Bijles Engels in Baarle‑Hertog

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Thaïs

Hoogstraten

Bachelor

UCLL

Educatieve in het lager onderwijs

Bijles Engels met Thaïs

Ik help leerlingen erg graag. Tijdens de bijles is er voldoende tijd door het één-op-één werken. Je krijgt ook veel terug van een leerling die merkt dat het steeds beter gaat door te oefenen.

Hoogstraten
Educatieve in het lager onderwijs
Bachelor, UCLL

Engels

Anne

Zoersel

Bachelor

thomas more

communication and media

Bijles Engels met Anne

Ik ben graag bezig met jongeren en met Engels. De dag van vandaag kan je Engels bijna niet meer ontwijken en ik help dan ook graag jongeren die het hier moeilijk mee hebben.

Zoersel
communication and media
Bachelor, thomas more

Engels

Celeste

Lille

PhD

Universiteit Antwerpen

Molecular Neurology

Bijles Engels met Celeste

Celeste is afgestudeerd met een master in de biomedische wetenschappen en specialiseerde zich in de neurowetenschap. Momenteel is zij doctoraatsonderzoeker en doet ze onderzoek naar de genetica van Alzheimer. Daarnaast geeft ze ook practica, workshops en paardrijlessen. Zij helpt studenten graag verder bij statistiek, chemie, biologie, Engels en algemene studiebegeleiding.

Lille
Molecular Neurology
PhD, Universiteit Antwerpen

Engels

Nele

Rijkevorsel

Master

Universiteit Antwerpen

Internationale Betrekkingen en Diplomatie

Bijles Engels met Nele

Gedurende één schooljaar heb ik het team van Engelse leerkrachten versterkt in een basisschool in Bilbao. Ik gaf twaalf uur per week Engelse les aan kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar. Wekelijks gaf ik er ook bijles aan twee Spaanse zussen. Ik hielp de oudste zus (13 jaar) gedurende twee uur met spreekvaardigheid en grammatica. De jongste zus hielp ik gedurende één uur met spreken via interactieve spelletjes.

Rijkevorsel
Internationale Betrekkingen en Diplomatie
Master, Universiteit Antwerpen

Engels

Eva

Turnhout

Master

KU Leuven te Antwerpen

in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)

Bijles Engels met Eva

Ik heb reeds verschillende leerlingen begeleid zowel voor Frans als voor studiebegeleiding. Daardoor heb ik gemerkt dat er een grote nood is aan een-op-een-begeleiding voor leerlingen en studenten die soms een klein duwtje in de rug nodig hebben om daarna uit de startblokken te schieten en weg te zijn met de leerstof. Na alle begeleidingen heb ik steeds positieve feedback gekregen en heb ik vernomen dat de leerlingen weten hoe ze het vak moeten aanpakken en hoe zij het beste studeren. Die feedback geeft mij nog meer 'goesting' om hiermee te blijven verder doen en leerlingen te ondersteunen waar ik kan helpen.

Turnhout
in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)
Master, KU Leuven te Antwerpen

Engels

Toon

Beerse

Master

Universiteit Antwerpen

of science - ingenieur bouwkunde

Bijles Engels met Toon

Ik vind het heel erg interessant om bijles te kunnen geven. Ik haal er heel erg veel voldoening uit om mensen iets te kunnen bijbrengen.

Beerse
of science - ingenieur bouwkunde
Master, Universiteit Antwerpen

Engels

Hanne

Oud-Turnhout

Master

Universiteit Antwerpen

Taal-en Letterkunde: Engels

Bijles Engels met Hanne

Ik heb al redelijk wat ervaring in bijles geven, zowel aan kinderen als volwassenen. Ik geniet ervan om de persoonlijke vooruitgang van de studenten te zien. Vaak hebben ze een grondige haat voor een bepaald vak ontwikkeld. Des te uitdagender voor mij om hun ogen te openen voor de schoonheid van taal.

Oud-Turnhout
Taal-en Letterkunde: Engels
Master, Universiteit Antwerpen

Engels

Roald

Beerse

Derde graad

Klein Seminarie Hoogstraten

Wetenschappen Wiskunde (6 uur)

Bijles Engels met Roald

Als toekomstig ingenieur wil ik steeds dingen verbeteren. Als ik zelf terugblik op mijn huidige schoolcarrière bedenk ik dat er sommige zaken waren die toch beter uitgelegd konden worden of op een andere manier konden aangepakt worden. Dit geeft mij als ingenieur het gevoel om zelf de handen uit de mouwen te steken en het beter te doen.

Beerse
Wetenschappen Wiskunde (6 uur)
Derde graad, Klein Seminarie Hoogstraten

Engels

Kasper

Oud-Turnhout

Professioneel / Volwassen

CVO Horito ( Turnhout)

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Engels met Kasper

Ik geef graag les. Ik kan complexe grammatica verduidelijken en begrijpelijk maken.

Oud-Turnhout
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Horito ( Turnhout)

Engels

Limor

Ravels

Bijles Engels met Limor

Ik heb reeds zelf veel theoretische kennis opgedaan die ik reeds heb mogen toepassen in de praktijk. Ik ben jong, leergierig, energiek, geduldig en enthousiast. Ik werk graag samen en deel graag mijn kennis met anderen.

Ravels

Studenten die we al konden helpen

 • Jitte uit Ravels

  Jitte zit in het 5e middelbaar Economie - Talen en zoekt ondersteuning bij Engels. De basis is niet aanwezig. Graag wekelijks ondersteuning bij opvolging van de geziene leerstof.

 • Marjet uit Ravels

  Leerling in het 5de middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft ondersteuning nodig bij Engels. Wegens ziekte heeft hij Engels in het 3de middelbaar volledig gemist en vorig school… Lees meer

 • Louise uit Turnhout

  Een volwassen vrouw die een cursus Aanvullende Algemene Vorming volgt, heeft moeite met Engels. Voornamelijk het spreken is moeilijk voor haar. Ze zou graag een aantal sessies met een b… Lees meer

 • Sabine uit Turnhout

  Student 3de middelbaar humane wetenschappen zoekt hulp bij het vak Engels. Het loopt al een hele tijd minder goed, op het paasrapport scoorde hij 34 procent. Het is een algemene tendens… Lees meer

 • Gokce uit Minderhout

  Leerling 5e middelbaar (STW) heeft begeleiding nodig bij Frans, Engels, Nederlands en bij het studeren zelf. Engels: tijden en zinsbouw; Frans: tijden, voorzetsels en zinsbouw. Nederlan… Lees meer

 • Nomin uit Turnhout

  2 leerlingen (4 en 6 jaar) hebben een gezamenlijke initiatie nodig bij Engels. Ze hebben nog geen voorkennis.

 • Sebastien uit Beerse

  Vervangingsopdracht - Leerlinge in het 4de middelbaar richting Beeldende en Architecturale Vorming (KSO) heeft ondersteuning nodig bij Engels. Ze is nooit sterk geweest in dit vak, maar… Lees meer

 • Naomy uit Turnhout

  Twee klasgenootjes uit het 5de leerjaar hadden graag Engels gevolgd. Het zijn goeie leerlingen op school en ze zijn op zoek naar een nieuwe taaluitdaging.

 • Lola uit Turnhout

  Twee klasgenootjes uit het 6de leerjaar hadden graag Engels gevolgd. Vorig schooljaar zijn ze hiermee begonnen en graag nemen ze de draad terug op. Het zijn goeie leerlingen op school e… Lees meer

 • Nyah uit Turnhout

  Nyah zit in het 5e middelbaar Humane Wetenschappen en zoekt ondersteuning bij de taalvakken. Engels voornamelijk grammatica, bij Frans zijn er moeilijkheden met zinsbouw en grammatica. … Lees meer

 • Amber uit Turnhout

  Leerlinge 5e middelbaar (Wiskunde-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Engels. Op het einde van vorig schooljaar behaalde ze een onvoldoende. Het gaat hierbij vooral om het opfris… Lees meer

 • Elise uit Arendonk

  Leerling van 7 jaar zonder voorkennis wenst een initiatie bij Engels, in het kader van een verhuis naar de VS in januari.

 • Dune uit Beerse

  Leerlinge in het 3de middelbaar richting Humane Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij Engels. Het was in de 1ste graad ook al een moeilijker vak voor haar en ze heeft er daardoor … Lees meer

 • Lola uit OUD-TURNHOUT

  Leerling 3e middelbaar met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. uitspraak en werkwoordstijden.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.