Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Baarle-Hertog! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Kiona

Baarle-Hertog

Master, rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Kiona

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en te begeleiden met dingen waar ze moeite mee hebben. Het leukste aan bijles geven is als er aan allebei kanten iets wordt uitgehaald. Kennis is nooit volledig, en of je nu tien of 100 jaar oud bent - er valt altijd wat bij te leren!

Baarle-Hertog
Internationale Betrekkingen
Master, rijksuniversiteit Groningen

Timmermans

Ravels

Basisschool, KULeuven / Thomas More

Bijles met Timmermans

Ik ben sinds kort afgestudeerd als Psychologisch Consulente binnen het werkveld School- en pedagogische psychologie. Met deze expertise wil ik graag aan de slag met studie- en huiswerkbegeleiding. Ik ben bereid ondersteuning te bieden op volgende domeinen: - Het structureren en samenvatten van leerstof - Op zoek gaan naar een correcte, realistische en haalbare studiemethode - Studietips en coaching rond uitstelgedrag, concentratie, stess, faalangst - Inzetten op studievaardigheden zoals het organiseren, plannen en presenteren - Ondersteuning studietraject en studiekeuzeproces Dit academiejaar ben ik van start gegaan aan de opleiding 'Lager Onderwijs'. Vanuit dit oogpunt wil ik ook graag inzetten op de inhoud van vakken. Deze bijles zal zich slechts beperken tot leerstof voor het lager onderwijs. Mits de nodige voorbereiding bied ik bijles en ondersteuning aan zowel de 1ste, 2de en 3de graad voor alle vakken.

Ravels
Basisschool, KULeuven / Thomas More

Nicky

Ravels

Bachelor, Thomas More Kempen

Bijles met Nicky

Om mijn capaciteiten als leerkracht aan te sterken, de individuele zorg voor de leerlingen in de verf te zetten.

Ravels
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

Loes

Ravels

None

Bijles met Loes

Ik ben iemand die mijn job super graag doet. Vandaar dat ik ook graag na schooltijd kinderen zou willen helpen bij het beheersen van leerstof en bij het behalen van goede resultaten. Het extra centje is een fijne bonus die erbij komt.

Ravels

Bie

Ravels

None

Bijles met Bie

Nu de kinderen wat groter zijn en lessen tijdens mijn voltijdse opdracht vlot lopen, geef ik bijles, omdat het me makkelijk ligt, ik doe het graag en ik kan het flexibel regelen.

Ravels

Bart

Baarle-Hertog

Bachelor, Fontys Tilburg

Bijles met Bart

Als student aan de lerarenopleiding wiskunde van Fontys te Tilburg ben ik docent in opleiding. Bij het docentschap hoort ook de individuele begeleiding. De ervaring uit het bijles geven neem ik mee naar mijn stages en mijn colleges. Daarnaast zou ik graag wat bijverdienen met de kwaliteiten die ik bezit.

Baarle-Hertog
Lerarenopleiding Wiskunde
Bachelor, Fontys Tilburg

Dirk

Weelde-Statie

None

Bijles met Dirk

Op dit moment ben ik reeds 10 jaar actief in het onderwijs als leerkracht Frans, economie en (toegepaste) informatica. Voordat ik mijn eerste werkervaring opdeed, studeerde ik aan de KUL. Ik bestudeerde er loopbanen van leerkrachten in het secundair onderwijs. Deze masterproef maakte deel uit van een 2-jarige opleiding om meer kennis op te doen over beleid en vernieuwing in het onderwijsveld. Via uw website merkte ik op dat u bijles en studiebegeleiding organiseert voor studenten, in functie van hun behoeften tijdens hun studieloopbaan. Dit initiatief is zeer zinvol aangezien succeservaringen in een studieloopbaan van cruciaal belang zijn. Goede studieresultaten zijn steeds een succes van meerdere factoren samen : een positief zelfbeeld, een goede en efficiënte studiemethode, volhouding, een goede timing, … . Een goede studiecoach is cruciaal om deze studiebegeleiding vorm te geven en aan te passen aan de behoeften van de student. Ik zou u hierbij mijn diensten willen aanbieden zodat ik ook mijn onderwijservaring kan uitbreiden.

Weelde-Statie

Limor

Poppel

None

Bijles met Limor

Ik heb reeds zelf veel theoretische kennis opgedaan die ik reeds heb mogen toepassen in de praktijk. Ik ben jong, leergierig, energiek, geduldig en enthousiast. Ik werk graag samen en deel graag mijn kennis met anderen.

Poppel

Lorenzo

Ravels

None

Bijles met Lorenzo

Tijdens mijn job staat naast onderzoek doen, lesgeven en het begeleiden van studenten zeer centraal. Gezien mijn goede ervaringen en beoordelingen hieromtrent is bijles geven een bijverdienste die mij niet alleen de kans biedt extra ervaringen op te doen, maar op het zelfde moment ook de mogelijkheid geeft om studenten verder te helpen.

Ravels

Jesse

Ravels

Master, Universiteit Gent

Bijles met Jesse

Ik wil kinderen en jongeren verderhelpen zodat ze een goede persoonlijke ontwikkeling kunnen doormaken. Iedereen heeft recht op educatie. En ik geef ook graag mijn kennis door.

Ravels
Master in de wijsbegeerte
Master, Universiteit Gent