ons beide erg goed bevallen. De laatste tijd ben ik op zoek om avonden en weekenden misschien wat extra werk op te pakken en dit lijkt me een leuke uitdaging. Ik ben zelf redelijk recentelijk afgestudeerd en ik weet hoe moeilijk programmeren kan zijn, zeker in het begin. Ik ben zelf over die hobbel heengegaan en ik wil graag anderen helpen om dat ook te bereiken.

Bergen op Zoom
Bachelor, HZ university of applied science

Java

Kjell

Antwerpen

Master, Karel de Grote Hogeschool

Bijles Java met Kjell

Ik heb altijd al een passie gehad om mensen dingen aan te leren. In het verleden heb ik geregeld bijlessen gegeven, maar ik ben hiermee gestopt toen ik als leerkracht in het volwassenen onderwijs aan de slag ben gegaan. Nu zou ik graag terug beginnen met het geven van bijlessen.

Antwerpen
industriële wetenschappen
Master, Karel de Grote Hogeschool

Java

Raymond

's-Hertogenbosch

Bachelor, Avans (s Hertogenbosch)

Bijles Java met Raymond

Ik wil graag bijles geven omdat ik als student graag een bijbaantje wil hebben. En het leek me leuk om medestudenten of om middelbare scholieren te helpen met programmeren. Ik zit in mijn derde jaar op HBO avans met als studie Informatica (Software Ontwikkeling).

's-Hertogenbosch
Bachelor, Avans (s Hertogenbosch)

Java

Bart

Kontich

None

Bijles Java met Bart

Ik ben zeer graag bezig met wetenschappen, wiskunde en informatica en heb er altijd van genoten om mijn kennis en inzicht met anderen te delen. Nu ben ik op zoek om iets bij te verdienen en bijles geven leek me ideaal. Op deze manier doe ik iets wat ik graag doe en kan ik mijn kennis opfrissen/uitdiepen

Kontich